Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiloja87

Nie chce ze mną zamieszkać...

Polecane posty

Gość kiloja87

Sprawa wygląda tak: Jesteśmy razem 1,5 roku i do niedawna obydwoje mieszkaliśmy u swoich rodziców. Ostatnio sytuacja się zmieniła ponieważ moi rodzice kupili mi małe mieszkanie, z tym, że od początku zakładali, że będę tam mieszkać z chłopakiem. Zaproponowałam chłopakowi wspólne mieszkanie na co on powiedział- NIE. Więc teraz wygląda to tak: śpi u mnie, ale je i kapie się u rodziców. Co mam o tym myśleć? Pomóżcie, bo tak szczerze to nawet nie spodziewałam się odmowy.

Gość patrasekk
chyba jeszcze nie jest gotowy na wspolne zamieszkanie z toba, nie dziwie mu sie

Gość tyllin
albo boli go ze to twoi rodzice kupili mieszkanie

Gość wiki327
a ja sie mu dziwie, jakis nienormalny :) spytaj sie go wprost bo tak sie nigdy nie dowiesz. a po co snuc domysly

Gość patrasekk
dlaczego nienormalny? ja tez nie chcialbym mieszkac z dziewczyna

Gość kaczka sraczka
pewnie robi śmierdzące kupy i się wstydzi

Gość kiloja87
Nie jest gotowy? Ma 30 lat...

Gość patrasekk
mieszkanie z laska na codzien jest uciazliwe, wiec jak ma okazje to woli mieszkac tam, a z toba tylko spac

Gość używałam kupioną w austrii
chciałaś byc darmową dziwką dla frajerów , nie wyszło dziewcze miej rozum bo twoi rodzice go nie posiadają , jak mozna kupic córce mieszkanie z założeniem ze bedzie tam mieszkac z kochasiami ? gratuluje pojebanych rodziców i mądrego faceta , bo tylko on ma jakis rozum z waszej św. idiotycznej trójcy, radze pokazać rodzicom ten temat niech wiedzą ze są idiotami!

Gość nieprzekonana...
Zamieszkanie z kimś jest bardziej zobowiązujące od "doskoku na seks". Może nie chce się z Tobą tak naprawdę wiązać, tylko Cię zwyczajnie wykorzystuje? Przemyśl to i przeanalizuj.

Gość kiloja87
Opanuj się! Chciałąm tam mieszkać z jednym konkretnym facetem a nie z facetami. Współczuje Ci...

Gość kiloja87
Do NIEPRZEKONANEJ: Mam podobne przemyślenia do Ciebie, z tym, że bardzo mi na nim zależy i nie wiem co mam robić

nie masz czego , ja mam dom rodzine i męża , ty nigdy tego mieć nie bedziesz skoro masz takie podejście i pojebów za rodziców ,wychowali córunie na swój obraz i podobieństwo

Gość patrasekk
na sile go nie zmusisz, a moze tez ma lepsze obiady u mamy niz u ciebie, wiec ja sie mu nie dziwie

Gość kiloja87
Moi rodzice są szczęśliwym małżeństwem od 30 lat, a ja prosiłam o konstruktywne opinie i pomoc, a nie wylewanie frustracji przez zakompleksione baby. Jeżeli masz ochotę mi ubliżać to spadaj z tematu, bo to nie Twój poziom.

Gość nieprzekonana...
Nie nalegaj na wspólne zamieszkanie, ale w zamian bądź rzadziej dostępna i zerkaj dyskretnie, czy w pobliżu nie kręci się jakiś inny równie interesujący facet. Tak na wszelki wypadek. ;) Czasami "niespodziewanie" zanocuj u rodziców, żeby pocałował klamkę. Absolutnie nie dawaj kluczy, skoro nie mieszka razem.

Gość nieprzekonana...
On musi zrozumieć, że osobne zamieszkiwanie ma również pewne niedogodności. ;)

Gość kiloja87
Do PATRASEKK; Może masz racje, z tym, że ja chyba potrzebuje wejścia na kolejny etap naszego związku,dlatego nie wiem czy jest sens to dalej ciągnąć

Gość kiloja87
Do NIEPRZEKONANA: Masz racje, ale dałam mu już klucze :/

Gość nie chce juz
nie trac czasu na kogos kto nie jeste pewien czego chce tym bardziej,ze on ma 30 lat. po protu porozmawiaj i zapytaj jaki jest powod, bo moze byc ich wiele.

nie osmieszaj się przede mną , jaki jest twój poziom ? łazić za facetem i prosić o zainteresowanie? gratuluje chce ci uswiadomic jak głupio postępujesz nie szanując się , latasz jak ze sraczką za facetem zeby zamieszkał z tobą , widzisz jakie to z boku jest żałosne? twoi pozal sie boze rodzice powinni zainwestować w wychowanie ciebie a nie klatke w bloku

Gość patrasekk
nie wiem na ile ci na nim zalezy, a to co pisalem to prawda bo przynajmniej ja bym tak rozumowal, tak mu po porstu wygodniej, a codzienne zycie z kobieta to jest wiele przykrych i uciazliwych rzeczy, a tak ma seks z toba w nocy i czas wolny i smaczne obiady u rodzicow, ja tez bym sie w takiej sytuacji nie chcial wprowadzic

Gość już dałam mu klucze
hahaha idiotka

Gość zabierz mu klucze i spotykaj
się z nim gdzieś na mieście na neutralnym gruncie! Nie zapraszaj go do mieszkania,sama w nim mieszkaj!Po co Ci faceta w domu,aby tylko Ci przeszkadzał? Ma on przecież domek u rodziców,ma gdzie jeść i spać(u nich!!!!) Na randki umawiaj się z nim w kanjpie,kinie,ale nie zapraszaj do domu!!!!

Gość patrasekk
albo moze naucz sie gotowac, to wtedy moze bedzie jadl u ciebie

Gość zabierz mu klucze i spotykaj
to kurwa zabIerz mu te klucze!!! Zmień zamki!!!! On będzie traktował Twój dom jak hotel!!!Kobieto,nie poniżaj się!!! WYMIEŃ ZAMKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jfdbhsnajiokspkdf
wali śmierdzące kupy, taka prawda