Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bkasbds

Jestem ładna, ale sama

Polecane posty

Gość bkasbds

Powszechnie jestem uważana za bardzo ładną, myślę, że nie jestem głupia, ale jestem nieśmiała... Czy to jest powód, dla którego faceci po wielokrotnym początkowym zainteresowaniu rezygnują?

Gość etewhwjh
Bo Ci lepsi wolą lepsze, a Ci gorsi inni nie podchodzą do Ciebie bo wiedzą, że z góry ich olejesz.

ładne nigdy nie sa same :) chyba ze tylko na pewien krótki okres czasu w innym wypadku to niemozliwe

Gość thatmerealis
może dlatego że jesteś taka ładna ,że niekórzy nie chcą podejść bo za wysokie progi ,albo zajęta

Gość sexy laska
zaslugujesz jedynie na prawiczka

Gość nwjwdn
mam tak samo! wszyscy mówią, jaka śliczna. Ale ja nadal sama chyba przez nieśmiałość

Gość bkasbds
Chcę tylko wysokiego przystojniaka.

Gość lyutuj
To, że mama albo babcia uważają cię za śliczną nie znaczy że wszyscy

pewnie lejesz na wszystkich i czekasz na jakiegos boskiego facia ktory bedzie ci sie płaszczył do stop ;)

Gość thatmerealis
dlaczego nie zagadasz?

Gość bkasbds
Tzn to jest tak, że ja sama z siebie mam sporo kompleksów, biorą się one z dzieciństwa, kiedy wyglądałam zupełnie inaczej i bardzo mi dokuczano. W ogóle pochodzę z biednej rodziny, zawsze było ciężko, ojciec pił. Teraz teoretycznie wszystko się zmieniło, bo z brzydkiego kaczątka przeobraziłam się w kogoś innego, zdarza się, że faceci zaczepiają mnie na ulicy, na imprezie, w sklepie.. Nie chodzi o to , że się chwalę, tylko jakby nie mogę zrozumieć tego procesu. Ktoś mnie najpierw zaczepia, ja jakby z założenia, że pewnie się nabija go spławiam:o Jak jestem na imprezie i piję to się wyluzowuję, więc nawet udaje mi się pogadać, ale mam wrażenie albo to nawet nie jest wrażenie, tylko fakt, że oni rezygnują... i nie chodzi o to, że piedolę pijackie głupoty, tylko chyba jestem tak napięta z powodu swojej przeszłości, z powodu faktu, że ktoś może być lepszy i nie jestem perfekcyjna, że on wyczuwa moją niepewność do tego stopnia, że się wycofuje. Bo po co komu balast na łodzi...?:o:(

Gość bvdgkip
Mam to samo :/ Pierdolenie ze ladne maja kogos. Owszem mialam majac 15 lat... Pozniej tak wyszlo ze zaczela sie zazdrosc dziewczyn, zamknelam sie w sobie, nadal mnie cos blokuje a mam juz 19 lat. Faceci zaczepiaja wszedzie doslownie.A ja uciekam ze strachu...

Gość nwjwdn
one mi tak nie mówia. dużo chłopaków tak mówiło. sama też tak myśle. jednak jestem nieśmiała i za cholerę nie wiem dlaczego. staram sie z tym walczyć ale marnie mi idzie.wiem że to przez to nie mam chłopaka. sama pierwsza nigdy nie zagadam jak mi sie ktoś podoba. A jak ktoś za mną lata to olewam bo mi sie nie podoba. i tak w kółko. Co ja mam zrobić? Myślę ze z autorką jest tak samo.

autorka sama sobie odpowiedziała na pytanie czemu faceci rezygnują ... a bo sama ich odrzucasz i uciekasz :)

Gość nwjwdn
dziewczyny nade mną mam dokładnie tak samo!

Gość taki ktory tu bywa
Dziewczyny a tak szczerze, nie zadzieracie nosa? i dlatego faceci wieją? Mało ktory lubi tzw księżniczni, ja osobiscie to mam wręcz alergie na nie.

Gość Pustynna_burza
Kochana, zacznij od srodka...polub siebie...badz swoim najlepszym przyjacielem. jesli uwazasz ze jest cos co Cie w srodku gniecie, przjrzyj sie temu dokladnie, nazwij to. a potem tylko praktyka. zycie da ci mnostwo sytuacji w ktorych bedziesz mogla cwiczyc pewnosc siebie...warto powodzenia! dasz rade tylko zacznij....

Gość taki ktory tu bywa
sossss to wg ciebie 175 cm to jaki jestes niski?

Gość black ladyyyy
Póki jesteś sama to korzystaj z tego, bo jeszcze możesz ;) Facet i tak i tak się znajdzie

Gość nwjwdn
może i jestem troche "księżniczkowata". Ostatnio szwagier na mnie woła księżniczka, szlachcianka. Ale i nieśmiała też.

Gość szlachciccc
A skąd jesteś autorko?

Gość nwjwdn
sosssss ale pekasz. wcale nie jesteś taki niski.

Gość dscewceqwxex
jesteś jakaś zjebana, zryta psychika i pewnie z twarzy żadna dupa. pora znaleźć chłopa bo z wiekiem bedzie coraz gorzej