Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańcz prze duże P

pomarańcze łączmy się!

Polecane posty

Gość marcelina :::::
Ale o co wam chodzi ,przecież to nie są wasze przyjaciółki i nie musicie ich czytać i się z nimi zgadzać.Takie jesteście mądre ,to się zaczernijcie:P

Gość do autorki tego tematu
a po chuj mamy sie zaczerniac tępa locho?co to jakis obowiazek na kafe? spadaj spac jak nie kumasz tematu

Gość malancia23489
znam ten topik niby z wtopa anulsss i juz widziałam jak ktos pisał pod jej nikiem wyzwiska i obelgi zupwełnie bez sensu więc wierzę, że to podszyw jak się tam gdzies tłumaczyła potem. Nie sądzę żeby ktos się na czarno wypowiadał jak tam wtedy. Co do Lisabet to pokazałas topik jak po niej jada no i co takiego. Jak sie po to zakłada żeby jechac to polega to na oczernianiu. Nie zgadzam się żeby ona tak nieliogicznie znowu pisała. A małego kłamstwa kazdy sie tu dopuscił i Ty tez na bank

Gość fluffy duffy
anulsss to malancia, ja piernicze no kabaret:D:D:D:D:D tak, tak widzialas jak ktos pisze za anulssss:D:D:D

Gość ignor themm
jakos nikt inny nie widzial tych wyzwisk tylko ty - no ale pewnie jutro sie pojawia zeby nie bylo :D nie ja nie klamie, wiem ze trudno ci w to uwierzyc ale tak jest 🖐️

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwrony

Gość malancia23489
nie jestem anulsss ani tez nie jest to moja przyjaciółka wirtualna żadna. Tylko uważam, że akurat do niektórcyh mam nie ma się co czepiać Prawdziwym debilem była Młoda Mama, pamieta ja ktoś jeszcze?

Gość fluffy duffy
jestes, jestes:D zniknij bo sie blaznisz anulsss

Gość anuls zaliczyła
wtope i juz sie nie udziela albo pisze na pomarańczowo więc mysle, ze może być wśród nas kolezanki

Gość jdhkjasxznm
anulsss jest tu skończona a ja na jej miejscu bym nika zmieniła. pewnie sama załozyła ten topik, bo ostatnio na jej temat wiele powstało, chce wiedzieć co kto o niej mysli. No ale sie okazuje, że jej nikt nie lubi i na bank teraz zniknie i zmieni nika. Anuls ale my Cie rozpoznamy kochanie, tak pięknie piszesz słoneczko, niepowtarzalnie, nie da sie prfzeoczyć

Gość ignor themm
:D a wiecie ze anulsss ubiera swoje dziecko po to, by inni je chwalili i czulo sie wyjatkowe? :D

Gość dajcie jej spokój
same piszecie brednie pod różnymi nikami a jej się czepiacie i jak ja ktoś broni to zaraz nią jest. Pewnie ja tez jestem anulsss waszym zdaniem? Non stop gdzies sie o niej pisze a ja nie jestem pewna czy naprawde jest tu taka najbarwniejszą osobą

Gość malancia23489
ignor themm zejdź z dzieci, najpierw dzieciaki toksycznej teraz dzieci anulsss. Daj se spokój

Gość ignor themm
ty kretynko, GDZIE ja sie czepiam czyich dzieci?!!!!! Jebnij sie w leb analfabetko!!!!!

Gość dajcie jej spokój
ja byłam na tym topiku, znam i nie uważam by tam ktokolwiek się z kogokolwiek wyśmiewał. każdy wyrażała swoje zdanie a że te zdania są rózne to juz co innego

Gość a to to nie jest
wysmiewanie?: Teraz ciuchów dla milusińskich jest cała masa, są tanie i drogie ale widać na pierwszy rzut oka, która mama ubiera swoje dziecko w porządne rzeczy i wkłada w to serce a która kupuje w Realu z koszyków wyprzedażowych ja sie czuję wysmiana

Gość kolorowa kartka papieru
Ale Wam to sie naprawde juz nudzi...jak 5-latki z piaskownicy :P

Gość malancia23489
ale taką wypowiedzią nikogo nie obraziła. Bo to widać gdzie kto siebie i dziecko ubiera ale przeciez to nie na tym sie ocenia osobę chyba

Gość ignor themm
nie nie damy jej spokoju, na tym topiku obgadujemy nielubiane czarne niki i bedziemy to robic, nie chcesz nie czytaj, nara 🖐️

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
I dla tego na kafeterii jest tylko jeden fajny topik ...szczęśliwe i spełnione ...lubię sobie podczytywać . Nie zauważyłam ,żeby tam baby się wyzywały tak jak wy...żałosne

Gość idxjkxxx
idźcie lepiej spać. Jakby pracowały to by musiały rano do pracy wstac i by bzdur na kafe nie wypisywały

Gość ignor themm
malancia vel anulssss - POWIESZ mi w koncu GDZIE ja sie czepialam dzieci toksycznej????????

Gość a ja mam fotę anuls
znalazłam w necie jak kiedys podła maila ;)

Gość śliski kocyk a co
A choooj cie obchodzi czy musimy wstać Sama jesteś dziecinna skoro tu wchodzisz, czytasz i wypowiadasz sie :D

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
A imion się nie czepiałaś?

Byl jeszcze kiedys fajny temat Doswiadczone mamusie czy cos takiego...ale juz tu babeczki nie pisza przeniosly sie na zamkniete forum,tez lubilam je podczytywac :)

Gość do ja podszyw
dawaj fotę :)

Gość pewnie brzydota
tłusta locha albo babochłop

Ale nikogo nie obrazam i nie oceniam...:) Daleko mi do tego