Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mam - kobieta pytająca

czy mężczyźni na weselu muszą mieć obowiązkowo garnitur?

Polecane posty

jw

pewnie nie. Teraz jest mnóstwo fajnych rzeczy dla faceta i mysle, ze garnitur nie jest obowiazkiem, choc trzeba przyznac prezentuje sie dosc elegancko.

Gość nnfnfnfmfmfm
Panowie zazwyczaj w swojej szafie trzymają dwa lub trzy garnitury na podobne okazje i przy kolejnych weselach urozmaicają je inną koszulą lub krawatem. Elegancki strój na wesele dla gościa płci męskiej powinien odcieniem pasować do ubioru osoby mu towarzyszącej. Lepiej, aby panowie nie występowali tego dnia we fraku lub smokingu, zwłaszcza, jeśli nie wiedzą, w co będzie ubrany Pan Młody. Tego dnia nietaktem byłoby wyglądać dostojniej i bardziej elegancko od Pana Młodego. Lepiej więc pozostać właśnie przy starym i dobrym garniturze w kolorze jasnym, jeśli przyjęcie odbywa się za dnia, barwy ciemniejsze, jeśli wesele zaplanowane jest na wieczór.

samuel_36 garnitur jest obowiązkowy. no chyba że to weselisko dwóch pedałów- ćwoku bez szkoły:classic_cool:

Gość malakotka
A po co? Przecież można przyjść w podkoszulku i gaciach do kolan w palemki. Pod warunkiem, że panna młoda będzie w bikini, a pan młody toples:D

jeszcze się nie przedstawiłem- ty napuchnięty od gorzały pederasto:classic_cool: aczkolwiek nick może być mylący

dzięki kupiłam mężowi garnitur, spodnie wykosztowałam się na niego chcialabym by elegancko wyglądał - wesele brata ten stawia opór

well done nikt przy zdrowych zmysłach nie chciałby widzieć na swoim weselu clowna pokroju samuela_36, ubranego w swoje "fajne rzeczy" pedalicho na 102

To nie skonsultowałaś z mężem tego wcześniej? Mój facet chodzi w mundurze galowym na takie okazje, bo mu się nie chce kupować garnituru :p

Gość Destroir
Co to za facet, któremu kobieta kupuje ubrania? ;)

Gość sdffddww
A jak facet nie umie tańczyć??? To piję i zagaduję całe wesele do ludzi!! Albo próbuję te wolniejsze "tańczyć". Proste, nie wszyscy muszą umieć tańczyć!!? Prawda??

Gość bashiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ty \ beznikowa kresko, czlowieku bez nicka, twarzy i charakteru, wez sie lecz, bo masz cos z glowa

poważnie? a kto ci tak naopowiadał- "człowieku z nickiem"?

Gość bashiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to oczywiście ja. samuel_36