Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rybcia93

Kobiety jak dbacie o siebie ???jakich kosmetyków używacie.

Polecane posty

Gość dziewczyny napiszcie plizzzzzz
jak stosowac ten olejek arganowy na twarz? Chodzi mi o to,czy powinno się go nakładać na wilgotną skórę? Bo przez kilka wieczorów nakładałam go normalnie jak krem na sucha skórę i strasznie mi ją wysuszał:( olejek w 100% oryginalny,kupiony w eko sklepie.

Gość hghhmno
a jaki masz ten olejek, kosmetyczny czy spozywczy?

Gość brokatowapani
tylko kosmetyki z max factor, a puder od max factora jest cudny. Krem nawilżający z lirene, nivea(nowa formuła) , balsam nawilżający garnier, witaminy na twarz :) Krem do rąk, lirene. Dobre szampony , ja akurat z head and shoulders , no i jakaś maska na włosy do spłukania. Włosy przeważnie farbuję na jeden kolor, podcinam końcówki co pół roku. Radzę zakupić do paznokci krem albo olejek, oraz dobrą tarkę do stóp i krem :)

Gość affwfewf
Ja mam 34 lata i dbam o siebie dość mocno, ale wyznaję zasade: droga, ekskluzywna kolorówka, niedroga i niszowa (naturalna) pielęgnacja. Tak więc sama np robie sobie peeeling do ciała z kawy i cukru, maseczki to glinki z Rosji (sklep online Kalina, 100 g glinki koło 8 zł), kremy z Biochemii Urdoy (serum przewaznie), miast toniku hydrolaty, do włosów oleje Vatika np., mydło Alep. To nie sa drogie kosmetyki, wrecz tanie, moze procz mydeł Alep, a wspaniale działają. Jednak na kosmetyki kolorwe potrafię sporo wydać, jeśli warto.

Gość hghhmno
nie dawaj olejku na sucha skórę. zwilż ją czymś, tylko nie wodą z kranu.

Ja urzywam kremu Sislay z Revitalift i Bio oil. Plus Astora podklad...itd....

Gość hghhmno
a ile zapłaciłas za olejek?

ok 50 zł. za 30 ml

mogę tonikiem np? W ogóle moja cera to koszmar: mieszana, wrazliwa,naczynkowa:O Myslałam,że ten olejek mi pomoze, a on mi ją jeszcze wysuszył na policzkach:( Moze macie jakies sprawdzone kremy, przepisy na taka cere jak moja...?

Gość onetkaa
Przy takie skórze to najlepiej używać kosmetyków ekologicznych. U mnei zawsze sprawdzają się l'occitane, od kiedy są w polsce to ich używam. Świetny jest ten krem http://pl.loccitane.com/g%C5%82%C4%99boko-nawil%C5%BCaj%C4%85cy-krem-do-twarzy,36,2,3562,167966.htm Cudownie nawilża skórę i u mnie przestała się łuszczyć przy nasadzie włosów.

Gość gość
Ja kupuje teraz takie kosmetyki http://www.nantes.pl/ I naprawde spokojnie mogę polecić ponieważ są idealne jesli chodzi o profesjonalną pielegnacje skóry.