Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wild cranberry

potrzebuje zrzucić 3-4 kilo gdzie mogę dołączyć?

Polecane posty

Gość wild cranberry

:) odezwijcie sie kobietki potrzebuje silnej motywacji do dzialania:)

Gość paalkja
tez chce zrzucic do 5 kg max i nie wiem jaka diete wybrac a ty masz jaks na oku?

Gość paalkja
mysle o kopenhaskiej albo dukanie

Gość wild cranberry
ja sprobuje raczej cwiczeniami zbic tluszczyk i troche rozsadniej jesc.kiedys probowalam dukana i mialam po miesiacu kilo do przodu, straszne zaparcia,szara cere, zero energii wiec to nie dla mnie.kopenhaskiej nie probowalam i kiedys mnie strasznie korcila ale odpuscilam sobie,wole sie wiecej poruszac.

Gość paalkja
ja mam reke w gipsie wiec cwiczenia odpadaja

Gość ja pani wasza
mozesz dolaczyc na wyspe wielorybow lub do zagrody ze swiniami one tez zra niemilosiernie i bez umiaru

Gość ledwie zipię
właśnie skończyłam 8 min arms i 8 mins buns czuję się pozamiatana udało mi się schudnąć 4 kilo na Dukanie ale chcę ujędrnić uda, pośladki i ramiona nie cierpię ćwiczyć, trzymanie diety to dla mnie pikuś, ale zmuszenie się przy tym do ćwiczeń....poracha chcę ćwiczyć codziennie ale zakwasy mnie dobijają

Gość ledwie zipię
chcę mieć wreszcie ładne nogi i tyłek i jędrne ramiona zamiast "nietoperzy"

Gość dfgh65
DOLACZYC NIE ALE ODLACZYC OD LODOWKI:D

Gość lajla90
Ja przytylam 5 kg i potrzebuję to zrzucić, brak mi motywacji. Jeszcze niedawno cwiczylam kilka razy w tygodniu, zwracałam uwage na to co jem, a teraz nic mi sie nie chce :/ od prawie miesiąca odchudzam się "od jutra", a zamiast tego przybieram na wadze.

Gość wild cranberry
ledwie zipie-8 minutowki sa genialne ja robie chyba wszystkie brzuch, ramiona, uda i posladki chociaz to co na posladki dziala mi tez bardziej na uda:P ramiona mam wlasnie dosc umiesnione a chcialabym bardziej je wysmuklic wiec lekkie obciazenie tylko. przy codziennych cwiczeniach zakwasy sie zmniejszaja albo raczej sie do nich przyzwyczajam:D ruch jest gites:D

Gość ledwie zipię
lajla kup sobie czerwoną herbatę np z Vitaxu albo z BioActive, z cytryną lub grejfrutem, ja piję już od 3 tygodni podkręca metabolizm, oczyszcza z toksyn zauważyłam że w okresach gdy piłam dużo czerwonej herbaty wątroba pracowała sprawniej i np po balowaniu nie miałam kaca, ot taki niespodziewany efekt uboczny więc czerwona herbata pewnie też jest dobra na celulit

Gość ledwie zipię
wild cranberry, jak długo ćwiczysz na tyłek ? sa efekty ? ćwiczysz codziennie ?

Gość wild cranberry
kiedys cwiczylam baaardzo duzo wlasnie miedzy innymi 8 minutowe zestawy i efekty byly swietne ale wlasnie na tylku najmniej zauwazylam zmian,wtedy cwiczylam codziennie i prowadzilam ostra diete. teraz zaczelam cwiczenia od wczoraj wiec jeszcze efektow poza zakwasami nie ma:Pale sadze ze za 2 tygodnie juz bedzie cos widac:)

Gość wild cranberry
lajla czasem przychodzi taki moment ze sie zwyczajnie nie chce.takie ciagle uwazanie jest meczace a juz jak sie liczy kalorie to w ogole. wydaje mi sie ze najciezej sie zmotywowac do zrzucenia malych ilosci kilogramow bo wiadomo ze wtedy efekty przychodza wolniej niz u kogos kto ma nadwage.

Gość KTOODPOWIENAMOJEPYTANKO
MOŻESZ DOŁACZYĆ DO MOJEJ PRACY,,, W MIESIĄC SCHUDŁAM DWANAŚCIE :) I NIE POTRZEBOWAŁAM DUKANA DIET NIC :) AJ LOV SOCKS

Gość ledwie zipię
wild cranberry, czyli ćwiczenia są kiepskie na tyłek ? nie ujędrniają zbytnio ? a może efekty były złe bo miałaś zbyt radykalną dietę i zamiast budować mięśnie chudłaś ?

Gość wild cranberry
ogolnie to chcialam schudnac ale myslalam ze tylek bedzie lepszy w koncu to bylo ciagiem ponad pol roku cwiczen,myslalam ze sie jakos uniesie troche bardziej ale moze to bylo za malo na te partie ciala,teraz sobie jeszcze cos na tylek dolacze zeby sie nie zniechecic malym efektem koncowym.

Gość ledwie zipię
kurde mam takie zakwasy że nie wyobrażam sobie więcej ćwiczyć, no fizycznie niemożliwe do tego robię trochę przysiadów i wykroków i 10 minut na orbitreku na więcej nie mam siły

Gość wild cranberry
ledwie zipie- nie musisz robic wiecej kazdego dnia mozesz robic cwiczenia naprzemiennie jesli tak cie mecza. a pamietasz o rozciaganiu po cwiczeniach? nie od razu krakow zbudowano jesli masz spore zakwasy to wez sie za cwiczenia powoli i co jakis czas stawiaj sobie poprzeczke wyzej.tragiczne zakwasy to pierwsza rzecz jaka demotywuje do dalszego cwiczenia.

Gość ledwie zipię
mam taką daremą figurę że jak chudnę obwisa mi tyłek i piersi z kolei na diecie kiepsko mi idzie ćwiczenie by temu zapobiec powinnam chyba jeść więcej i skupić się na ćwiczeniach siłowych dzięki za rady, postanowiłam się nie poddać i tym razem wytrwać