Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniiik

Czy daleko jest z Sopotu górnego (konkretnie koło Amfiteatru) do UniwersytetuGD?

Polecane posty

Gość agniiik

Chodzi mi o czas dojazdu z Sopotu Gornego do UG? Mam wynajac tam mieszkanie i zastanawiam sie czy to dobra lokalizacja.

Gość agniiik
Powiedzcie mi też czy dużo latarni jest

Gość 666h
niestety ale daleko

Gość agniiik
Ile zajmuje dojazd tramwajem?

Gość nie tyle daleko, co dosc
skomplikowanie. Zobacz na plan - musisz dojsc do SKM dojechac do Przymorza i stamtad kawal dojsc. Allbo kombinowac tramwajem. Ew jechac autobusem 122, ktory jezdzi rzadko i nieregularnie. Zalezy w ktorym miejscu Gornego, ale mysle,ze45min - godzina w jedna strone. no chyba,ze studiujesz ekonomie, wtedy masz w Sopocie.

w Sopocie tramwajow nie ma

Gość gangrena 123
Zależy jak daleko masz kolejkę od miejsca zamieszkania. Jeżeli blisko - dojeżdzasz w 15-20 min do stacji Przymorze i 5 minut pieszo. Jaki wydział studiujesz?

Gość agniiik
Dokładnie jest to ul. Mickiewicza. A ja bede studiowac na Wydziale Prawa i Administracji.

Gość 666h
czyli dokładnie 40 min plus pieszo i przesiadki ależ se melinę znalazłaś głupia cipa

Gość agniiik
Prosze sie normalnie wyrazac ;]. A wybralam to mieszkanie tylko dlatego, ze jest bardzo tanie i warunki sa niezle. W Trojmiescie ciezko o 2 pokojowe mieszkanie za 800 zl :)).

Gość gangrena 123
Al Mickiewicza w Sopocie to ładna okolica. Dasz radę z dojazdami. 40 minut to naprawdę nie dużo. Będziesz zadowolona. Trzymaj się i powodzenia na studiach. PS. Trójmiasto - to najpiękniejszy rejon Polski (mimo, że tam nie mieszkam)

to gratuluje, bo to najdrozsza czesc Trojmiasta, faktycznie masz szczescie. Jak dobrze wyliczysz komunikację, to dasz radę, a wokól ladnie.