Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix

a oto moj kolejny watekw poszukiwaniu zagubionej???renty....

Polecane posty

zielone Swiatki chyba Szekspirem ogrywaja Zydow zeby nie mieli co jesc bo tyle mieli racji i przez nich przez zalozycieli bankow w Londynie oni w USA nie moga byc w bankach a powinni. Takie cos. No i wiecie OK - to sa ich poglady ,moze i sluszne. Podobno jedli na wartosci no ale... ale nie moim kosztem. To juz trwa 40 lat wylacznie !!! dlatego ze mam podwyzszony krzyz (data urodzenia) i system 40 lat wyjscia Zydow z Egiptu. Po co ja to mialam czy mam? Zeby Zielone Swiatki mogly byc i zero stalej pracy, powieszona i ich.No a na rodowod na szkole to zasluzylam. I co teraz. Ograne figury - rodowody mam - jeszcze Biblia - to najwyzej. Okolica bez sensu, sie mieli wyniesc ci no ale kazdy robi co uwaza i tyle. GDZiE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość też 37 ona
Owca, daj ludziom żyć...

MOJA PACZKA Ta paczka jest tu obok mnie Ona jest zniknieta bo jaka ona jest Ona jest zniknieta moja renta matki ktorej bronie Co ona jest warta nie wiem Ale jest warta mojego dalszego zycia ktore SZANUJE nie wiem czy lubie czy kocham moje zycie ale je szanuje moja matka nosila mnie w brzuchu 9 miesiecy Nie kazda matka tak potrafi nie zawsze dziecko sie rodzi po 9 miesiacach dlatego ze wzgledu na matke ktora cie poczyna nalezy szanowac zycie od poczecia ojciec BYC MOZE??? jest wazniejszy POWINIEN ale to matka nosi dziecko w brzuchu 9 miesiecy rodzi w bolach wydaje na swiat na swiatlo dzienne tak to kiedys wygladalo i w ksiazkach a jak jest? i tyle wam napisze. Ojciec byc moze jest wazniejszy. gdzie on jest? Zostaje matka i jej troska o noworodka pomocna MIEJMY NADZIEJE dlon dalej to bardzo wazne - miec dobra matke w zyciu. GdZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Musz MOdLIC sie o moja rente. Zeby ja dostac. Co sadze o Zielonych Swiatkach? Moze i mysla dobrze, ale inaczej mieli sie zaczac. to znikniecie laski w aucie mnie wykancza. Oni sie zle zaczeli - co z tego i tyle. Oni mieli rozumiec Indian. Sie mieli znac na nich. Jedynie jedzenie. To swoje i tyle. I tak mialo byc. Oni w sumie byli jak spotkali Indian LEPSI od nich. Ale co z tego? I tam mialy juz byc banki i oni tak leca. Juz. A nie bylo. A czemu? Bo NIE PASOWALY. I wiecie Zydzi mieli kredyt. Jak? A oni? Tez. Jak? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(