Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JanuszZmłyna

Czy aby napewno szatan nie zna naszych myśli?

Polecane posty

Witam. Jeżeli zna tylko Bóg nasze myśli, to mam wrażenie że wcale nie jest taki dobry jak się Wam wydaje. Mogę się mylić. Dosyć często w myslach zadaje pytania i słyszę odpowiedzi w postaci stukania w sufit. Sam zacząłem tą "zabawę" teraz tego żałuję. To nie jest zbieg okoliczności! Praiwe za każdym razem a napewno bardzo dużo razy w tym samym niemal momencie kiedy coś pomyślałem wtedy dostałem odpowiedź w postaci stukania w sufit. Przeraziło mnie to strasznie. Byłem przekonany że to szatan itp, ale skoro szatan nie zna naszych mysli i tylko Bóg je zna to czyli to niestety Bóg mi odpowiedział. Podam jeden przykłąd: kiedy zapytałem w myślach. Wiem Boże że ze mnie się smiejesz i że mnie zabijesz dostałem odpowiedź że tak! Przeraziło mnie to strasznie. Zczynam się zastanawiać czy rzeczywiście Bóg jest taki dobry? Ta odpowiedź wydaje mi się tak absurdalna że raczej chyba w nią nie wierzę. Bardziej mi się nasuwa myśl że raczej szatan zna nasze myśli. Co Wy sądzicie na ten temat

Gość a kafe słucha
kobiectych na pewno nie zna

Gość a kafe słucha
kobieta nie ma mózg to i diabeł się jej nie ima

Myslę że Kobiety mają więcej oleju w głowie niż My :D Chociaz zdarzają sie takie co nam doruwnuja albo i nawet przewyższają hy hy :)

Gość kasaa
a może ci się to wydaje....słyszysz głosy?

Gość zdiabłemto
ja rozmawiam o polityce

Kasaa często słyszę co innego niż jest powiedziane. Można samemu wywołać w myśalch stukanie w sufit? Kiedyś gdzieś o tym czytałem że podobno tak.

Gość ihihiuihah
podswiadomosc. Myslisz, że Bog albo szatan siedzie przy suficie i strzela za każdym razem jak cos pomyslisz? Wydaje Ci się po prostu. Jeżeli w cos mocno wierzysz to widzisz to albo slyszysz nawet jak tego nie ma.. Tak w ogole, kto powiedział, że tylki Bog zna nasze mysli. Jest to zapisane gdzies w biblii??

Kiedyś z diabłem byłem prawie jak brat. Nie byłem satanistą, ale się tym interesowałem. Okultyzmem też się zajmowałem. Muszę sprawdzić czy woda święcona mnie nie parzy. Podobno tak można sprawdzić czy się jest opętanym.

Gość zdiabłemto
a myszy to diabła zjadły czy popiela

Gość zdiabłemto
rokite głupku

Gość ihihiuihah
Oo zajdz teraz do koscioła i pokrop się przed wejsciem tą wodą, a pozniej przyjdz i napisz co i jak :D

No własnie coś tam czytałem ze w Biblii pisze, że tylko Bóg zna nasze mysli, ale na ile to jest prawdą? Co do Biblii to ja jej nie rozumię tak jak chyba większość ludzi. Zbyt skomplikowana. W tej Biblii to chyba jest napisane interpretacyjnie.

Gość imć pan
idę stad bo tu już do sibie pisza

Jak się załapię na wodę święconą to wyleję trochę na rekę i sprawdzę jak będzie parzyć to czyli mam diabła w skórze :D to nie będzie śmieszne. Biore opcje takie: Jestem opetany, Bóg mnie nienawidzi, jestem chory psychicznie. Jeżeli coś z tych trzech wyskoczy to najbardziej bym wolał żeby to była choroba psychiczna. Napiszę tak: ucieszył bym się jeżeli by to była choroba psychiczna a najgorsze by było jak by mnie Bóg na serio nienawidził, wtedy niewiem co dalej.

Gość herbatka na wodzie święconej
pytanie jest dobre pozastanawiaj się kolego po takich przezyciach i zainteresowaniach sugeruję egzorcyzmy w KK ( to nie żart)

Gość kasaa
napewno nie nienawidzi cię,mówisz że interesowałeś się tym ale nie wyznawałeś szatana,czyli z ciekawości?czemu Bóg miałby cię nienawidzić?

Gość herbatka na wodzie święconej
Bóg jest MIŁOŚCIĄ a ty chyba wmanewrowałeś cie w cos dokładnie przeciwnego

Herbatka najpierw sprawdzę czy mnie woda święcona parzy. Kasaa niestety do dzisiaj mnie fascynuje szatan, chociaz wiem ze jest istnym złem. Niektóre rzeczy są wspaniałe. Nie wszystkie złę uczynki są paskudne. Duzo tych złych rzeczy mnie się podoba.

Nie byłem satanistą, ale robiłem gesty satanistyczne dla żartów, bardzo lubię śpiewać w rytnie Black Metal i uwielbiam ten gatunek muzyczny. Piękne brzmienie super głos.