Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce kolczyka mieć

piercing intymny samodzielnie w domu, czy ktoś z was robił?

Polecane posty

Gość chce kolczyka mieć

macie jakieś doświadczenie którym możecie się podzielić?

Gość chce kolczyka mieć
jakiego syfa? przecież zapewnię sobie sterylne warunki

Tutaj nie chodzi o sterylne warunki, a o Twoja anatomie. Najlepiej udac sie do profesjonalisty z wieloletnim doswiadczeniem który sprawdzi jak wygladaja twoje żyły- dlatego tez pytam o jaki piercing Ci dokladnie chodzi. Jesli przebijesz sobie sama, w zlym miejscu, to bardzo sobie zaszkodzisz.

Gość chce kolczyka mieć
wargi mniejsze (które u mnie są większe :O ale mniejsza o to 🖐️ ) dales mi do myślenia ale wstydzę się tak świecić psiochą przed obcą osobą, szczególnie że nie czuję się dumna z wyglądu moich narządów :O

Kochanie, na mniejszych wargach jest sporo żył- bardzo malutkich, ale jesli sobie je przebijesz, stracisz dużo krwi. Mało tego- jest bardzo mozliwe ze piercing bedzie nierówny. Musisz tez dobrze dobrac i wielkosc igły i wielkosc bizuterii- to naprawde nie jest takie proste. Nie ma sie czego wstydzic, kazdy doswiadczony piercer widzial juz 100 tysiecy narządów i dla niego to poprostu skóra. :) To mówie ja- uczennica w salonie piercingu i swiezo upieczona (od 4 godzin) posiadaczka piercingu Vertical Clitoral Hood. :)

Gość chce kolczyka mieć
w sumie masz rację. ale jednak wybiorę się do kobiety. jestem w stanie jechać nawet na drugi koniec Polski, wiem że na wizażu jest taka piercerka która ponoć jest super, ma salon ale gdzieś nawet nie wiem gdzie. a Ty robiłaś już taki piercing? z ciekawości zapytam

Jeszcze nie- narazie tylko obserwuje i ucze sie, ale jak juz bede na 100% pewna moich mozliwosci, napewno zaczne. :) Uwierz mi ze nie wazne czy facet czy facetka- wazne, zeby mial/a wieloletnie doswiadczenie i dobra opinie. Taki piercing zajmuje moze sekunde. Doslodnie ciach prach i gotowe- nawet nie poczujesz a kolczyk juz bedzie siedzial w wardze. :) Poszukaj, popytaj- to naprawde super sprawa! Na wargi mniejsze najlepsza bizuteria jest ball closure ring- zwykle rozmiar 9 lub nawet 12, jako ze jest mozliwosc ze skóra troche spuchnie poczatkowo. Po okolo 5-6 tygodniach mozna wymienic bizuterie na mniejsza. Musisz byc bardzo ostrozna, jako ze ze wzgledu na typ i pozycje bizuterii, moze ona podrazniac, obcierac sie o majtki, itd itp. Znajdz dobry salon. :)

Gość chce kolczyka mieć
właśnie o takim kolczyku myślałam w zasadzie to myślałam żeby na obu zrobić, robi się na obu jednocześnie? czy lepiej najpierw jedną a potem drugą? i mam pytanie, bo tego akurat nie doczytałam, czy tego typu kolczyk może migrować?

oczywiscie ze mozna na obu. Migracja jest o wiele rzadsza w przypadku piercingu warg mniejszych, niz wiekszych. Wargi mniejsze to ogólnie cienka skóra, szybko sie goi, i nie powinien nigdzie powędrować, ale oczywiście trzeba dbac o kolczyk. Najlepiej jest pozostawić kolczyk intymny samemu sobie, nie dotykac wiecej niz to potrzebne, nie sterylizowac niczym co mogloby podrazniac- tylko plukac woda po oddaniu moczu. Tego typu kolczyki goja sie bardzo szybko- nawet w 3 tygodnie, chociaz nalezy pozostawic go w spokoju przez jakies 5-6 tygodni dla pewnosci, zanim zechcesz zmienic bizuterie. Najczęsciej migruja 'surface piercings' typu pępek, biodro, czy wargi sromowe wieksze. :)

Gość chce kolczyka mieć
octenisept czytalam ze tez jest dobry do miejsc intymnych, zreszta do madonny uzywalam jak sie goilo, bo tak mi moja piercerka powiedziala, ze mam sola fizj. plukac i psiknac octeniseptem ze 2 razy dziennie

Gość chce kolczyka mieć
tez slyszalam ze on sie najlepiej goi sam. no coz, chyba jednak sie przejde do piercera, nabiore odwagi. a z ciekawosci, ile to kosztuje? z kolczykami oczywiscie bo nie mam bede musiala kupic?

Dobry salon powinien miec bizuterie na miejscu. Nie wiem co gdzie i jak, ale zaden szanujacy sie piercer nie przekluje za mniej niz okolo 150zl. Ogólnie za taka usluge warto zaplacic wiecej. :) Zapytaj swojej piercerki czy przekluwa miejsca intymne.

Gość Supremus Dux
Rozmawiają sobie o drutowaniu cipy.

Gość chce kolczyka mieć
o nie, u niej nie chciałabym się kłuć :D nie dlatego że jej nie ufam ale jej domeną są raczej dziary niż piercing, nie sądzę by miała doświadczenie w tego typu kolczykach, bo generalnie jak potrzeba to zrobi, ale raczej rzadko teraz. a nie uważasz że wygląda to obleśnie jak ma się motylka? czy raczej dodaje urody?

Gość chce kolczyka mieć
a to se zrobie :D

Gość gość
Witam chcialam sobie zrobic kolczyk w miejscu intymnym zwany christina czy jest jakies zagrozenie ze brzebije cos czy jest tam tylko sama skora