Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basieńka Michałowa1

Jego kochanka, czy koleżanka? Bo sie pogubiłam

Polecane posty

Gość luiza z majorki
Może to ja jestem tą jego koleżanką?

Gość Basieńka Michałowa1
Skąd jesteś i gdzie pracujesz?

Gość luiza z majorki
Boisz się, że to ja? Wszystko co napisałaś pasuje do sytuacji, więc mogę to być ja.

Gość Basieńka Michałowa1
Wkurzyłaś mnie Luiza.

Gość vffffdds
toszto an pewno kochanka

Gość nieciekawa sprawa
niestety WSZYSTKO wskazuje na to że facet jest nielojalny wobec ciebie/

Gość luiza z majorki
Czym? tym, że też w pracy podrywa mnie jakiś chopak> Nie bądź taka zazdrosna, on zadowoli i ciebie i mnie.

Gość Basieńka Michałowa1
No właśnie, jest nielojalny i pewnie mnie nie kocha. Udaje tylko. Sam proponował za 2 lata ślub, ale jeszcze się nie oświadczył nawet.

Gość kultura w seksie
Porozmawiaj z nim i powiedz, że jeśli nie zakończy z tą kobietą tego cokolwiek ich łączy to wy się rozstaniecie. Postrasz go trochę.

Gość Basieńka Michałowa1
Smutno mi.

Gość Basieńka Michałowa1
Był rano i ciągle molestował mnie, żebym poszła z nim na tę imprezę. Mówił też, że nie mam robić cyrków, bo jego nic nie łączy z panią X. Mam taki mętlik w głowie, że aż mnie mdli.

Gość hkoiko
Poszłaś tam z nim> mti pilnuj i obserwuj go

Gość Basieńka Michałowa1
Byłam z nim na tej imprezie. Ona siedziała już z mężem, a mój zaraz poleciał i usiadł obok niej, a ja obok niego. Ona zachowywała się grzecznie, prawie nic się do mojego nie odzywała. Po 2 godz. przesiedliśmy się do innego towarzystwa, ale widziałam jak mój zerkał na nią jak tańczyła.On nie tańczył ani ze mną ani z nią.

Gość i?????????
Co wywnioskowałas?

Gość Basieńka Michałowa1
Nyślę, że coś tam między nimi iskrzy, może nie seks, ale jakieś flirciki na pewno. Poza tym, ona jest ostrożna i dobrze się maskuje. Mój raczej idzie za instynktem, jak matoł.

Gość kultura w seksie
Dobrze, że tam poszłaś, chociaż troche wiesz co i jak.

Gość kultura w seksie
Obserwuj go dalej i nie bądź naiwna.

Gość luiza z majorki
Myślisz, że to ja, czy nie?

Gość hkoiko
Myślę jednak, że to kochanka, a starsza jest to uważa żeby wpadki nie zaliczyć przy meżu i przy tobie. Ten twój po co tam leciał żeby koło niej usiąść? Po tym wszystkim powinien chociaż trochę uważać, a on idzie na całość.

Gość gość nununu
Ewidentnie kochanka.

Gość gość nununu
powiem ci skąd moja pewność- u mnie w pracy też jest taka sytuacja, mlody chłopak kawaler, a ona mężatka po 40- tce. Są zawsze blisko siebie, niby nikt o niczym nie wie, a wszyscy trąbią. Ona też jest atrakcyjna i nie wygląda na 40-tkę.

Gość Mati 123
On jest stary koń i mydli ci oczy, a ty wierzysz mu, i to jest błąd.

Gość Basieńka Michałowa1
Kocham go.

Gość Korale czerwone
Ufaj jak chcesz, kochaj jak chcesz, ale on jest nielojalny i cię oszukuje. Może musisz się bardziej dotkliwie przekonać że tak jest?

Gość faktycznie pogubiona
faktycznie się pogubiłaś, zdejmij te różowe okulary wreszcie.

Gość Basieńka Michałowa1
To teraz najlepiej powinnam z nim zerwać tak?

Gość samaczasami jestem w amsterdam
Ja ci życzę jak najlepiej i żeby to faktycznie była koleżanka, a nie kochanka.

Gość trajeeeeektoria
jeśli to prawda co piszesz, to się zastanów czy jesteś w stanie przymykac oczy na jego zachowanie uważam, że łaczy ich coś więcej niż flirt ,że jest dużo starsza od Ciebie? to właśnie o to chodzi, o odmianę, ma w domu młodszą to dla odmiany weźmie się za straszą, w dodatku bezpieczną- bo skoro mężatka, to nie będzie chciała ślubu, ani nie narobi "smrodu" no chyba, że ona ma na imię asia, czy kasia - to wtedy mogłabyś się przesłyszeć (sama pomyliłam się w łóżku imiona, więc wiem jak to jest) ale nadmierne pilnowanie telefonu, jeśli wcześniej tego nie było- to typowe objawy 'nieczystego sumienia' masz życie przed sobą, szkoda czasu na takie bicie się z myślami, w dodatku wrzeszczy, że mu w pracy przeszkadzasz... spróbuj spojrzeć na to z boku, jakby koleżanka przyszła do Ciebie z takim problemem, co byś jej poradziła?

Gość Basieńka Michałowa1
Nie chcę przymykać na nic oczu, ale nie chcę też się z nim rozstać. Gdybyśmy mieszkali razem, to miałabym więcej możliwości na obserwowanie go itp. ale póki co moi rodzice nie wyrażają na to zgody. Ona ma jeszcze raz tyle lat co ja. Może mu minie to zauroczenie.

Gość traaaaajektoria
czekasz chyba aż w końcu ktoś napisze taką odpowiedź, jaką chciałabyś usłyszeć jesteś naiwna myśląc, że gdybyście zamieszkali razem, to by było inaczej później się myśli, że "po ślubie się zmieni" , a jeszcze później że "jak urodzi się dziecko to wszystko się zmieni" jeśli już teraz nie możesz się z nim dogadać, jeśli nie chce rozwiać Twoich wątpliwości, to myślisz, że co by się zmieniło po zamieszkaniu razem? czy śledzenie faceta (jego komórki czy komputera)to głowny cel w Twoim związku? na co miałabyś więcej czasu? na robienie mu wyrzutów "na gorąco"? coś Ci nie pasuje, on nie stara się wytłumaczyć, tylko urywa rozmowę, fakt- faceci nie lubią gadać na takie tematy- ale wobec zażyłości z koleżanką z pracy i Twoich obaw- powinien z Tobą rozmawiać piszesz, że jesteś naiwna i możliwe że on z tego korzysta przeżyłam już trochę lat i uwierz- szkoda ładować się w związek, w którym nie można dojść do porozumienia i który nie zaspakaja Twoich potrzeb (oczywiście mam na myśli psyche)