Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mentos _2345643

chcialam skorzystac z uslugi darmowej bramki sms i teraz mam ;/

Polecane posty

Gość mentos _2345643

hej, Bylam w takiej sytuacji iz nie mialam nic na karcie, w okolicznym sklepie nie moglam zakupic karty wiec postanowilam skorzystac z darmowej bramki sms - bo potrzebowalam pilnie sie z kims skontaktowac. trafilam na pewien serwis - juz wypelnilam wiadomosci - przyszla do mnie wiadomosc na komorke - abym wpisala kod to wirtualny sms zostanie wyslany , tylko jak wpisze ten kod to zostane subskrybentem jakiejs platnej uslugi sms - cos mi zaczelo smierdziec i poczytalam na stronie - drobnym maczkiem bylo napisane : Wpisując na stronie kod pin z otrzymanego sms lub wysyłając sms o treści "gra" lub "start prezent" zostajesz subskrybentem płatnej usługi sms mt "gra", a w sieci Play - płatnej usługi sms mt "prezent". W ramach usługi otrzymasz raz dziennie ciekawego płatnego smsa z propozycją konkursu. Koszt odebrania sms to 2,46 zł,a w Play 1,23zł. Bramka sms darmowa dla osób z pustym kontem. Pamiętaj o poprawnym wpisywaniu numeru odbiorcy i nadawcy smsa. Nie musisz mieć nic na koncie by korzystać z usług bramki. Oczywiscie nie wpisalam tego kodu tam gdzie na stronie bylo trzeba go wpisac - czyli moja wiadomosc nie zostala wyslana. Tego ich smsa wykasowalam a tamte ich okienko gdzie trzeba bylo wpisac kod zamknelam. Co w tej sytuacji?? Beda przychodzily na moj numer platne smsy ? Ja mam telefon na karte a nie na abonament. Wydaje mi sie ze skoro nie wpisalam tego kodu to nie zgodzilam sie na subskrypcje. Narazie nic nie przychodzi. Co o tym sadzicie ???

Gość mentos _2345643
Ale jak myslicie moze cos przychodzic na moj numer teraz ? No ja aktualnie jestem w takiej sytuacji iz mam zero na koncie.

Gość ferorra
skoro nie wpisalas tego kodu to na pewno nie

Gość mentos _2345643
wiadomosc z tej bramki nie zostala wyslana do odbiorcy, gdyz nie wpisalam w wymagane pole tego kodu z smsa. Wiec chyba to swiadczy o tym, ze nie zgodzilam sie na ich warunki.

Gość ferorra
no dokladnie, wiec na pewno nic ci nie przyjdzie wiecej;)

Gość mentos _2345643
mysle , ze taki platny sms odrazu by przyszedl po wpisaniu tego kodu ?

Gość mentos _2345643
nie zamierzam juz wchodzic na zadna bramke sms. Teraz sie boje aby nie zasypywali mnie platnymi smsami.