Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jednaaa 19latka:)

Ratunku.....Urodziny

Polecane posty

W sobotę mój chłopak ma urodziny...Pojawia się pytanie co zrobić??? Pomyślałam żeby kupić prezent i po sprawie, ale to było zbyt proste. Więc wymyśliłam; Upiec pyszny tort owocowy( brzoskwinie, ananas, wiśnie w syropie) Odpowiedni na teraz. Tort przyozdobić numerkiem z świeczką 23, i czymś jeszcze, zrobić jego ulubioną sałatkę, wino bo już nie lubie ani wódki ani nic to pomyślałam o winie+ prezent. Napiszcie wasze pomysły,i jak wam się podoba taki pomysł???

Gość takie teorie
pomysł prymitywny i dziecinny,chyba że upiekłabyś torcik ala cipka typu bułka

a potem poliżę mu siusiaka, by skapnął na tort. Co myślicie?

Gość hgfcvghjuythgrfd
ty nie musisz lubić wódki, ale może on lubi? sobie robisz prezent czy jemu?

Chłopak ma cukrzyce więc i on nie pije wódki.... A sałatki i wypieki bardzo lubi.

Gość hgfcvghjuythgrfd
jak ma cukrzycę to przecież nie może jeść słodyczy

Gość takie teorie
wiesz ze twój chłopak trzepie pod twoje fotki ?

Oj widzę że ktoś mało wie na czym polega i co to jest cukrzyca. Można jeść słodycze, On je wszystko tylko alkoholu nie piję raz na jakiś czas piwo i tyle.A insuliny ma z droższej pułki. A jak spadnie cukier np do 50 to tylko coś słodkiego żeby podnieść, w aptece są specjalne na podniesienie cukry co jest bardzo ale to bardzo słodkie....

Gość kitttta
Nie wiem,dlaczego niektorym sie wydaje,ze mlpdy facet na urodziny reflektuje jedynie na cipe,ruchanie,wode i narkotyki ewentualnie. Dobre zarcie nigdy nie jest zle. poza tym autorka jako pewnie tez bardzo mloda osoba nie sra kasa i nie ma funduszy na jakies skoki ze spadochronu. Mozesz poszukac takiej strony,cos w rodzaju dobryprezent czy fajnyprezent -rozne takie eventy w stylu proba win,skpk na bungee,pobyt na strzelnicy itp.

Gość takie teorie
trzepałas mu juz czy jeszcze jesteście na etapie buzi zuzi

Gość pisze bo lubie
yyyy to ty chyba nie wiesz na czym cukrzyca polega ;p dziwna ma ta cukrzyce skoro moze jesc slodkie, chyba ze pompy uzywa. ja choruje na cukrzyce typu pierwszego i kawalek takiego torta by mnie uspil, cukier by mi poszedl do 300 conajmniej, chyba ze bym to od razu wybiegala, wino tez zawiera sporo weglowodanow, jedyny alkohol na jaki moze sobie pozwolic cukrzyk to wodka w ilosciach minimalnych,bo powoduje obnizenie cukru we krwi.

Gość taka jedna..
a moze w kinie graja jakis film jaki on chcialby obejrzec? moglabys zarezerwowac vipowskie miejsca. albo zwykle miejsca i jakis drobny upominek, pozniej np kolacja, nie wiem co twoj chlopak lubi wiec ciezko doradzic z prezentem

Gość sdfghjk
Moja babcia jest cukrzykiem i je słodkie cały czas.

Co za debile niektórzy nic więcej!!! Dla takich ciekawskich, chodzę z nim prawie 3lata kochamy się kiedy mamy ochotę gdzie chcemy i jak... W domu : na łóżku , na dywanie, fotelu, krześle, w wannie pod prysznicem. Na rybach w namiocie. Jak idziemy na spacer np do lasu a mamy ochotę to nawet w lesie, pod gwiazdami na polanie na kocu. JEST TAKI DZIEŃ, CO MOŻEMY KOCHAĆ NP 2 3 RAZY DZIENNIE A JEST DZIEŃ CO RAZ ALBO WCALE. ALBO JEST TYDZIEŃ--> DLA LUDZI NIE KUMATYCH 7DNI W TYGODNIU KILKANAŚCIE RAZY ALBO KILKA. A mamy też ochotę się spotkać poprzytulać, pospacerować, porozmawiać. Dla nas seks jest ważny ale nie najważniejszy jest doskonałym dodatkiem.

Zależy kto ma jaką cukrzyce i czego używa ma peny tylko z droższej półki naprawdę wszystko je. Np zawszę w samochodzie czy przy sobie ma kostki cukru jakby mu spadł cukier.

Gość taka jedna..
ludzie to nie rozmowa o cukrzycy tylko dziewczyna prosi o rade w sprawie prezentu. napisz mniej wiecej jakie zainteresowania ma twoj chlopak,co lubi robic itp, bedzie nam latwiej cos wymyslic

Zaspokoiłam niektórych ciekawość z seksem???? Chciałam usłyszeć porady i wasze zdanie na ten temat. A nie wypowiedzi debi..... Tak jak ktoś wcześniej powiedziała że chłopak ma 23 lata nie znaczy ze dla niego będzie najlepszy prezent w postaci tyłka.. Bo chyba nie pytałam jak spędzić z nim noc, tylko o urodziny.

Gość taka jedna..
a co do twojego pomyslu, mysle ze jest ok jesli chcecie ten wieczor spedzic tylko we dwoje. tort, jego ulubiona potrawa i dobre winko, romantyczna muzyka i gra gitara :D wazne zebyscie byli razem, mysle ze on doceni wszystko co zrobisz

Gość Panicz Molibdenowy
o kurrwa ona jest w ZWIAZKU Z KONIEM :D🖐️ jak przewozi konia to daje mu kostki cukru, zeby byl grzeczny w samochodzie :D🖐️

Zainteresowania hmm chyba jedno największe wędkarstwo ale żeby coś z tej dziedziny kupić fajnego to kwota od 500zł wzwyż... Wycieczka odpada bo jedziemy w Bieszczady na weekend 10 sierpnia. Pytanie do chłopaków jakby wam ukochana kobieta upiekła pysznego tort, zrobiła waszą ulubioną sałatkę wino+ prezent złożyłam ładne miłe życzenia nie ucieszylibyście się?????

Napewno powie kochanie nie trzeba było nic robić tylko sobie coś kupić:) eh zawsze tak jest...Nawet jakbym kupiła za 20zł i tak by się ucieszył,podobno liczy się pamieć. Myślę w 200zł się zmieścić:) -Tort z ozdobami 50zł góra 60zł. -sałatka z 30- 40zł -wino do 50zł i prezent do 60zł.

Gość taka jedna..
no to widzisz plan masz, ja mysle ze to jest dobry pomysl, ty go najlepiej znasz i wiesz z czego sie bedzie cieszyl, a z tego co piszesz to ze wszystkiego :D tak wiec do boju, ruszaj po prezent wino i pecz torta :D

hehe to raczej wszystko w piątek :))