Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ula10

Głęboka wagina

Polecane posty

Duże czy małe wargi to nie problem, moja wagina jest bardzo bardzo głęboka. Przypadkowo usłyszałam ze jestem głęboka jak studnia mam 19 lat co mam zrobić ? ? ?

Gość przypadkowo?
Na mieście tak mówią? Może kompleks małego fiutka?

Gość Supremus Dux
Wyjedź do Afryki

Pisząc ten poscik myslalam że znajdę jakąś poradę, dalej jestem sama .

Gość orson
A na podstawie czego mówisz że Twoja wagina jest głęboka? Zmierzyłaś to jakoś czy mówisz to na podstawie tego co przypadkowo usłyszałaś? Pewnie jakiś smarkacz z którym sie zadałas albo którego olałas puścił taką bajkę a ty juz przezywasz jak stonka wykopki. Głęboka jak studnia to nie problem, chociaż takie nie istnieją, za to są szerokie jak wiadro i wtedy to może być problem

Lekarz mowił że takie dziewczyny sie zdarzają i powinnam stosować inne techniki w sexie ale jak to powiedzieć chłopakowi, pytałeś się o wielkość - aż jest mi glupio ale wibrator 23 cm znika.

Gość jolka jolka 3
a mi nie można nic wsadzić, tampona nie mogę, palec to strasznie mnie boli, od 2 lat staramy się jakoś mnie rozszerzyć i nie możemy

Gość yjmyjmyjm
Albo to jakies glupie prowo, albo cud natury O ile istnienie glebszej niz zazwyczaj pochwy jestem w stanie zaakceptowac, to te "specjalne techniki seksualne" wydaja mi sie smieszne. Przeciez pochwa kobiety I tak jest unerwiona tylko jakies 4 cm od wejscia, potem to juz tylko zwykly kanal do macicy. Punkt G tez znajduje sie dosc plytko, mozna go dosiegnac palcem na dodatek odchodzi dyskomfort z poobijaana szyjka macicy, co sie czesto zdarza przy pochwach plytkich. Lechtaczka jest na wierzchu, wiec roznicy nie ma :P Mezczyznom glebokosc raczej nie powinna przeszkadzac, a wprost przeciwnie, skoro nie ma ryzyka tluczenia szyjki macicy mozna sobie pozwolic na o wiele ostrzejszy I dluzszy seks. :D dla nich raczej liczy sie ciasnosc. Wiec w czym w zasadzie tkwi problem?

Do 'yjmyjmyjm" napewno nie jestes kobietą a mężczyźnie tego nie wytlumaczę. Sądziłam że jakieś dziewczyny się odezwą i coś podpowiedzą - jest mi smutno.