Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalek

Przyjaciele do seksu ? Związek ? Czy to ma w ogóle sens ? Poradźcie

Polecane posty

Gość lalek

Dla formalności :) Niżej skopiowałem swojego posta w którym jedna z koleżanek ma podobny problem . Jednak pokrótce powiem co i jak.. Dwie osoby które super się dogadują tak naprawdę chcą ze sobą być , jednak jest pewien problem mianowicie 350 km . Niżej wszystko jest wyjaśnione , więc jakby ktoś z was mógł w jakiś sposób pomóc byłbym wdzięczny . Autorko . Wchodząc tutaj na kafeterie miałem założyć identyczny temat.. Jednak napisze pod Twój i jako , że mamy podobny problem może jakoś uda nam się to wszystko rozwiązać . Również mam podobnie piszemy od 19-go jednak szczerze mówiąc ja wiem. Po prostu wiem , że to wspaniała dziewczyna i mogę z nią rozmawiać o wszystkim co jest wspaniałe . Rozmawiamy o tym , że chcielibyśmy ze sobą być itp pomimo tego , że dzieli nas 350 km . Osobiście wiem , że kiedyś do tego dojdzie nawet wcale się nie zdziwię jak kiedyś pojedziemy na jakieś wakacje czy coś bo oboje bardzo tego chcemy.. Wczoraj podczas rozmowy nawet żartobliwie napisałem , że obiektywnie patrząc taki związek jest możliwy , ale bardzo mało prawdopodobny i napisałem w żarcie , że może będziemy przyjaciółmi do seksu.. Ona o dziwo się na może nie zgodziła , lecz nie miała nic przeciwko . Bo wiemy , że coś do siebie czujemy a związek jest mało realny i taka opcja chyba byłaby najlepsza , chociaż ogólnie słaba bo ja wiem.. po prostu wiem , że ona może być tą jedyną i chciałbym czegoś więcej . Oczywiście potem jej powiedziałem , że to był żart , że za bardzo ją szanuje by coś takiego z nią robić , że wiesz tylko seks, ale ona wcale nie odchodziła od tego tematu.. nawet napisała coś takiego czy jeżeli to miałoby być wszystkim co się dzieje między nami czy wciąż bym tego nie chciał.. I szczerze mówiąc teraz się nad tym zastanawiam bo nie wiem co o tym wszystkim myśleć.. I mam do Ciebie proźbe co Ty jako kobieta o czymś takim myślisz ? Ogólnie co myślisz o tej sytuacji ? Naprawdę bardzo byś mi pomogła