Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańcz prze duże P

pomarańcze łączmy się!

Polecane posty

Czarne miski na nas plują jadem, obrażają, lekceważą. Zakładam topik dla pomarańczowych!!! Wklejajcie, kochane, głupie i kompromitujące wypowiedzi czarnych!!! A jak, teraz my się pośmiejemy ;) Każdy nowy zajrzy na ten topik i już wie czego się po kim można spodziewać ;) hihi I robimy listę najgłupszych czarnych mam!!! heheh

Gość domdassaa
Toksyczna Kobita-zjeb roku na kafe

Gość Wiosennej mammmmmki
Ja nie cierpię wiosennej ....zawsze sie wymadrza....

toksycznej wszędzie pełno - kasuje pomarańczowe w co drugim poście, że własnego życia nie mają i siedzą tylko na kafe a sama tu chyba całymi dniami pierniczy i to bez sensu ;) Wiosenna to lana klucha - do zrzygania miła aż nienaturalna albo po prostu obłudna. Coś mi się zdaje, że fuczy jak cholera jako pomarańczka ;) jak się zaczerni to zmienia front. Cóż, chce być laska lubiana ;) heheh Anulsss - ta to się mądruje!!! Kolejna super ekspertka co zna się na wszystkim i w każdym temacie się udziela ale niech się ktoś z nią nie zgodzi to fiufiu ;) Jedzie jak po dzikiej świni!!! ;) Wściekła Mrówa - chamica i prostaczka, nic więcej o niej chyba nie potrafię powiedzieć... A najlepsze, że one wszystkie jada po pomarańczowych - szkoda, że tylko same na pomarańczowo piszą i wtedy pokazują swoja prawdziwą naturkę hehehe

Gość Zxcnkif
Heheh Ja jeszcze ex-debil czy jak jej to tam było no nicka ma akurat hehe bo to kompletna debilka

Gość Niko_123
ta ex-d.bill to siedzi tu dzien i noc chyba...

Gość ignor themm
Tez mam tu czrnego nika i moge z czysty sumieniem powiedziec ze nie lubie wiosennej, avent, anulss, saleminka i lizabet. Kogo lubie nie powiem, ale jest tu kilka mam ktore pisza z kultura a nie liza tylkow jak np wiosenna.

ex-d.bill - dobry nik, tylko po co to ex? Jak się jest debilem to przez całe życie chyba, nie? Z tego sie nie wychodzi jak z sekty czy mafii, heheheh A słyszałyście jak Toksyczna nazwała swoje dzieci? Jest osobny topik o tym założony - porażka. Wiśniewski nie ma przy niej bardzo tradycyjne imiona dla swoich ;) Anulsss twierdzi, że jest psychologiem ;)

Gość kjg,hgm
anulsss lubię, bo ma pazur, toksyczna tez fajna i wściekła mrówa ma jaja ale wiosenna to normalnie jakaś rozlazła łajza. Pewnie ma trójkę dzieci w tak młodym wieku, bo nie potrafiła odmówić buahahahahahaaaaa

Gość ignor themm
Ale teraz to pomaranczo wyzej pieprzysz bzdury, bo dzieci wiosennej maja akurat normalne imiona. Pewnie chodzi o toksyczna, ale tez nie robilabym sensacji.

Gość ignor themm
taaa anulsss ma pazur, chyba kurwka zlamany :D:D:D hahaha

ignor themm Ale teraz to pomaranczo wyzej pieprzysz bzdury, bo dzieci wiosennej maja akurat normalne imiona. Pewnie chodzi o toksyczna, ale tez nie robilabym sensacji. Tyś chora? Czytać nie potrafisz? Gdzid tam pisze o wiosennej?

Gość malancia23489
a co Wy macie do anulsss i wiosennej? Te dwie są akurat ok! Asiamt, Toksyczna i Mrówa to kretynki ale tamte sa normalne

Gość Niko_123
dzieci toksycznej urodzily sie we wloszech chyba, wiec akurat tu bym sie imion nie czepiala...ale toksyczna jest jebnieta i to zdrowo nie znosze tez lisabet vel Z Kokardą...no to jest dopiero szmata ze hoho

Gość bo wiosenna to
lelum polelum jakich mało a anulsss kretynka to mamy

Gość Niko_123
ooo.....Asiamt tez jest jakas taka dziwna....

Gość marcelina :::::
A co masz przeciwko asiamt?

Gość taaaaaaaaaaa
atoksyczna jest włoszką, tak? I co z tego, że sie tam urodziły jak tu niewiele innych dzieciaków wie jak ich imiona wymawiać?

Gość ignor themm
z dwojga zlego juz wole wiosenna. anulss to sfrustrowana niedoksztalcona prostaczka, takie mam o niej zdanie. Na dodatek sama sobie slodzi pod roznymi nikami, a raz nawet sie nie wylogowala a potem sciemniala ze sie jej ktos na konto wlamal :D

Gość ohohohohhhh
marcelina ::::: to Asiamt, tak? Bo sie pytasz ;)

Gość Niko_123
ale ona tam mieszkala i to dlugo, pewnie maz jest wlochem....akurat od dzieci sie odczepcie

Gość malancia23489
nie uważam żeby anulsss była kretynką, wręcz przeciwnie - daj dowód w postaci posta na to, prosze. Ale nie o to chodzi, że jej bronie, bo nie po tol ten topik. Tylko jak zaczniecie to juz tez jedziecie po wszhystkich. A akurat anulsss i wiosenna sa naprawde bezkonfliktowe

Gość ignor themm
Ja tam nie mam nic do asiamt, d-billa i toksycznej, te ktorych nie trawie juz wymienilam, w rankingu wygrywa lizabet razem z anulssss

Gość a ja tu nowiutka jak
właśnie, wrzućcie jakies posty, bo fajny topik. Chętnie poczytam jakieś wypocinki. Nieraz sa naprawde dobreeeeeeee

Gość ignor themm
nie robilam screena, popros inne dziewczyny moze maja - widziala to prawie cala kafe :D

Gość hgfdfghjkl;'
Mnie wkurwia jeszcze "moge wtracic słówko", taka wszystkowiedzaca kłotliwa pizda

Gość malancia23489
lizabet tez mi jakos za skóre nie zaszła specjalnie. Normalna dziewczyna. A anulsss uwazam za inteligentną własnie i nie mówię, że sie zawsze z nią zgadzam ale potrafi mądrze sie wypowiedziec. Wiosenna jest młoda a ma naprawde spore doświadczenie i to mi sie podoba bo potrafi cos doradzic i nie wykłoca sie jak ktos ma inne zdanie

Gość do autorki tego tematu
malancia to nikt inny jak anulsss...nie dajcie sie nabrac:D

Gość ignor themm
dokladnie, ten sam slodkopierdzacy styl... A co do doswiadczenia wiosennej - jak ma kupe dzieci, to ma i doswiadczenie, co sie dziwic.