Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musjabłkowy

przyjaciółka? ludzie ja chce być kochanką :)

Polecane posty

Gość musjabłkowy

Witam Jak w temacie - potrzebuje porad jak pokazać mu że zależy mi na czymś więcej. Znamy się dwa lata on dzwoni codziennie, spotykamy się. ALE NIC POZA... dziwne to jest dla mnie, dodam że on jest sam i ja też i oboje mamy po 30 lat ale... nie powiem mu tego wprost bo się spale ze wstydu, potrzebuje delikatnie to pokazać Ktoś ma pomysła??

Gość musjabłkowy
Próbowałam ale nie tak łatwo go upić - ma silny łep, do tego jest bardzo poważny, właśnie do licha dzwonił - dobija mnie tylko po nocach

Gość musjabłkowy
potrzebuje wskazówek jak go delikatnie ośmielić bo nie mam talentu do podrywania

Gość musjabłkowy
Catherine Linton - zawsze pyta jak mi dzień zleciał i Co się działo

Gość jony_
ty marmolada z jabłek, daj se z nim spokój, ze mna nie bedziesz miec takich problemów, obiecuje ze bedziesz happy :P

Gość musjabłkowy
jony_ :) to miło że ktoś pociesza kobietę w takiej rozterce

To jak pyta jak zleciał dzień, to powiedz mu, że Ci smutno trochę i się teraz samotna czujesz wieczorem, bo nie ma się do kogo przytulić nawet, czy coś tym stylu, może złapie podtekst.

Gość dididi/./../.
Wiesz co, jakas dziwna jestes .A nie pomyslalas ze zwyczajnie nie pociagasz tego faceta?nie przyszlo ci to do glowy??????? gdybys mu sie podobala zrobilby wszystko by sie zblizyc do ciebie,ehhh szkoda mi kobiet ktore musza wymyslac cos by tylko z facetem isc do lozka,nie szanujesz sie kobieto

Gość musjabłkowy
Catherine Linton - bardzo dziękuję za podpowiedź, nigdy jeszcze mu tak nie powiedziałam i jestem ciekawa jak by na to zareagował bo swoją drogą naprawde jestem kiepska w wyznawaniu jakichkolwiek uczuć, ale tak zrobię zobaczymy co powie

Gość musjabłkowy
do dididi/./../. to nie jest takie proste - zdaję sobie sprawę że może mu nie zależeć i może traktować mnie jak siostre np, ale z drugiej strony sam nakręca atmosferę między nami

Gość dididi/./../.
musjabłkowy Zapewne zle odczytujesz jego intencje, pomysl kobieto,gdybys go pociagala sam by darzyl do zblizenia.Ja bedac na twoim miejscu napewno piersza bym sie nie odwazyla

Gość dididi/./../.
że Ci smutno trochę i się teraz samotna czujesz wieczorem, bo nie ma się do kogo przytulić nawet, czy coś tym stylu, może złapie " hmmm a jak powie to znajdz sobie kogos, poczujesz sie jak idiotka

Gość musjabłkowy
do dididi/./../. masz rację na pewno sama nic nie zacznę - w myśl pewnej książki że facet nie kocha Cię skoro z Tobą nie sypia i nie ma się co oszukiwać - z drugiej strony jak wiadomo nadzieja umiera ostatnia ...

Gość jony_
a może on impotent ? :D

Gość musjabłkowy
do dididi/./../. ale jak tak powie to przynajmniej będę wiedzieć na czym stoje i może faktycznie zacznę szukać kogoś innego? skoro jesteśmy przyjaciółmi to moge mu coś takiego powiedzieć

Gość musjabłkowy
do jony_ czasami się zastanawiam czy nie prawiczek niestety :(

Gość jony_
no dobrze marmoladko, tak jak dziewczyny Ci radzą, nie bądź desperatką, to facet powinien zabiegać, a Ty powinnaś tylko dyskretnie mu na to pozwalać, on po prostu nie czuje do Ciebie chemii, daj sobie spokój, bo zycie zmarnujesz...

Gość musjabłkowy
do jony_ może i masz racje - poszukać na siłe kogoś innego, bo niestety tak się wkręciłam w tę znajomość że żaden inny facet mnie nie interesuje - to już 2 lata trwa a czasem naprawdę ciężko samotnie zasypiać... warte przemyślenia

Gość musjabłkowy
chociaż z drugiej strony... to on zabiega o kontakty, on wydzwania, on organizuje wyjścia i wycieczki - nie zdradziłam się jeszcze nigdy z uczuciem do niego...

Gość jony_
powiem, że tego już nie rozumiem jesteście parą jak widać, o czym wy rozmawiacie? przecież takie rzeczy się czuje... zachowujecie sie jak czternastolatkowie... Jesteście dorośli... chyba coś z nim jest nie tak...

Gość musjabłkowy
niestety nie wiem co myśleć dobrze że chociaż tu się mogę wygadać, też myśle że coś nie tak - bo nie wierzę w przyjaźń damsko męską a pierwszy raz tak mam że jestem w takiej sytuacji... jakby na to nie patrzeć beznadziejnej, o czym rozmawiamy? o wszystkim, o pracy, o domach i kredytach, o rozrywkach

Gość musjabłkowy
i nie jesteśmy parą - jesteśmy bliżej niezdefiniowanym stworem

Gość jony_
ale przecież napisałaś "on wydzwania, on organizuje wyjścia i wycieczki " Przecież tego nie robi się w koleżeństwie... jako kobieta i mężczyzna, wolni i dorośli, dla mnie to niepojęte. Jeżeli chcesz faceta to zmień tą sytuację, chyba, że odpowiada Ci miłość platoniczna :)

Gość musjabłkowy
właśnie w tym sęk że nie wiem jak to zmienić... boję się bo już mi przestaje odpowiadać właśnie ta miłość platoniczna

Gość musjabłkowy
zastanawiam się w tej chwili - może jemu taka pasuje? najgorsze jest to że zamiast coraz to my coraz częściej się spotykamy, ten dzwoni juz kilka razy dziennie a ja nie wiem jak się zachować - ogólnie jest kanał

Gość musjabłkowy
jony_ zdaję sobie sprawę że każdy inny facet już dawno próbowałby zaciągnąć mnie do łóżka... ale nie ON więc może w myśl zasady że skoro ze mną nie sypia to mu nie zależy i tyle

Gość musjabłkowy
Wiem, e niczego ci nie brakuje, ale tak ju jest. (Sa faceci, którzy nawet o Cindy Crawford mówia: „Naprawde nie rozumiem, co wy w niej widzicie".) I kady z tych panów, którym sie nie spodobasz, n i-gdy p r z e n i g d y ci o t ym n i e powie. Gadac beda niejedno... e sie boja, zostali głeboko zranieni, sa zmeczeni, maja dosc, boja sie (raz jeszcze). Tymczasem prawda jest prosta, brutalna i niezaprzeczalna: Nie pociagasz ich, a oni nie chca zranic twoich uczuc. Gdyby im na tobie zaleało, z trudem byliby w stanie trzymac łapy przy sobie. Jakie to proste! Jesli meczyzna nie próbuje cie rozebrac, nie jest toba zainteresowany. czytam....