Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agathhaa

CZY JESTEM W CIĄŻY?

Polecane posty

Gość agathhaa

Sprawa wygląda tak. W ciągu ostatnich dwóch tygodni uprawiałam seks bez zabezpieczenia dwa razy. Za pierwszym razem do wytrysku w ogóle nie doszło, za drugim tak, ale nie do środka. 23 lipca powinnam dostać okres (dzień 1 stosunku) lecz nie dostałam go ani wtedy, ani później. 29 lipca odbył się drugi stosunek. Od paru dni, jak zwykle przed okresem, męczy mnie ból w dole brzucha, totalna huśtawka nastrojów i nie mam ochoty jeść, pojawiają się upławy w dużych ilościach. Nowością jest, że pojawił się ból sutków. Dodam, że od jakiegoś czasu okres bierze mnie "z zaskoczenia", nie mogę przewidzieć kiedy się pojawi, oraz w drugim tygodniu lipca (12-19 lipiec) brałam antybiotyki z powodu anginy + osłonka na żołądek, a od dwóch dni jestem nieco przeziębiona. Od 28 czerwca prowadzę dość aktywny (choć niezdrowy) tryb życia. Mam wakacje, a więc łączy się to z brakiem snu, ciągłymi imprezami oraz piciem alkoholu w czasem większych ilościach. Ostatnio, zdarzyło mi się pare totalnie nieprzespanych nocy. Co to wszystko może znaczyć? Czy mogę być w ciąży? Ogromnie się boję! Proszę o pomoc

Gość Verdis
nie jestes w ciąży. Przestań sobie wmawiać to okres przyjdzie. Ja też tak kiedyś świrowałam teraz wiem że byłam głupia

Gość agathhaa
DOPISEK: od dwóch dni byłam przeziębiona, dziś rozłożyła mnie totalna grypa :(

Gość agathhaa
Verdis - widzisz, boję się, bo nigdy nie robiłam podobnie nieodpowiedzialnych głupot i po prostu nie wiem jak sie w tym wszystkim odnaleźć.