Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ennnka

nauka SZWEDZKIEGO Wrocław

Polecane posty

Gość ennnka

Jest może ktoś chętny przyłączyć do letniego kursu rok w 2 miesiące w szkole Profi Lingua(1000 zł, 48 h) ?? kurs miał ruszyć dokładnie dzisiaj, ale został odwołany w ostatniej chwili z powodu braku chętnych.. :/ zapisały się tylko dwie osoby.. jestem załamana :( a tak mi zależy na szwedzkim, a za dużo się sama nie nauczę z kursu multimedialnego..

Gość Monisiaisia
i kogo to interesuje? 🖐️

Gość ennnka
może akurat kogoś ZAinteresuje :o

Gość Linkaaa23
O, super, a ile osób musi być?

Gość ennnka
nie wiem chyba minimum 3-4.. ale wątpię, że znajdą chętnych.. chyba zrezygnuje bo w dwie osoby jest jedyna możliwość tylko 15 lekcji i to dopiero w październiku za 500zł i jeszcze ja z dojazdami to się w ogóle nie opłaca.. szkoda, a tak się nastawiłam.. :(

Gość jbjhkluvriflgu
nie poddwaj się, może jeszcze ktoś dołączy, to tylko jeden kurs , świat się na nim nie kończy

Gość winogronnko
a nie lepiej prywatnie gdzieś????

Gość OpsTalent
Specjalista ds. obsługi klienta z jednym z następujących języków: szwedzki, norweski, fiński, duński, holenderski /Miejsce: Wrocław/ Opstalent to dynamicznie zarządzana firma tworzona przez młodych ludzi z pasją. Obsługujemy zagraniczne biznesy naszych klientów w obszarze nowoczesnego BPO. Poszukujemy ludzi, których postawa i umiejętności zrobią nam różnicę – tak samo, jak chcemy, by nasza kultura organizacji i nasza atmosfera zrobiła różnicę naszym ludziom. Jeśli interesują Cię wyzwania dające satysfakcję i bardzo duże możliwości rozwoju – będzie nam bardzo miło Cię poznać! Opis stanowiska: • Przyjmowanie i odpowiadanie na zapytania klientów (Email oraz telefon) • Kształtowanie pozytywnego wizerunku firmy poprzez zachowanie najwyższej jakości obsługi klienta • Praca w pełnym wymiarze godzin (8-17 – przerwa na lunch wliczona w czas pracy) Wymagania: • Bardzo dobra znajomość jednego z następujących języków: szwedzki, norweski, fiński, holenderski, duński (C1/C2/ native) • Dobra znajomość języka angielskiego • Doskonałe umiejętności interpersonalne oraz wysoka kultura osobista • Doświadczenie w obsłudze klienta będzie dodatkowym atutem Oferujemy: • Ciekawą pracę w międzynarodowym środowisku • Atrakcyjne wynagrodzenie • Atmosferę, którą tworzymy oraz ciekawe miejsce pracy, które nie jest typowym open-space'm • Pakiet szkoleń Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres hr@opstalent.pl W aplikacji proszę o załączenie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 27.08.1997r. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 923 ze zm."

Gość małgo345
Chodziłam do Profi Lingua na podobny kurs i naprawdę sporo z niego wyniosłam. Zaczęłam go przed studiami z filologi szwedzkiej i wykładowcy nie wierzyli mi, że nigdy nie mieszkałam w Szwecji.:)