Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basieńka Michałowa1

Jego kochanka, czy koleżanka? Bo sie pogubiłam

Polecane posty

Gość kobietabrunetka
facet CIę totalnie olewa, mowi w łóżku innej kobiety imię a Ty myślisz ze to jego koleżanka?? on jest nią zauroczony i pewnie z nią sypia i tyle w temacie

Gość Basieńka Michałowa1
To nie żart. To moja rzeczywistość. Ale taka kochanka co ma 40 lat? Ja chyba zwariuję. Musze coś wymyśleć byle szybko. A może ją jakoś załatwić co?

Gość kobietabrunetka
hmm jak atrakcyjna to wiek nie ma znaczenia... a rozmawiałaś z nim poważnie o tej sytuacji?

Gość Basieńka Michałowa1
Koleżanka mi mówiła, że to imię jej mógł powiedzieć, bo razem pracują i może z takiego nawyku, że chyba stara baba nie leci na młodszego. Dzwonił teraz, nie odebrałam, niech myśli sobie co chce.

Gość Basieńka Michałowa1
kobietabrunetka- rozmawiałam, wypiera się wszystkiego i twierdzi że to ja fiksuję, ale mi coś ciągle podpada, zmienił się bardzo. Nawet perfumy do pracy na siebie leje, a do mnie prawie wcale.

Gość kobietabrunetka
hmm wiesz ta kobieta raczej mu się podoba bo jak sama opisujesz zaczął dbać o siebie... wiesz dopóki go nie przyłapiesz nie masz 100% pewności,, ja bym starała sie wytropić co mnie martwi za wszelką cenę, nie wiem może śledź go albo odwiedź po pracy.. najgorsze jest gdybanie bo ono do niczego nie prowadzi... my CI nie powiemy czy on ma kochanke, sama musisz się tego dowiedziec

Gość Basieńka Michałowa1
Kobietabrunetka- dziękuję, bardzo mądrze piszesz. wiesz, ja nie mam doświadczenia, to jest mój pierwszy chłopak. Prędzej bym pomyślala, że poleci na młodszą, a nie na starszą, ale widac naiwna jestem. ja ją znam. Taka atrakcyjna lalunia, dobre auto, dobre ciuchy, markowe perfumy, no i ta powalająca uroda. dziwi mnie jedno, bo pracują razem 2 lata i wcześniej mówił, że ona go gnoi, jest jędzowata, a teraz co? Miłość kur...

Gość Basieńka Michałowa1
Nie odbierałam tel to przyjechał do mnie, ma kilometr, pachniał damskimi perfumami, walnęłam go w twarz, a on powiedział, że jestem walnięta i mam sie leczyc. Nie zasne dziś chyba do rana.

Gość Basieńka Michałowa1
Co mam dalej zrobić? dziewczyny, pomocy! Jak się jutro zachować? Teraz żałuję że tak ostro z nim postąpiłam.

Gość bzdety niektórych
Dobrze zrobiłaś, zasłużył sobie na to. Nie wiem co masz zrobic jutro, najlepiej pierwsza się ie odzywaj i czekaj na gest z jego strony. Nie dzwonił teraz? to jak masz tak blisko do niego to może idź na zwiady, bo może nie jest tam sam, ale nie wchodx do niego tylko zrób rozeznanie.

Gość ambasabor chin
On na pewno powie że koleżanka. Dziewczyno jesteś młoda, ale nie bądź naiwna, on działa na 2 fronty, a za chwilę trójkącik ci zaproponuje.

Gość Basieńka Michałowa1
Ryczeć mi się chce, ciekawe co on teraz robi, ale nie napiszę esa do niego, choćby nie wiem co.

Gość jaro z mazur
Daj mu w ryja ale bardziej niż to zrobiłaś, tak, żeby popamiętał.

moim zdaniem odpuść sobie nie ma czegoś takiego jak przyjaźń miedzy facetem a kobietą przykro mi taka rzeczywistość

Gość Viki z warmińskiej ziemii
Współczuję Ci dziewczyno. Pocieszę Cię, jesteś młoda, masz szansę na spotkanie tego jedynego... Nie tkwij w tym związku, który nie przynosi Ci nic dobrego... Życie przed Tobą!!! Ja kiedyś tez miałam podobne dylematy - zerwałam z przeszłością i rozpoczęłam życie od nowa.

Gość Basieńka Michałowa1
Gosia i Viki- dziękuję Wam! Ale to boli, oj ciężko mi.

Gość Basieńka Michałowa1
Dziś tez nie odbieram telefonów od niego. Nie wiem czy dobrze robię. Pewnie przyjedzie po pracy, a może nie.

Gość halo nie do wiary
no sorry, ale jakby mi facet w czasie seksu wymawiał imię jakiejś innej baby, to by dostał strzała w pysk i koniec. bez jaj! a ty się jeszcze zastanawiasz???

Gość kochamniekochamkocham
Jesli juz kiedys mial mezatke to widocznie lubi takie zabawy z mezatkami... Intuicja nas rzadko zawodzi. Ciesz sie,ze jestes mloda,nie jestes w ciazy i ten dla ktorego bedziesz najwazniejsza jest moze za rogiem...:) OLEJ DUPKA.

Gość Basieńka Michałowa1
On twierdzi, że ja się przesłyszałam, że mówił moje imię, ale ja dobrze słyszałam. Imiona mamy podobne, ale wiem co słyszałam. Ma przewagę w naszym związku, bo jest starszy i pracuje, a ja studiuję i ciągle uważa się za lepszego.

Gość ja wiem a wy?
Jestes młoda, to fakt, ale nie znaczy, że on ma prawo cię oszukiwać. Nie ufa się takiemu facetowi. Może nie uprawiał z ta koleżanką seksu, ale myśli o tym, jego zachowanie o tym świadczy. To pewnie tylko kwestia czasu i się prześpią.

Gość Basieńka Michałowa1
Jutro maja imprezę z pracy z osobami towarzyszącymi. Nie wiem czy iść tam i obserwować ich, czy nie iść.

Gość Basieńka Michałowa1
Co myślicie?

Gość bajeczka ulubiona
Ja bym poszła i miała wszystko pod kontrolą. Nie pij alkoholu tylko bądź czujna.

Gość Kamizela rastunkowa
Tez bym poszła, bo sam jak pójdzie i może ona sama przyjdzie to tylko im ułatwisz kontakt.

Gość sinisterrka
marna prowokacja, nudzi Ci się w wakacje?

Gość Basieńka Michałowa1
Może dla ciebie to zbyt trudne do zrozumienia i dlatego uważasz, że to prowokacja. Myśl jak chcesz. Pytam o rady normalne i doświadczone kobiety.

Gość magdalena 789
Kontroluj go, a na imprezę idź z nim.

Gość Basieńka Michałowa1
Nie pojawił się, nawet nie pisze smsów, ani nie dzwoni.

Gość magdalena 789
Głowa do góry. pewnie się teraz boi odezwać. Bądź dzielna.