Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patricia B

Znajoma podniosla w pracy na mnie glos

Polecane posty

Gość Patricia B

Wczoraj znajoma w pracy podniosla na mnie glos po tym jak wyzalilam sie jej ze jeden taki typ( starszy gosc po 50) byl wyjatkowo zlosliwy w moim kierunku.naskoczyla na mnie az mi szczeka opadla ze to nie Praca biurowa tylko factory I ze jezeli jestem taka wrazliwa to nie jest to miejsce dla mnie itd prawda jest taka ze ta Praca nie jest ciezka no jest w tgzw clean room.siedze sobie I pakuje elementy ( sprzet medyczny do szpitali).napiszcie mi czy to jest ok? Ze niby mam Byc ok dla chama no to tutaj ( mieszkam w USA) jest normalne zachowanie?tamta co naskoczyla tak na mnie miala mi pomoc w dostaniu pracy na stale I jeszcze mi powiedziala ze jestem mloda to napewno cos sobie jeszcze znajde.czy tak postapilaby osoba ktora nas lubi??

Gość Patricia B
Czy tak postapilaby osoba ktora dobrze mi zyczy I chce mi Pomoc ze znalezieniem pracy??;(

Gość znowu ta wariatka???
Znowu ty wariatko zakladasz nowe tematy? Idz sie lecz na leb, bo tak chorej osoby juz dawno nie widzialam.

Gość Do osoby o nicku znowu ta wari
Wiem o kim piszesz! z tego co przeczytalam ona miala taka wlasnie wariatke ktora na kazdym kroku ublizala tej dziewczynie I wyzywala od psychicznych.Z tego co Wiem to ten stalker beknal za to niezle przed pania sedzina:pp

Gość znowu ta wariatka???
Daruj sobie :) Straszyc to ty sobie mozesz te swoja kolezanke z pracy ktora cie nie chciala a ty sie jej narzucalas jak glupia. Stalkerem to jestes ty, bo wlazisz na to forum i zakladasz co chwile nowe watki, to o pracy w SPA, to o kolezankce ktora cie ma w dupie, to o pracy w fabryce z tesciowa... Podejrzewam, ze wiekszosc forumowiczow ma juz ciebie i twoich problemow dosc. Zalecam wizyte u psychologa, bo jestes strasznie rozchwiana emocjonalnie.

Gość hahahahha no jasne
jak tylko przeczytalam poczatek postu to wiedzialam ze to ta sama osoba, ktora wiecznie ma problemy z praca, zajmij sie sie swoim zdrowiem psychicznym, bo niestety dobrze z toba nie jest

Gość wlasnietakajestemjakajestem
bujaj sie pierdolnieta idiotko:D

Gość no nie moge, znow ta wariatka
hahahahha no jasne jak tylko przeczytalam poczatek postu to wiedzialam ze to ta sama osoba, ktora wiecznie ma problemy z praca, zajmij sie sie swoim zdrowiem psychicznym, bo niestety dobrze z toba nie jest dokladnie, ja tak samo od razu ja rozpoznalam ;)

Gość ty jestes wariatka!
Boshe:O kogo my teraz na export wysylamy...normalnie wariatka!