Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....przeklęta....

jak sie pozbyć klątwy

Polecane posty

Gość ....przeklęta....

Mam wielki problem. Jak mam się pozbyć klontwy lub uroku nie waznie jak to nazwiecie z mojej rodziny. Mamy na za sasiadke osobe ktora od zawsze nazywano czarownicą ostatnio bardzo czesto dzieja nam się złe rzeczy np mój kuzyn który mieszka niedaleko mnie zlamal noge, mojej mamie zaczął szfankować kregosłup a wszystko przez to ze ona powiedziala "oby was takie zdrowie nie dopadlo jak mnie" a wszyscy wiedza, że udaje swają chorobe. Powiedzcie mi jak mam sie pozbyć zlego uroku bo przez nia są same nieszcześcia w moim domu.

Gość ....przeklęta....
wie ktoś coś o tym?

Gość ....przeklęta....
Myśle, że jednak nie. Ktoś ma inny pomysł?

Gość anonimowykolega
gdzies slyszalem, ze takie rzeczy maja moc jedynie wtedy kiedy wierzysz w nie, cholera wie...

Gość ....przeklęta....
ja w to nigdy nie wierzyłam. Ale ostatnio powiedziała mi o tym koleżanka ze to może być to

chyba za dużo horrorów o duchach i KLONTWACH się naoglądałaś:o wiem z własnego doświadczenia że takie filmy nieźle ryją banie:P

Gość ....przeklęta....
Ja serio mówie. Jeżeli ktoś wie to niech napisze coś sensownego.

Gość anonimowykolega
gdzies slyszalem, ze oczyszczenie dokonuje sie poprzez milosc, akceptacje i wybaczenie. Tylko nie jestem pewny czy to sie tyczy klatwy, uroku czy zlorzeczenia. a w ogole to po co w to wierzysz ? Z tego nic dobrego nie moze byc.

hokus pokus ence pence nie ma klątwy w twojej ręce :p :)) nie ma za co :)

Gość anonimowykolega
Jesli juz tak bardzo Ci zalezy na takiej wiedzy, to pytaj u zrodla. z tego co wiem to w bialostockim na wioskach zajmuja sie tym tzw. szeptuchy. o ile nie wymarly wszystkie. jednak nadal uwazam, ze najlepsza opcja jest nie wierzyc w to, wtedy nie przybiera jakby na sile.

Gość myszka mikkky
Daj na Mszę za sąsiadkę, módl się w jej i w swojej intencji a jak to nie pomoże to udaj się na rekolekcje charyzmatyczne z modlitwą o uzdrowienie. Możesz również udać się do egzorcysty.

Gość anonimowykolega
wierzysz w Boga ? jesli tak to popros go w modlitwie aby wprowadzil milosc i pokoj w Twojej rodzinie. W koncu od tego jest ten zlosliwy staruszek.

Gość gość
Witam ją wiem jąk można sama miałam nałożone klątwy uczyłam się oczyszczania itp.rzeczy aha i chodź do kościoła i omijaj osoby które są ci nie przyjazne i wmawiaja ci coś na siłe np.kompleksy że to prawda że itp.różne rzeczy i nos czerwoną nitkę to pomaga ale najpierw musisz się oczyścić a dopiero później nosić czerwoną nitkę mamy w tych czasach dziś bardzooooo dużo złej energii i każdy może ci ją nałożyć nawet babcia twojego faceta ,sąsiadka,przyjaciółka itd.jedź do warszawy bedxie dobrze aha jeżeli to nie pomoże ostatnim krokiem jest przeprowadzka:-)

Gość Sługa Boży

Jest jeden sposób, pomodlić  się tylko tą modlitwą   :

Zdrowaś Maryjo łaskiś pełna Pan z tobą błogosławionaś ty między niewiastami i błogosławiony owoc żywota twojego Jezus. 10 razy. 

Kto mądry  to uwierzy , mi pomogło a było ze mną gorzej niż źle. 

Gość Sługa Boży
6 minut temu, Gość Sługa Boży napisał:

Jest jeden sposób, pomodlić  się tylko tą modlitwą   :

Zdrowaś Maryjo łaskiś pełna Pan z tobą błogosławionaś ty między niewiastami i błogosławiony owoc żywota twojego Jezus. 10 razy. 

Kto mądry  to uwierzy , mi pomogło a było ze mną gorzej niż źle. 

Bóg jest Miłością