Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gemma28

hotel w Egipcie

Polecane posty

Gość Gemma28

czy byl ktos w hotelu Maritim Royal Peninsula w Sharm El Sheikh ? Ma swietne opinie i niby 5 gwiazdek, zdjecia tez rewelacja ale moze jest ktos kto juz tam byl i moze sie wypowiedziec?

Gość .p.kej
dlaczego polaczki nie jezdza do maroko albo tunezji tylko egipt, he? :O 🖐️

Gość Gemma28
I najważniejsze. Czy można zapraszać do pokoju ciapatych po 23 ?

Gość Gemma28
chce żeby była klima, rumserwis, sejf gratis w pokoju drinki i przystojni egiptowie

Gość Gemma28
Bo tam pogoda w pazdzierniku jest gwarantowana.

Gość Gemma28
Moj drogi podszywie, Jak juz chcesz taw wielce sie podszywac i chcesz to robic 'profesjonalnie' to zwroc uwage ze ja nie uzywam polskich znakow. to taka rada na przyszlosc.

Gość skoro ma 5 gwiazdek
świetne opinie i zdjęcia to nie ma sie nad czym szczególnie zastanawiać.

Gość Gemma28
niby tak ale sa tez negatywne oceny, sa ludzie nie zadowoleni ale chyba juz tak bedzie zawsze, nie mozna dogodzic wszystkim.

Gość Mleczarz z powołania
nie zastanawiaj się najwyżej nie wrócisz do Polski jak zbankrutuje twoje biuro turystyczne :classic_cool:

Gość Gemma28
Spoko, chyba nie zbanktutuje moje biuro, nie mieszkam w polsce wiec tu skad kupuje wakacje nie ma takich cyrkow(jak narazie) :) Czym mi dodzic? duzo iloscia ciepla i slonca, ot czego mi brakuje:)

Gość skoro ma 5 gwiazdek
czasami bywa tak,ze jak sie jedzie ze słabego biura nawet w 5-o gwiazdkowym hotelu można zostać rozklowanym w gorszych pokojach i narzekać..

Gość Gemma28
Wszystkim niedogodza ale mam nadzieje, ze znajda sie tam jacys, ktorzy beda mi dogadzac. Nie mam polskich znakow, bom za tepa by sobie ustawic.

Gość Gemma28
drogi podszywie Nie wiem czy jestem tepa ale brak znakow to wynik lenistwa ale ty cos pewnie wiesz o tym bo cale dnie wysiadujesz na kafeterii podszywajac sie pod innych - ot tak z nudow i lenistwa.

Gość Gemma28
Tepota wynika z czego innego, zobaczcie pytam na polskim forum, a nie forum państwa swojego zamieszkania. Uciułalam pare groszy przy robocie i teraz chce sie pokazac. Do Egiptu mnie stac jechac

Gość Gemma28
Ha ha moze sa tu takie osoby, ktore tak robia, no coz sama to wiem bo tu gdzie mieszkam duzo takich wlasnie "polaczkow". czy nie przyszlo Ci do glowy drogi podszywie ze sa tez ludzie, ktorzy pytaja sie tak poprostu bo chca uzyskac informacje, uslyszec zdanie innych bez ukrytych intencji, bez szpanu, zreszta co to za szpan - wyjazd na wakacje do Egiptu? Miejsce do wypoczynku jak kazde inne, czy jak bym zapytala o hotel nad Baltykiem to tez bys na mnie naskoczy?

Gość Gemma28-podszyw
To w jakiej polaczkowni mieszkasz ?

Gość hhhhhhhhhhhh
dobrze cie podszyw skwitował! tępa jakas lamusiara co ty robisz poza polską jak jezyka nie znasz pomidory zbierasz czy czochrasz szparagi dziobem

Gość Gemma28
do hhhh jestem programista choc powinnam powiedziec programistka. teraz rozumiem dlaczego tak wielu mlodych wybywa z Polski, bo ma dosc tez paskudnej polskiej zawisci!

Gość asdfghkj
Gemma28, zawsze tak jest, że nie da się dogodzić wszystkim. Kiedy ja jeździłam na takie zagraniczne wakacje, bardzo lubiłam tą znacznie różniącą się od naszej kuchnię, inne zwyczaje, temperaturę itp. Tymczasem słyszałam ludzi, którzy narzekali, że w lipcu w Egipcie jest za gorąco, a na kolacje podają jakieś dziwne rzeczy zamiast schabowego z kapustą. Zawsze znajdzie się ktoś, kto by chciał, żeby wszystko było pod jego dyktando i każde odstępstwo będzie traktował jako powód do narzekania.

Gość Gemma28
do asdfghkj dzieki wielkie za twoja wypowiedz, przywrocilas mi wiare w to ze sa tu jeszcze ludzie, ktorzy porafia w sympatyczny sposob odpowiedziec na pytanie, bez gnojenia drugiej osoby bezpodstawnie.

Gość asdfghkj
Spoko :) Jeszcze Ci powiem, bo nie wiem, czy wiesz, że nieeuropejskie hotele mają inny tryb przyznawania gwiazdek. To, co u nich znaczy 5, u nas będzie o 1,5-2 gwiazdek mniej w kategorii. Bo też spotkałam się z tym, że ludzie za 1200 zł spodziewali się Mariotta, a wyszedł hmmm... dobry hotel klasy średniej. Życzę udanego urlopu!

Gość Gemma28
tak slyszalam ze to troszke "inne" gwiazki niz w Europie. sprawdzilam na tripadvisor.co.uk i ma tam bardzo dobre opinie, choc negatywnych tez nie brakuje. Ale nawet hotele Hiltona na calym swiecie tez lapia negatywy wiec to poprostu kwestia gustu, najwazniejsze ze ogolny rating jest bardzo dobry. Dzieki za pomoc.

Każdy 5* powinien być w miarę o.k. Jeden będzie lepszy, inny gorszy, ale zawsze ten jako taki standard będzie (3-4* europejskie). Według mnie w takich krajach Egipt, Tunezja itp ważniejsze jest czy hotel jest nowy niż ilość gwiazdek.

Gość Gemma28
do onatakasobie sprawdzilam sobie ten hotel, w ktorym bylas i tak jak ten "moj" ma wiekszosc pozytywow ale negatywy tez sa. Oba hotele sa o podobnym standardzie. Wiec juz sie nie martwie, musi byc dobrze. powiedz mi tylko jak Ci jedzenie smakowalo?