Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubbla

Bóle w ciąży - niedoświadczona, pomocy.

Polecane posty

Gość bubbla

Temat pewnie już się pojawiał, ale ja jestem bardzo zaniepokojona. Po wielu!!!! latach starań udało mi się naturalnie zajść w ciążę. Obecnie jestem w 7 tc jednak systematycznie boli mnie dolna część brzucha, czasem w prawym boku. Jest to raczej kłucie i już przeczytałam, że to normalne. Mam jednak inny problem. Czasami mam skurcze dosłownie jak przed @. Są silne, a przed chwilą był tak bardzo silny, że nie mogłam się ruszyć. jestem przerażona, a mój gin wyjechał na urlop i będzie dopiero za 1,5 tygodnia. Nie mam żadnych objawów tylko lekko bolące piersi. Biorę luteinę 2x2tab. Proszę poradźcie coś bo się psychicznie wykończę. Tyle lat starań, leków i podejść (nawet innych niż naturalne). Teraz po prostu stał się cud i nie wiem co zrobię jak się nie uda.

Gość jelsfnsjz
bubbla po pierwsze nie zadręczaj się w kółko bo nic tym nie zmienisz ! po drugie zawsze jeśli coś cię niepokoi możeesz jechać na izbę przyjęć i tam cię zbadają Jeśli nie ma krwawienia, plamienia weź no spę, można brać w ciąży

Gość flora pro aktif
nie denerwuj sie tak przede wszystkim, jak sie niepokoisz to idz do innego lekarza na sprawdzenie. to normalne że brzuch boli na początku i są to bóle spowodowane rozciąganiem się więzadeł macicy, ale jeśli są to skurcze to warto skontaktować się z lekarzem

Gość też we wczesnej ciąży
Ja też jestem w 7 tygodniu ciąży, też biorę luteinę... Na bóle lekarka pozwoliła mi brać nospę. Oszczędzaj się, odpoczywaj, a przede wszystkim myśl pozytywnie (nerwy szkodzą najbardziej).

Gość Icy Moon
oj boli tak ze bylam pewna ze w tej chwili dostaje okres i biegalam do lazienki jak glupia co chwile. Teraz jestem w 19 tygodniu i brzuch dalej czasem boli albo kluje

Gość bubbla
dziękuję za zainteresowanie. Jeśli mi za chwilę nie przejdzie to wyślę m po nospę. Rozumiem, że brać zgodnie z ulotką. Wiem, że nie powinnam się denerwować, ale teoria nie zawsze idzie w parze z praktyką:) Po prostu za dużo już przeszłam. Ale oczywiście staram się o tym nie myśleć i cieszyć się z niewidocznego jeszcze brzuszka:) cuuudowne uczucie!!!!