Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna chuuudaaaaa

kto jeździł-jeździ na rowerku stacj? mam pilne pytanie

Polecane posty

no więc ćwiczę czasem na fitness dzisiaj wybrałam się na siłkę aby zwyczajnie pojeździć na rowerku no i tak na minimalnym obciążeniu jechałam sobie 100km/h, w godzinę zrobiłam te 100km bez pauzy oczywiście w trakcie wyduldałam butlę wody no i później mąż mi mówi, że chyba oszalałam, że jutro nie będę mogła się ruszać naprawdę te 100km to tak dużo? owszem spociłam się strasznie, w połowie już nie wiedziałam jak się nazywa myślicie, że przesadziłam? proszę o rady, ja nie mam dośw w jeździe na rowerku

halooo

a jestes pewna, ze 100km zrobilas? Bo przeciez jak zmniejszasz tempo (anie wierze, ze jechalas caly czas te rowne 100) to i zmniejszasz liczbe km w ciagu godziny. Tak czy siak moglas jednak przesadzic jesli nie jestes przyzwyczajona do takich cwiczen. Ja na stacjonarnym rowerze jezdze od lat i szczerze to nigdy nie patrze na kilometry, bo ja lubie jezdzic i robie to dla przyjemnosci:)

naprawdę jechałam bardzo bardzo szybko i trzymałam prędkość pomiędzy 95 a 103 km/h sama się zdziwiłam, ale dałam radę, jechałam jakieś 65 minut

Gość .sassssssssssss
Heh ja tak kiedyś przedobrzyłam na siłowni ,że wymiotowałam pół nocy :D

też mi było przed chwilą niedobrze hehe ale zjadłam sałatkę z tuńczyka i już ok

Gość ollooooo
Twój mąż ma rację. Za szybko i zbyt wiele na raz. Lepiej ćwicz seriami. Niech ci trener ułoży zestaw ćwiczeń na różne partie ciała- określona ilość powtórzeń. Przeplataj to jazdą na rowerze- po 15min.( powiedzmy)- średnia prędkość 40 km/h. W taki sposób szybko przejdzie ci ochota na rower.

ale mi się to bardzo podobało, taki mega wycisk na inne partie ciała to mam zajęcia z Body Form z wykorzystaniem BOSU :-)

ps. nie chce w żadnym wypadku schudnąć chcę po prostu ujędrnić trochę uda i tyłek myślicie, że taka jazda da tego rodzaju efekty?

Gość wdhdcbcccxx
w zycviu nie pojedziesz na rowerze 100km/h,

widocznie da się

Gość ale sie ubawiłam:):):):)
100 km/h na rowerze:):):):):):) skąd takie kretynki się biorą???????

Nie ośmieszaj się, debilko!!!!!

Gość panmarek
przypominam że w terenie zabudowanym wolno jeździć max 50km/h i nieważne czy to rowerek stacjonarny,łódka czy hantle. (a może to było 100 calorii ?)

Jeśli masz choć jedną komórkę mózgowa i chociaż raz jechałaś samochodem 100km/h to dodaj dwa do dwóch i będziesz miała odpowiedź :o;O;O

Gość dysiaaaaa
ja mam w domu taki rowerek z allegro :)

gdybyście widzieli jak szybko macham nogami to byście zmienili zdanie mądrale :)

jest mozliwe by dobic do setki na stacjonarnym jesli sie naprawde szybko pedaluje. Wiem, bo ja kiedys i wiecej mialam na godzine:D ale to bylo chwilowe zeby zobaczyc na ile moge sie najbardziej rozpedzic. Jednak zeby jechac cala godzine w tym tempie to jak pisalam srednio w to wierze:)

no kurcze przysięgam jestem w dość dobrej formie, może dlatego? czułam się jak na zajęciach ze spinningu, tyle że siedziałam jechałam cały czas STRASZNIE SZYBKO machałam nogami jak wariatka :-) ćwiczę często - ale nie rower, może dlatego tak potrafię szybko? po 70% nie wiedziałam co się dzieje, byłam jakby w amoku, ale dałam rade dobić do setki