Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usialala12345

Warto zapłacic za prywatna klinike?

Polecane posty

Gość usialala12345

niby to tylko 2 dni pobyto w klinice ale warunki o niebo lepsze niz w szpitalu panstwowym. niewiem co robic nie bardzo mnie stac na taka wyode ale gdybym sie uparła to pewnie bym nazbierała z mezem .

My wybralismy z tego względu, że w naszym szpitalu często są nie za fajne przypadki. Dwoje dzieci koleżanek musi być rehabilitowanych, trzeciej w ostatniej chwili zrobili cesarkę, a kolejna męczyła się kilka godzin bez skutku, aż mąż dał w łapę lekarzowi 1500 i nagle wskazanie do cc się znalazło. :/ Teraz gdy byłam s zpitalu, to zmarła 2 dni po porodzie Pani, osierociła 6 dzieci i... nikt nic nie wie. Gdybym jednak miała gdzieś w pobliżu bardzo dobry szpital, to rodziłabym państwowo.

Jak masz dobry szpital państwowy w pobliżu to nie ma to sensu. Ew. zapłać za salę poporodową komercyjną i tyle.

Gość usialala12345
a z jakiego miasta jestes?? ja z białegostoku i pierwsze dziecko rodzilam panstwowo tak mnie po porodzie STUDENT zszył ze na pupe 2 miesiace usiasc nie moglam dlatego sie zrazilam.

Mieszkam 140 km od Białegostoku, ale właśnie u Arciszów będę rodziła.

Gość usialala12345
tez wlasnie o nich mysle podobno za porod sie placi 1500 zl hmm no niewiem

Tak, jednak jak nie jestes pacjentka i nie bedzie miejsc, to mozesz w dniu porodu pocalowac klamke...

Gość usialala12345
a to tez ladnie no ja pacjeta nie jestem na porod jakos bym uzbierala ale zeby do ginekologa chodzic co miesiac i wydawac od wizyty to pierdziele

Gość vertopola
Wszystkie rozsądne osoby znające się na rzeczy odradzają prywatne kliniki, cholera wie czy mają odpowiedni sprzęt, choćby do ratowania noworodków, w większości pewnie nie ma, bo to kosztuje bardzo dużo pieniądze...a w szpitalach zazwyczaj jest, szczególnie jak się wybierze ten lepszy.

Gość usialala12345
tu wsumie tez racja bo mowili ze jak ciaza jest z komplikacjami to nie przyjmuja.

Gość vertopola
Moim zdaniem warto zainwestować w dobrego ginekologa w czasie ciąży, który pracuje też w przyzwoitym szpitalu, ewentualnie wykupić sobie położną dodatkowo.

Gość chyba ze jestes z bielska
to wtedy wybierz klinike eskulap,ja placilam 530 za cc ,wczesniej lezalam na podtrzymaniu w panstwowym to bez porownania, jakbym miala rodzic drugi raz to tylko tam.ale fakt przyjmują tylko bezproblemowe przypadki

Gość vertopola
Problem w tym że nigdy nie wiadomo, czy bezproblemowy przypadek nie stanie się nagle problemowy w czasie porodu...

Gość usialala12345
to fakt a ja od poczatku juz lezalam 2 razy na patologii a jestem dopiero w 19 tyg