Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lollllipopppp

Rozmowa mojego mena z byłą dziewczyną. wŚCIEKŁA JESTEM!

Polecane posty

Gość lollllipopppp

Cos mnie podkusiło i przeczytałam jedną jego rozmowę z nią. jak wkleję fragment to któraś pomoże wyciągnąć wnioski? bez oceniania mnie, proszę:(

Gość lollllipopppp
bo nie wiem czy wklejać:(

Gość no to wklejaj
jw.

Gość lollllipopppp
On zdecydowanie najlepsze zdjęcie na awek jak do tej pory ;) Ona jeśli to komplement to cóż, dziękuję;) On no tak. bardzo dobrze na nim wyglądasz co tam ciekawego porabiasz ostatnio? Ona wróciłam do tej figury co na zdjęciu więc mam nadzieję że tak jest... ja od sierpnia poważną pracującą osobą staję się w końcu staż:D Ona a teraz staram sie odpoczac\ On to szacun. fajnie, że się starasz 2012-07-17 22:23:17 mgr, prawko, staż. same dobre rzeczy ;) Ona choć fakt, ja i powaga to dwie inne sprawy jak mówią znajomi:D Ona i jeszcze zaczynam nową szkołę... On a czyli siedzisz w nazwa miejscowości naszej Ona tak, a Ty? jak tam inżynier Twój? On wiem, że sporo tłuków i tak to skończyło wcześniej niż ja ;) jadąc na czyimś grzbiecie i kombinując, ale mi semestr został i powinieniem nie dać ciała Ona a Ty w nazwa miejscowości obecnie? On tia Ona hehe to też pewnie nudzisz się On a ja wiem? w sumie to próbuję się nauczyć technologii której wymagają pracodawcy to nie jest tak źle Ona no właśnie słyszałam, że aby być informatykiem, nie trzeba studiów do tego On no, nie 2012-07-17 22:36:20 w sumie żałuję że poszedłem do nazwa szkoły Ona ja tez żałuję On wolałbym do technikum On a potem np. na technologię rolniczą i leśną :D On co jest cholernie trudnym kierunkiem On w zasadzie ma on więcej wspólnego z budową maszyn Ona szczerze? ja bym poszła zapewne na administrację lub na budownictwo, ale musiałabym matmę zakuwać Ona ale teraz byłabym kobietą sukcesu, szkoda, że nie byłam taka mądra mając 19 lat:( bo pasja nie zapewni Ci chleba niestety Ona niestety, miałam te 18 lat, myślałam, że będę nauczycielką polskiego, wiem załosne, szybko mi sie odechciało bo juz po 1 roku polonistyki teraz sama śmieję się z siebie czy raczej z tych planów On hah, uczniowie by się ślinili strasznie do Ciebie ;] 2012-07-17 22:44:49 strasznie mi się podobała jedna nauczycielka polskiego, bo chodziła w miniówach i miałą fajne nogi i tyłek xD

Gość lollllipopppp
*ostatnie zdanie też wypowiedziane przez niego. zapomniałam podpisać:p to jedyna rozmowa z nią. Trochę podłamało mnie to. Dużo wycięłam bo gadali gł. o studiach

Gość kasaa
normalna gadka

Gość dokladnieeeeeeeeeee
z rozmowy mozna wywnioskowac ze mu sie podoba ;)

Gość kasaa
bez jakiś słodzeń itp.to na początku to zwykły kompement

Gość lollllipopppp
dokladnieeeeeeeeeee wg Ciebie niepokojaca rozmowa?

Gość kasaa
przecież głównie o szkole gadali

Gość fajnego masz chłoptasia
hah, uczniowie by się ślinili strasznie do Ciebie ;] odpowiedz sobie sama na swoje pytanie:O

Gość do aktywny babsztyl
jakbym strzeliła swojemu za taki tekst do byłej laski :o:o:o:o to by się kurwa musiał wysypiaćna wycieraczce przed domem 🖐️ No mam nadzieję, że tego tak nie zostawisz? :o Na co on liczył startując do niej z takim tekstem? :o że chciał być miły? :o jak chciał być miły wystarczyło napisać na samym początku, że ładnie wygląda na zdjęciu i tyle :o Laska, weź nim potrząśnij, bo zachował się jak niewyżyty gówniaż a nie jak facet :o 🖐️

Gość kasaa
te teksty jego trochę dziecinne i głupie ale raczej w żartach

Wkoncu to jego była to dziwne żeby mu sie nie podobala. Wkoncu kiedys z nia byl to musiala mu sie podobac. A teraz jest z toba i nic takiego strasznego nie napisal. Pogadajcie o tym i juz. Przeciez sie z nia nie umawia?

Gość do aktywny babsztyl
Jasne, przecież to całkiem normalne, żeby facet napisał do swojej byłej dziewczyny, że wszyscy się ślinią na jej widok :classic_cool: p.s. zapewne chłopak nie wie, że wiesz, że ze sobą rozmawiali? :D typowy, bezmózgi samiiec :D 🖐️

Gość baran z twojego faceta
ja bym zrobila awanture :o

Gość no to wklejaj
nie przesadzaj, nie ma o czym gadac :O

Gość lollllipopppp
mam przeczucie ze on od niej czegos chce

Gość lollllipopppp
nie wiem co robić

Gość ale jak myslisz
czego on mogłby od niej chciec??

Gość jsiokddd
a po co czytasz nie swoje rozmowy? to jest właśnie kara dla ciebie. twoj chlopak tez ma swoją prywatność, nie wiesz że nie czyta się cudzej korespondencji?

Gość kasaa
a tylko jedna rozmowę masz czy jeszcze inne?i daje jakieś sygnały że ona mu się podoba,np.gada z nią przez tel,widują się ?

Gość kasaa
może zostali przyjaciółmi(wiem , wkurzające)i myślą że to nic takiego jak sobie pogadają od czasu do czasu

zwykła rozmowa, chciałabyś, żeby on czytał Twoją korespondencję? Chyba nie.... Ale ok, nie o to pytasz, więc napiszę jeszcze raz :) uważam, że to zwykła rozmowa.

Naruszanie prywatności... ech, no zwykła rozmowa... jak mu zrobisz awanturę to się nie zdziwię jak potem sam będzie miał do ciebie pretensje, że mu zaglądasz do archiwum i faktycznie BĘDZIE MIAŁ o co się czepiać

Gość lollllipopppp
ok, uspokoilyscie mnie;)

czy wyżej zacytowana korespondencja otworzyłaby Ci na coś oczy? Chyba nie, a robiąc takie rzeczy komuś (czytanie cudzych korespondencji) nie możesz mieć pretensje jeśli ktoś Ciebie będzie szpiegował. Każdy ma jakieś swoje tajemnice i grzeszki mniejsze i większe.