Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swete

ah ta mkiesiaczka

Polecane posty

Gość Swete

hej dziewczyny.. mam pytanie do was w sprawie miesiaczke moze ktoras miala podobnie a wiec.. mam 24 lata miesiaczke zazwyczaj miala regularna choc moze czasem spozniala mi sie 1-2 dni ale od 3 mcy mam z nia wielki problem i pojecia nie mam o co z nia chodzi otoz 3 miesiace temu okres mialam o wiele krotszy niz zwykle iz trwal jedynie 4 dni 2mce temu czekalam na miesiaczke 25 dni (czyli prawie miesiac wiec takjakby miesiac bylam bez okresu:| ) w tym miesiacu oczekuje kolejnej miesiaczki fakt dopiero 3 dzien i czuje sie jakbym miala ja dostac poniewaz pobolewa mnie brzuch , dol kregopslupa czasami, i brzuch mam opuchniety ale narazie ni sladu.. wspolzyje z mym ukochanym poprzez stosunek przerwany wiem ze to zadne zabezpieczenie i jestem swiadoma tego ze moge zajsc w ciazy ;) ale teraz to raczej w nia nie zaszlam poniewaz w ciagu 4mcy bylam kazdego miesiaca u dokt i ciaze wykluczyl po ostatnim badaniu (ktore bylo 2 tyg temu) ja osobiscie podejzewam ze moze to cos ma wspolnego z torbielem (ktorego kiedys dokt mi wykryl i przepisal tabl anty by go wyleczyc) lub po tez tarczycy choc badania nie wykazaly jej ale lekarz po wybadaniu szyi zatwierdzil ze jednak jest.. mala ale jest.. i co teraz :| miala ktoras z kobietek podobnie?

Gość 666h
nie chcę cię martwić ale tarczycę powinien mieć każdy zdrowy człowiek więc albo zmień lekarza albo nie jesteś człowiekiem

Nie za bardzo rozumiem czemu, będąc dwa tygodnie temu u lekarza, nie zapytałaś go o to. Nawet jeśli jest facetem, to z całą pewnością wie o miesiączce więcej niż wszystkie baby tutaj razem wzięte.

Gość jsdds
"....cos ma wspolnego z torbielem (ktorego kiedys dokt mi wykryl i przepisal tabl anty by go wyleczyc) lub po tez tarczycy choc badania nie wykazaly jej ale lekarz po wybadaniu szyi zatwierdzil ze jednak jest.. mala ale jest." * z torbielą.... nie torbielem * tarczycę ma każdy... więc końcówka totalnie niezrozumiała

Gość Swete
no wlasnie pytalam go o to ale on bo przebadaniu fizycznym powiedzial ze w srodku wyglada wszystko dobrze i czysto ale tez powiedzial ze musze zrobic usg kolejny raz bo wczesniej robilam 6mce temu ale nic nie wykazalo a ten lekarz wlasnie ma bardzo dobra opinie i wielkie doswiadczenie natomiast nie wykluczyl ze to wlasnie przez tarczyce tak sie robi bo moja mama i dziadek rowniez mieli problem z tarczyca a u mnie tez wyczul lekko powiekszona.. :(

Gość Swete
jsdds _ chodzi o to ze torbiel milam na janiku w czesniej ktorego wykryl mi inny ginek i przepisal mi tabl antyk by go (torbiela) sie pozbyc.. a jesli chodzi o tarczyce no przeciez wiem ze ma ja kazdy z nas ale moja mama i dziadek od mlodych lat mieli zawsze z nia problemu poniewaz jest u nich powiekszona i ja leczal moja mama np jest juz po kuracji jodem niestety nic nie pomoglo i do konca zycia bierze jakies tabl na ta powiekszona tarczyce no a po ostatnim moim badaniu dokt rowniez wyczul ze i ja mam powiekszona

Gość Swete
? hello ?

noi dostalam po 6 dniach spoznienia ale dostalam oczywiscie sie ciesze ale i martwie bo zastanawia mnie fakt co jest nie tak najpierw spoznia mi sie 20 dni a podczas nastepnego miesiaca spozniala mi sie 6 co jest nie tak :( jakies ideas?