Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zestresowana 290

jak dojść do siebie po długotrwałym stresie i napięciu.

Polecane posty

Gość zestresowana 290

witam. 2 miesiące temu u mojego męża stwierdzono nerwiaka (rodzaj guza mózgu). Świat rozsypał nam się na kawałki. Męża czekała bardzo poważna operacja. Jesteśmy po 30-stece, mamy 2 małych dzieci i baaardzo szczęśliwe życie. Operacja niosła ze sobą bardzo duże ryzyko różnych powikłań jak i śmierci, gdyż guz uciskał juz na pień mózgu. Przez prawie 2 miesiące żyliśmy w niesamowitym stresie. A przy dzieciach nie bardzo mogliśmy pokazywać, nie chcielismy ich martwić. Operacja się udała, mąż wyszedł z tego bez szwanku. Dzięki Ci Boże. Ale... Mam wrażenie że coś jest nie tak, jestem potwornie przemęczona, psychicznie i fizycznie. Czuję się tak, jakbym musiała wyrzucić w jakiś sposób z siebie ten cały stres i napięcie. Tylko nie wiem jak to zrobić. Myślałam o jakiś masażach, może akupunktura, sama nie wiem, ale czuje ze potrzebuje tego dla siebie i swojej rodziny bym mogła dalej "normalnie" żyć i zapomnieć choć trochę o tym co było. Czy ktoś może mi polecić jakieś zabiegi które maja takie działanie? Bo gorąca kąpiel tu nie pomoże... Będę wdzięczna za info, pozdrawiam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować