Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość falynfromkluodnajn

fałszywa przyjaciólka?

Polecane posty

Gość falynfromkluodnajn

no wiec tak. jestem paulina mam 14 lat... w 5 klasie podstawówki pokłóciłam sie z moja jedyna przyjaciółka darią(rok starsza). odcięłyśmy się od siebie zupełnie, zaprzyjaźniłam sie z Paula(z mojej klasy). Kolegowałyśmy sie aż do gimnazjum, w wakacje zaprzyjaźniłam sie na dodatek z pewna Olą, również z mojej klasy. W 1 klasie gimn, usiadłam z ola, w grudniu wszystko sie posypało, wróciłam do Pauli, Ola zaprzyjaźniła sie na amen z Natalia. Pauli w międzyczasie sodówa do glowy strzeliła, odwalała przy mnie takie numery jak obgadywanie kogoś przez jeden dzień a na następny dzień podlizywanie sie tej osobie. oraz zaczęła robić fochy, np gdy nie wyszłam z nią na rower, bo musiałam zostać z babcia, to foch na 2 dni :O pewnego dnia oznajmiła mi "Dzisiaj siedzę z augustem(Dziewczyną która nie grzeszy mądrością ni urodą, jest kozłem ofiarnym a Paula obgadała ją miliard razy)" no to ja do niej " to se siedź". Usiadłam z koleżanką(Ania), zakolegowałam się troszkę z nią, no przynajmniej nie siedziałam sama na przerwach. Paula zrobiła sobie mega obciach, są z augustem klasowymi kozłami ofiarnymi. Nastały te wakacje, pogodziłam sie z darią z początku opowieści, próbowałam sie bardziej zaprzyjaźnić, doszłam do wniosku ze juz sie nie da. trochę posiedziałam w domu , ponudziłam sie, no i pogodzilam sie z Paula. Oczywiście Paula rzuciła dla mnie augusta. Było ok, parę razy poszłyśmy razem na basen, przyjechała nasza wspólna koleżanka z angli(Dominika) trochę wypaliłyśmy z nią szlugów, no i ogólnie fajnie... Jakiś tydzień temu pomyślałam sobie o Oli, która całymi dniami siedzi sama w domu i sie nudzi. Zaproponowałam wyjście na basen, miałyśmy iść dzisiaj. No a wczoraj Paula zaproponowała pójść dzisiaj pójść ze mną i Dominika na basen. Powiedziałam ze idę z Ola ale możemy sie gdzieś tam spotkać. Pauli mina zrzedła. Dzis rano Ola przełożyła basen na jutro(wątpię ze pójdziemy) no to sie spytałam smsem Pauli czy one z Dominika poszły na basen. A ta mi napisała "o widzę że ola cie olała ja idę jutro z domcia na basen a ciebie nie chce znać". i pisze teraz na kafeterii o moim życiu :D KONIEC Z kim na moim miejscu zaprzyjaźniłybyście się na teraz? CO myślicie o Pauli?

Gość gdfyegfyewgfyre
zaprzyjaźnij się z augustem

Gość falynfromkluodnajn
hahahahahahahaahhahahahahhahahaa august mnie nienawidzi

Gość fbgbg bgbg
Najpierw to ty dziecko naucz sie pisać po ludzku,bo trzeba ze dwa razy przeczytać żeby coś zajarzyć,a dopiero potem zabieraj się za kafe i palenie petów.

Gość falynfromkluodnajn
hahahahahaha

Gość o:D
manipulantka?

Gość falynfromkloudnajn
chce rzucic to wszystko w pizdu...

Gość fbgbg bgbg
To rzuć niestety gimgówno takie jest .

Gość falynfromkloudnajn
byle do liceum!

Gość zabawny rómek
golisz juz pipe ?