zuzanna123456 0 Napisano Sierpień 2, 2012 Witajcie. Biore tabletki antykoncepcyjne Novynette. W ostatnim cyklu wzielam 28 tabletek, bo chcialam przesunąć okres. Co chwile wyjeżdżam, wiec zalezalo mi zeby jak najbardziej skrocic okres i po tych 28 tabletkach zrobilam 2 dni przerwy i 3. dnia przyjelam tabletke z kolejneo blistra. Jestem w pelni zabezpieczona? (Nie chciałam brać dwóch opakowan pod rzad bo ostatnim razem mialam przez to dlugotrwałe plamienia). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Sierpień 2, 2012 Jesteś zabezpieczona, ale po co wzięłaś 28 tabletek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzanna123456 0 Napisano Sierpień 2, 2012 bo chciałam przesunąć ta 7 dniowa (a w konu 2 dniową przerwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Sierpień 2, 2012 Jeśli chcesz uniknąć krwawienia to lepiej przesuwać wstecz. Teraz pamiętaj, ze powinnaś przyjąć minimum 14 tabletek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach