Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagienko

Czy moge być w ciązy? POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość jagienko

Mam problem i nie wiem czy mam sie czym martwic czy nie. Wczoraj uprawiałam z moim chłopakiem najpierw seks oralny, po czym on doszedł. Po tym poszedł do łazienki, zrobił siusiu, umył rece i wrócił do mnie. Około poł godziny po tym jakoś nas poniosło i wszedł we mnie bez gumki, ale ogarnełam sie i natychmiast kazałam mu przstać. Czy plemniki mogły jeszcze wtedy życ gdzieś na jego skórze? Czy wogóle jest możliwość ze tam jcoś było skoro już był w łazience? Jego penis wydawał sie suchy wiec sama nie wiem. Okres powinnam mieć za około tydzień wiec płodnych juz nie powinnam mieć, ale i tak mam dziwny iracjonalny strach. pomózcie

Gość yjmyjmyjm
Znikoma szansa :P A po drugie naucz chlopaka po sekssie myc nie tylko rece, ale I penisa. Wlasnie miedzy innymi z tego powodu :P

Gość Verdis
Nie nie nie nie !!!

Gość panna niewydanna
heheheh po raz dziesięciotysięczny ten sam problem:D JEST SEKS- MOZE BYC CIAŻA!!! ZAPAMIETAJ NA RAZ NA ZAWSZE!!! Skoro korzystał z łazienki to mogł oprócz rąk umyć tez swoje narządy - ale i to czsasem bby nie pomogło - w wydzielinie z penisa ZAWSZE sa plemniki . dobrze ci tak - teraz czekaj przez tydzien ze strachem w oczach.

Gość jagienko
Wiem, że wiele osob popełnia ten błąd. Pierwszy raz mi sie tak zdażyło zawsze uważam, a wiadomo ze jak zaczyna sie robić gorąco miedzy dwoma osobami to czasem sie nie myśli. Terasz napewno bede uważać i to dwa razy bardziej. Tez mi sie wydaje ze szanse są minimalne, ale wole zaczerpnąc opinii innych.

Gość yjmyjmyjm
I wlasnie przez takie glupie gadanie rodza sie (nomen omen) irracjonalne leki. Nie, nawet jezeli byl seks to czasem ciaza jest niemozliwa :P I to jest wlasnie jeden z tych przypadkow ;)

Gość jagienko
Dzięki ;) Wiem ze to był mój błąd i napewno bede teraz uważać, bo ten strach jest gorszy od odrobiny oleju w głowie. Dzięki