Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienajszczesliwsza

FACET PASOZYT?

Polecane posty

Gość nienajszczesliwsza

sluchajcie mam taki problem. jestem panna nie mam dzieci- wolny strzelec. zakochal sie we mnie muj przyjaciel, ktorego BARDZO lubie jako przyjaciela ale go nie kocham- no moze kolezensko. on nie wyobraza sobie zycia beze mnie twierdzi ze beze mnie zycie straci sens, ze popelni samobujstwo. dodam, ze jestem osoba ambitna, chce w zyciu cos osiagnac(np zmienic samochod na lepszy, wykonczyc mieszkanie itp) pracuje, odkladam jakies pieniadze. z tym facetem jest to niemozliwe- on slabo zarabia do tego jest rozwodnikiem i placi alimenty w wysokosci 1000zl. po oplaceniu alimentow zostaje mu 1000zl wiec jakikolwiek rozwój w jego przypadku jest niemozliwy. dodam jeszcze, ze czlowiek mial pewne zabezpieczenie finansowe ale wszystko oddal zonie i dziecku. denerwuje mnie to ze im zostawil wszystko a ze mna chce byc "na krzywy ryj". dodam jeszcze, ze jest to dobry czlowiek, oddala bym wiele aby zdjac mu kamien z serca. wiem ze jesli z nim nie bede to bedzie mu ciezko ale z drugiej strony jesli bede z nim to mi bedzie ciezko. co mam robic??????

Gość nnnn,;n;,n
po pierwsze naucz sie pisac a po drugie kopnij go w doope

Gość patrasekk
1000 zl alimentow przy zarobkach 2000 zl? wymysl cos innego, bo to chyba nie u nas

Gość ejfhrejhgfrehg
olej go. Wkopiesz się jak ja, teraz za wszystko płacę..płaciłam za ślub, teraz ja nas utrzymuję sama bym coś miała z nim mam koniec życia..

Gość A jak facet utrzymuje to jest
dobrze?

Gość nienajszczesliwsza
naucz sie pisac? a co niby napisalam zle? na tych topikach nie chodzi o poprawnosc wypowiedzi tylko o porade. pozatym pisze szybko a nie jednym palcem jak co niektorzy. tak 1000zl- tyle sie zgodzil na 2 dzieci bez sadu. mógłby duzo mniej bo nie ma zadnych dochodow na papierze- pracuje na czarno ale twierdzi ze chce tyle placic.

wiem ze jesli z nim nie bede to bedzie mu ciezko ale z drugiej strony jesli bede z nim to mi bedzie ciezko. co mam robic?????? Chcesz być z nim litości ??

Gość ja zamiotłam takiego
miałamam podobny przypadek , tyle że facet nie miał dzieci, pierwszy rok było super,różowe okulary i jakos przymykałam oko na pasozytnictwo, drugi rok prosiłam,tłumaczyłam,czekałam na zmiany, trzeci rok nie wytrzymałam i podziękowałam za związek,kazałam mu się wynosic z mojego mieszkania i zycia prawie 3 lata utrzymywałam gnoja az wkońcu powiedziałam dość, ani złotówki się nie dołożył do opłat,jedzenia,dosłownie do niczego,tez litowałam się nad nim bo taki dobry przecierz,kto mnie tak zrozumie jak ja,aż wkońcu dotarło do mnie to, że tacy faceci się nie zmieniają, to energetyczny wampir, wmawia miłość,funduje wmocjonalna huśtawkę az wkońcu uświadamiasz sobie że to zwykły pasozyt

Gość nienajszczesliwsza
wiem ze bycie z nim bylo by dla mnie koncem normalnej przyszlosci. dlatego nie bedziemy razem tylko nie chcialabym aby cos przeze mnie sobie zrobil lub zalamal sie. on naprawde jest we mnie zakochany. niestety:(

nie maarnuj sobie zycia. rozejrzyj sie za kims bez takiej przeszlosci lub zostan sama. a on niech idzie w laske do tych, ktorym calosc zostawil

Gość zuzannapANNA
ja zamiotłam takiego- PRZECZYTALAM TO CO NAPISALAS,I MAM TO SAMO JEST DOBRY KOCHANY,ALE JUZ 3 ROK ON PRACUJE TYLKO DORYWACZO,CZASEM DA JAKIS GROSZ ,SPRZĄTA W DOMU ,KAWKE ,HERBATKE ZROBI.ŻAL MI GO ,,,NIEWIEM CO ROBIĆ,KOCHAM GO ,ALE NIE MOGE TAK ŻYC PRZEZ NIEGO NIC NIE MOGE ODŁOŻYC,CAŁA MOJA WYPŁATA 3000 TYS ZŁ IDZIE NA OPLATY JEDZENIE CHEMIE PALIWO,,TO JAKIS KOSZMAR,A CO TO JEST NA DZISIEJSZE CZASY 3 TYŚ,NA 2 OSOBY,CZĘSTO SIE Z NIM KŁOCE O KASE ,,A POTEM MAM WYRZUTY SUMIENIA