Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiloja87

Nie chce ze mną zamieszkać...

Polecane posty

Gość zabierz mu klucze i spotykaj
TAAAA,będzie żarł i rchał ją :P bez sensu!!ZERWIJ Z NIM!!!

Gość patrasekk
no jesli autorka nie stworzyla mu domu, ogniska domowego to on widocznie nie czuje potrzeby przeprowadzki

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cwany koles, bedzie spał kiedy bedzie miał ochotę ale nie bedzie musiał kupowac jedzenia i płacic rachunków, zyje na koszt rodziców a kase ma dla siebie, zakładam ze pracuje. Dla mnie to 30 letnie niedojrzały gówniarz i współczuje Ci autorko bo on chyba nigdy nie dojrzeje

Gość patrasekk
nie wiemy tego ze nic nie kupuje, moze jakby gotowala obiady, to by przynosil produkty

Gość fucking friend..
zostaw to duze dziecko i znajdz sobie mezczyzne dla tego goscia jestes tylko partnerka seksualna

Gość jak szuka kucharki to niech
idzie do mamusi:P

Gość fucking friend..
niby dlaczego ma gotowac obiady? jak on sie do niej wprasza, to sam powinien cos gotowac

Gość patrasekk
no nie musi isc do mamusi bo juz u niej jest, to chyba normalne ze jakby autorka stworzyla mu domowe ognisko to juz by dawno u niej mieszkal, ja na przyklad bardzo lubie jesc i tez bym nie poszedl mieszkac do laski ktora by nie robila smacznych obiadow:) seks to nie wszystko w zyciu:)

Gość patrasekk
no wlasnie on sie do niej nie wprasza, to ona chce zeby sie do niej wprowadzil a on nie chce, bo u mamy ma obiady, a u niej nie ma

Gość fucking friend..
jak to sie nie wprasza, to moze niech zaprasza ja do siebie, czyli do rodzicow:D:D:D albo na miasto;) nie zeruje na dziewczynie:o

Gość patrasekk
no ale co ty sie jego czepiasz? kto ma problem on czy autorka? jemu wszystko gra, niech autorka zacznie gotowac smaczne obiady i kolacje, to bedzie siedzial u niej, zrozum to dziewczyno

Gość fucking friend..
hahaha i jeszcze co ma robic:D??? Autorka ma goowac, sprzatac, jeszcze pewnie prac i prasowac aby ten palant laskawie wprowadzil sie:D i pewnie pracowac tez powinna;) natomiast facet lezec brzuchem do gory z piwskiem i pilotem w reku:D:D:D

Gość TOMI8169
JA CI NAPISZE TAK JAK TUTAJ NIEKTORE OSOBY, NAJPIERW Z NIM POROZMAWIAJ I ZEBY PODAL JAKIE KONKRETNE POWODY DLACZEGO NIE CHCE RAZEM MIESZKAC, I NIE DAJ SIE ZBYC BYLE CZYM. MA JUZ TE SWOJE LATA I NIE WIDZE PRZESZKOD ZEBYSCIE NIE ZAMIESZKALI RAZEM, ZWLASZCZA JAK MACIE GDZIE SAMI MIESZKAC. WIEKSZOSC BY SIE NIE ZASTANAWIALA. TROCHE SZKODA ZE MU TE KLUCZE DALAS ALE ZAWSZE MOZESZ MU POWIEDZIEC ZEBY ODDAL W TAKIEJ SYTUACJI.A NAPEWNO NIECH ZAPOMNI O NOCOWANIU, BO TAKI UKLAD MU BAARDZO ODPOWIADA A W ZWIAZKU NIE O TO CHODZI.

Gość fucking friend..
Autorce tez bedzie wszystko grac, jak zmieni chlopaka na lepszy model:p:D

Gość kitekkkkkk
autorko a dlaczego chcesz z nim mieszkac bez slubu?? moze cvhlopak chce normalnie po kolei

Gość patrasekk
podoba mi sie ta wizja:) ale obiady najwazniejsze:) skoro ma to wszystko tam gdzie mieszka obecnie, to po co ma sie przeprowadzac do autorki? i co, bedzie mrozonki z mikrofali jadl codziennie? o takiego wała:)

Gość fucking friend..
jak chlopak jest zle wychowany, to nie jest wina Autorki i niby na jakie licho ma sie z kims takim meczyc;)? albo chlopak dojrzeje albo tego kwiatu pol swiata:)

Gość patrasekk
no dokladnie, tez nie widze problemu, jesli ona nie chce sie zmienic, a jemu taki uklad bez obiadow i ogniska domowego nie pasuje, to musza sie rozstac, ja bym w kazdym razie nie wprowadzal sie w takie cos

Gość jak szuka kucharki to niech
jebać obiady!! patrasekk--> czy Ty żyjesz aby jeść czy jesz,aby żyć??!! Chyba to pierwsze:o Niech ten facet stworzy z nia parnerki związek,niech RAZEM tworzą domowe ognisko,wpólnie gotują,dabja o dom,robią zakupy,a nie,że facet przychodzi tylko się nażreć i poruchać:o Nażreć to do mamusi,a poruchac do burdelu!!! I chuj nas obchodzi,że lubisz jeść! KAŻDY CZŁOWIEK LUBI!!

Gość patrasekk
ciezko jest sie przeprowadzac z komfortu w nieznane:)

Gość kitekkkkkk
ale o czym ta dyskusja nawet sie nie oswiadczyl wiec nie ma nad czym gdybac

Gość patrasekk
obiady i domowe ognisko sa wazne:) ja tez bym sie nie przeprowadzal jesli autorka nie stworzyla by mi wlasciwych dla mnie warunkow, tak tez jest w tej sytuacji ktora ma autorka

Gość zmień faceta bo ten Cię nie
kocha.

Gość fucking friend..
buhahaha,jesli juz, to facet ma stwarzac warunki zlamasie

patrasekk - to Ty MAMCI potrzebujesz,ŻARCIA a nie baby!!!

Gość patrasekk
nie to kobieta ma stwarza ognisko domowe, widac jak stworzyla:) nie ma obiadow, to nie bedzie wspolnego mieszkania, proste jak drut:) nie bede sie meczyl w takim ukladzie, jak w domu mam wszystko zrobione i pod nosem:) i smaczne obiady:)

jak to kobieta stwarza??!! A facet to co kurwa??!! Przychodzi na gotowe OBIADKI???!!!😡

Gość kitekkkkkk
o masakra najpierw niech sie z toba ozeni a potem mysl o wspolnym mieszkaniu i obiadkach nie ponizaj sie mieszkajac bez slubu

Gość patrasekk
a kobieta to niby od czego jest? od lezenia na kanapie i ogladania seriali? niech autorka zacznie robic w domu, to bedzie miala faceta w mieszkaniu:) kto my chcial zamieszkac z kobieta - flejtuchem? chyba tylko jakis pomylony desperat:)

Gość fucking friend..
taaa, a na seks dzwon do prostytutek:) i wszyscy szczesliwi:)