Tak czeba tak 2 14 Napisano 12 godzin temu Tak najszybciej mln Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2182 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Dobrze muszą się sprzedawać bo nie tylko dzieci, ale też dorośli wkręcają się zakupy labubu : ) myślę, że ta moda szybko minie. Edytowano 4 godziny temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 904 Napisano 3 godziny temu Mała już poprosiła o to paskudztwo (dlaczego teraz tyle modnych postaci, którymi dzieci się interesują, jest creepy). Jeszcze cena za to Oczywiście mody mijają i zaraz dziecko chce kolejny modny koszmarek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 226 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, selkie napisał: Mała już poprosiła o to paskudztwo (dlaczego teraz tyle modnych postaci, którymi dzieci się interesują, jest creepy). Jeszcze cena za to Oczywiście mody mijają i zaraz dziecko chce kolejny modny koszmarek U nas nadal poppy playtime. Masakryczne są te postacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 904 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: U nas nadal poppy playtime. Masakryczne są te postacie. Tak, też, koszmarne postacie, straszne po prostu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 4 Napisano 3 godziny temu Huggy Wuggy całkiem fajny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 226 Napisano 2 godziny temu Nie jak go musisz codziennie drukować do kolorowania 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 489 Napisano 2 godziny temu nie wiem co to labubu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 14 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, kris888 napisał: nie wiem co to labubu Gogle nie boli wczoraj robiłem resercz co jest viralem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 489 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Tak czeba tak 2 napisał: Gogle nie boli wczoraj robiłem resercz co jest viralem no właśnie zobaczyłem, jakieś maskotki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 14 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, kris888 napisał: no właśnie zobaczyłem, jakieś maskotki. Po 400zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 14 Napisano 1 godzinę temu Podobno tiktoka może kłamać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 14 Napisano 1 godzinę temu A w Chinach 2,80 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 629 Napisano 29 minut temu (edytowany) 11 godzin temu, Tak czeba tak 2 napisał: Tak najszybciej mln póki ci ten milion nie spłynie masz złoty biznes na butelkach w lidlu - 1 butelka / puszka = 10 grosz, ja dzisiaj wymieniłam 40 szt butelek z wody z ostatniego tygodnia = 4 zł. Na mojej ulicy mam 17 sąsiadów, jak przelecisz ich worki na plastik to masz już 68 zł/tydzień, a podejrzewam że duzo wiecej bo ja nie mam puszek po piwie, a upały ostatnio prawie codziennie. Zakupy w lipcu masz za darmo Edytowano 29 minut temu przez Qwerty88 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 489 Napisano 27 minut temu kaucja za butelki i pewnie puszki też będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach