Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezadowolona ..

Mam 30 lat i piersi mi same "urosły" z B na C

Polecane posty

Gość Niezadowolona ..

Kiedy miałam 20 lat i byłam bardzo zadowolona ze swojej figury, zawsze byłam szczupła , rozmiar biustu B. Teraz mam 30 i nie przytyłam ani kilograma od tamtej pory. Nie zaszłam też w ciążę, a jednak moje ciało wygląda całkiem inaczej. Brzuch już nie ten, pupa nie ta, piersi nie te, nawet ramiona inne. Wcześniej wszystko miałam takie bardzo zbite i sprężyste, a teraz te piersi mają większy rozmiar ale nie dlatego że urosły tylko po prostu się trochę rozlały :O Z resztą ciała też mi się wszystko pozmieniało na tej samej zasadzie, mimo że nie przytyłam ani deka od 10 tych lat to budowę ciała mam już całkiem inną. Chyba nie ma już nadziei żeby było jak dawniej :O

Gość heeeehhhhe
Naucz się dobierać biustonosze. Czegoś takiego jak "b" i "c" nie ma, sama litera to nie rozmiar (75B to większa miseczka niż 65C), a jak nosiłaś i nosisz źle dobrane staniki to nic dziwnego, że się piersi rozłażą - złe biustonosze je niszczą. Policz sobie, co powinnaś nosić: http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/

Gość sport to siła
A sportu nie uprawiasz ?

Gość od sportu wiszą
:o ładny biust to geny!!

Gość Władysław 1948
starość nie radość :D

Gość Tak bredzą, bo tak jedzą...:)
każdy się starzej, ale można się starzeć ładnie ;] sport+ zdrowa dieta, czyni cuda.

Gość na pewno prowo to jest
nie ma czegos takiego jak rozmiar biustu B inne jest 60B inne 65B inne 75B a jeszcze inne 90B te ostatnie całkiem duże a 75B jest większe niż 60C poczytajcie o brafittingu zanim będziecie ponownie się osmieszać pisząc takie farmazony, miseczka rośnie wraz z obwodem i wbijcie to sobie do głowy

Gość Niezadowolona ..
O co wam chodzi ? Wcześniej miałam rozmiar 70B a teraz mam 70C. Obwód w pasie mi się nie zmienił przecież.

Gość Niezadowolona ..
Co ja pisze nie obwód pasie tylko obwód pod biustem :O

Gość dr.maszyneczka
a uprawiasz jakis sport?