Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnkgcjjhk

Wypada założyć taką sukienkę do pracy w biurze?

Polecane posty

Gość mnkgcjjhk
tez tak myślę że jest za krótka,a chcę sie kierownikowi przypodobać i sama nie wiem,,ach... a pracuje w szatni w urzędzie i ksera robie

Gość mnkgcjjhk
podszywie, pisałam już dwukrotnie,że za krótka nie będzie :P więcej jest opinii negatywnych, więc chyba zasugeruję sie Waszym zdaniem i dam sobie spokój, poszukam czegoś bardziej stonowanego, a o niej muszę zapomnieć :( szkoda, bo śliczna :(

Gość goooowno widac
Moim zdaniem odpada.wiec masz konkretna odpowiedz.a czemu? bo nie wypada.

Gość agata--------
nie, za krótka, chyba ze to praca na szosie przy lesie

Gość mnkgcjjhk
o matko, powtarzam po raz kolejny, że ją mierzyłam i na mnie wcale nie byłaby krótka :o Tak, to jest ptaca przy szosie, biurowa praca przy szosie :O ludzie, przeczytajcie najpierw temat jak się w nim wypowiadacie co niektórzy :O a podszywy są tak beznadziejnie że nie wiem jak temu gimnazjaliście chce sie je pisać :O żenada Dzięki za konketne odp, zegnam

Gość Masz odpowiedz
Jesli chcesz zeby petenci traktowali Cie powaznie to absolutnie nie polecam tej sukienki. Jeli nie przeszkadza Ci, ze petenci beda Cie uwazac za pusta lale, to kupuj natychmiast.

Gość To jakiś żart1
albo prowokacja? :O Nie, nie wypada założyc tej sukienki do biura, jakiś podstawowy dress code istnieje jednak :O Chyba, że chcesz być uznana za buraczkę i wieśniare bez odrobiny klasy, wtedy prosze - nie krępuj się 🖐️

Gość To jakiś żart1
I jeszcze jedno: laska, po co Ty właściwie idziesz do tego biura? Że specjalne sukienki zamawiasz na tę okazję? W domu nie masz rzeczy pasujących do pracy biurowej, że musisz rewię mody odstawiać, w dodatku nie pasującą do okazji (te koronki, buhaha)? Chcesz nogami i tyłkiem pomóc sobie uzyskać etat? ;) Na to wygląda :)

Gość gość
wszystko zależy od rodzaju pracy. Wiadomo, najczęściej sprawdzają się bardziej 'zabudowane' sukienki, ale jeśli masz w szafie sukienkę na ramiączka, do kolan to na górę zakładasz marynarkę i fajny strój do pracy gotowy :) --------- toujour.pl

Gość gość
Nie będzie taka krótka? to ty musisz mieć góra 150cm wzrostu.

Gość Silvien
Nie mogę już zobaczyć sukienki, kieruje mnie na stronę główną. Ze swojej strony dodam tylko, że uwielbiam nosić sukienki i jak mam ochotę na nieco bardziej ekstrawagancką, to po prostu ją zestawiam z elegancką marynarką i kryjącymi rajstopami. Sama ostatnio znalazłam coś takiego http://www.jestesmodna.pl/sukienki/sukienki_wieczorowe/sukienka_w_krate_kt424.html, moim zdaniem idealna do pracy, bardzo elegancka. Ale wiele mniej grzecznych też się w mojej szafie znajduje. Wszystko oczywiście zależy od firmy.

Gość gość
Myślę że może być. Ja zawsze sukienki do pracy zamawiam sobie na https://quiosque.pl/tag/sukienki-do-pracy.html mają faktycznie takie stylowe biznesowe i dobrze to wygląda. Poza tym materiał jest fajny i mam przez 10h spotkania to wygodnie mi się pracuje

Gość gość
Nie wypada zakładać sukienki spod której będzie wychodzić muszelka. Jak ktoś ma przerost warg sromowych to przy takiej sukience będą wisieć dwa dzyndzle.

Gość gość
Ja z takich ubrań do pracy to głównie na https://bialcon.pl/mid-season-sale.html zamawiam. Są ładne sukienki np w kratkę, albo koszule czy marynarki - wygląda się schludnie i profesjonalnie