Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alessnadro del piero

czy na pieszej pielgrzymce można poznać fajną dziewczynę lub choć poruchać?

Polecane posty

bo zastanawiam się czy nie iść... pewnie tam kobiety potrzebują czasem pomocy jak np. noszenie plecaka, opatrzenie stóp więc może jakaś premia wieczorem za pomoc mogłaby zostać uiszczona albo ewentualnie może fajne dziewczyny do związku tam chodzą? ma ktoś jakieś doświadczenia z pieszych pielgrzymek?

Gość muraż z bytowa
poruchać se mozna proboszcza

Gość faceci w czerni
Znajomy poznał żonę na pielgrzymce. Sa bardzo szczęśliwi. Młodzi, wykształceni, wierzący ludzie.

proboszcza nie chcę ruchać. chodzi mi o seks z zadbaną, opaloną słońcem dziewczyną, która odda mi siebie beż żadnych przyrzeczeń. i pzaomni na chwilę o całej otoczce.

Gość bezzębiuszccc
:)

Gość Barbs
Qrcze... Ale przykro mi sie to przeczytalo.. W tym roku bylam na pielgrzymce i pierwszy raz doszlam, gwarantuje umocnienie wiary, umocnienie siebie, przepriorytetowanie celow i odnalezienie szczescie wewnetrznego!;) Wedlug mnie cel pielgrzymki osiagnelam;) Co do pielgrzymowego sexu-nie moglabym sobie w oczy spojrzec. Wierze, ze ludzie rozsadni potrafia sie opanowac. I to nie jest moralnosc pani Dulskiej.. - lubie sex, ale bez granic moralnych na swiecie wszystko straciloby sens. Moralnosc buduje nas. Umacnia. Pozwala wierzyc w siebie. Najgorszym dnem czlowieka jest to kiedy przestaje szanowac siebie. A gwarantuje, ze po takim polaczeniu szacunek i konfidencja naturalnie opadnie.. Jak wiadomo co..

Gość rumcajsik1
może te, które nie poszły i zostały w domu albo pojechały nad jezioro czy morze.