Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musjabłkowy

przyjaciółka? ludzie ja chce być kochanką :)

Polecane posty

Gość doświadczony przez życie
Straszna z niego ślamazara. Niw eim, czy chcesz z takim kimś spędzić życie. Gdyby mu nie zależało, to by nie dzwonił. On nie chce cię wystraszyć, boi się cię spłoszyć. Poproś go o pomoc w zakupach ciuchów. W przymierzalni możesz mu pokazać trochę więcej niż przyjacielowi i otwarcie spytać, czy go pociągasz.

Gość musjabłkowy
do doświadczony przez życie :) miło że ktoś się odezwał - spaliłabym się ze wstydu, relacje mamy przyjacielskie bardzo i nie mam odwagi mu z czymś takim wyjechać

Oj miałam taką sytuacje przez jakiś czas, w koću się spiłam poszły jakies smsy i napisałam mu że chce uprawiac z nim seks;/ Przyjechał odebrał mnie z imprezy, seksu nie było przez 3 miesiące, jesteśmy razem do tej pory

Gość musjabłkowy
umarłam :) hehe może się napije i wygadam? mam jakąś dziwną ambicje w stosunku do niego aby mu nie pokazać uczuć zawzięłam się - albo mu pokazać ale żeby się nie zorientował :)

inny nie chciał popsuć naszej przyjaźni, wszysycy w koło widzieli że mamy sie ku sobie, az w końcu związałam się z innym, a tamten jako przyjaciel po czasie wyjawił ze chciał ze mną byc

Ja mu bardzo długo nie pokazałam uczuć, wręcz byłam zimna i oziębła, poprostu miałam ochote na seks z nim:)

Gość musjabłkowy
albo wymyśliłam - poszukam na siłe faceta jakiegoś i zobaczymy co wtedy zrobi, czekam na jego ruch już 2 lata a latka lecą :)

próbowałam, opowiadałam mu nawet jak na randkach byłam i nic, nie ujawnił się wtedy:) weź sie upij troche, poważnie i zacznij do niego przytulac czy coś. Najwyżej powiesz że byłaś pijana i cię poniosło nie wiesz dlaczego i ze ci wstyd teraz;p

Gość musjabłkowy
męczy mnie już to czekanie ale i tak się nie dam - zrobie mu na złość (może go ruszy)

on przez te 2 lata może juz tez nie wie co zrobić? skoro jestes obojętjna i nie dajesz mu sygnałów

Gość musjabłkowy
dobre to z tym upiciem hehe :) musiałabym sporo wypić teraz go nie ma wyjechał do rodziny na urlop, ale wraca za tydzień i tak zrobie

Gość musjabłkowy
no właśnie nie potrafię go rozgryźć - szuka kontaktu codziennie, ale jak przyjdzie co do czego to zachowuje się jak przyjaciel

Jesteście w podobnym wieku? U nas była różnica 12 lat, co i mnie i jego krępowało, bo on bał się kroku żeby nie wyszło że chce małolatke puknąć, mi było głupio tez

Chyba jakaś masochistka jesteś. On na prawdę czeka na wyraźny znak z twojej strony. Niestety brak mu doświadczenia/wyobraźni/intuicji/powonienia*) i nie potrafi odczytać twoich drobnych znaczków. Na kolejne wyjście z nim załóż spódnicę i pończochy i zapomnij założyć majtek.to cię na tyle powinno podkręcić, że wyjawisz mu swoje zamiary wobec niego. A jesli spyta, czemu jesteś taka niespokojna, powiedz mu prawdę, że nie masz bielizny. To każdego faceta rusza. *) niepotrzebne skreślić

Gość musjabłkowy
tak oboje 30 lat

Gość musjabłkowy
do doświadczony przez życie ale ja się boje że mnie wyśmieje - może on tylko przyjaciółki chce?

Oboje z którymi miałam styczność tak robili, mało jeden co tydzien nocował u mnie albo ja u niego w jednym łóżku, śniadania mi robił itp, opowiadał ze kocha swoją byłą, więc skąd ja mogłam wiedzieć ze chce ze mna być? Ja związałam siez innym a on się ujawnił po 2 miesiącach chyba. A ten z którym jestem, przyjeżdżał do mnie nawet jak miałam plecy chore herbate robić i nigdy nawet mnie nie dotknął a zawsze go przyjmowałam w koszulce leżąć w łóżku:)

Facet nie chce przyjaciółki z która utrzymuje kontakt codzienny. Naprawde zrób jakiś krok

Gość musjabłkowy
i jeszcze te jego pytania - lubisz mnie jeszcze? np w tym stylu jak mu powiem że tak to odpowiada że on bardziej - nakręca mnie jeszcze bardziej to

W razie co powiesz ze nie wiesz co Cię opętało, że to chyba przez dni płodne i cały cykl miesiączkowy

jak cię wyśmieje, toznaczy, że jest palantem, którym nie warto zawracać sobie głowy. Powiesz, żeby sięwynosił i więcej nie dzwonił, bo to nie ma sensu i wtedy zaczniesz szukać innego.

Pamiętam do tej pory, wtedy na imprezie napisałam mu smsa ze pije, i wszytsko co dalej napisze może być niegrzeczne;p i ze to nie moja wina a alkoholu:D

Gość musjabłkowy
ostatnio zrobił coś takiego że mnie zszokował - przejechał 500 km bo mi się auto zepsuło

Gość musjabłkowy
wiem że mu zależy ale nie jestem pewna w jaki sposób - upije się i coś zrobię i będzie wóz albo przewóz

nie wiem kto jest głupszy: ty czy on. Pamiętaj: lepiej żałować za grzechy niż żałować, że się nie zgrzeszyło.

nie tykaj alkoholu. On tak bardzo cięszanuje, że wtedy nie dotknie cię, nawet, gdy ty sięna niego rzucisz. Musisz wszystko robić na trzeźwo

Gość musjabłkowy
doświadczony przez życie masz rację bo w tej chwili to wygląda jak dwójka przyjaciół - tylko że ja już nie myśle o nim w ten sposób - raczej rozbieram wzrokiem, w ten sposób się męcze bo nie wiem co on myśli i faktycznie jedyne wyjście odkryć się i jak nie zareaguje kazać mu przestać dzwonić :(

na spotkaniu o którym pisałem po prostu usiądź mu na kolanach, tak po prostu i obejmij.To nie wymaga słów. Ja idę spać a wy róbcie co chcecie. Pa