Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joannaxxx

Facet mnie ciągle oszukuje

Polecane posty

Gość joannaxxx

nie mówię że są to wielkie kłamstwa,choć i takie się zdarzały. Jednak załamuje mnie jego zachowanie. Z wesołej dziewczyny stałam sie cieniem człowieka bo on nawet nie kwapi sie do poprawy,wisi mu to że mnie rani.Co z tego że czasem przyparty do muru się przyzna jak nawet nie przeprosi.O przepraszam, raz mu się zdarzyło :) Odejść nie potrafię bo poza tym jest fajnym facetem i wie co robić żeby mnie zatrzymać.Poradźcie coś

Gość Spacy___21
Uciekaj gdzie pieprz rosnie, bylam w identycznej sytuacji. identyczna. tylko ze moj nie umial mnie zatrzymac. wiec sama se poszlam ;p

Gość joannaxxx
To dobrze że miałaś tyle siły,podziwiam

Gość joannaxxx
Nie pozwalam mu siebie oszukiwac. To on jest tepy i nic nie dociera do niego. Ale zalozmy fiku miku ze trzeba cos zrobic zeby to zmienic - tylko co.

Gość joannaxxx
Reaguję. Nie zostawie go bo go kocham za bardzo :(:( Nie kocham go za to że mnie tak traktuje. Kocham za to jaki jest pomijajac te klamstwa bo bylby facetem idealnym gdyby nie to

Gość Evvvvvka
Masz racje bylby idealny gdyby tylko cie szanował. Jak niektorym prostym kobietom niewiele potrzeba do szzcescia

Gość koperta babelkowa
w jaki sposob cie oszukuje?

joannaxxx, a moze wyolbrzymiasz problem? Jezeli jego klamstwa nie dotycza powaznych spraw, male klamstewka, to daj Sobie spokoj i nie zaprzataj sobie tym glowy.

a w jaki sposób Ty go oszukujesz? w taki , że z nim jesteś i dajesz się kręcić :classic_cool:

Gość mała miiiiiiigiii
mój tez tak miał :) A dzisiaj mnie zostawił :) gdyż maleńkie kłamstewko polegało na tym,że jest w domu, a był z swoja byłą w barze :) pogoń go!!! Ja tez mojego kocham i co

Gość smut
moj chlpak tez mnie oszukuje. w sumie sa to drobne rzeczy, ale zawsze. zabraniam mu pic piwa w domu, to ten chowa je i udaje ze nie pieje. wsadza za zaslone, otwierajac puszke kaszlezebym nie slyszala. jak cos mojego rozwali to udaje z enic sie nei stalo i puki ja nie odkryje ze to on cos zniszczyl to idze w zaparte ze samo sie popsulo i nawet nei zauwazyl. dobija mnie to bo uwazam ze to brak szacunku dla drugiej osoby