Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora na niego

moj facet nie jest mna zainteresowany fizycznie

Polecane posty

Gość chora na niego

kiedys tak nie bylo, od dwoch miesiecy jest zupelnie inny kiedys robilismy to po 3 razy dziennie teraz? raz na tydzien zdradza mnie?

Gość chora na niego
moze mi ktos odpowiedziec?

Gość n123321
i bardzo dobrze.

Gość chora na niego
czemu?

Gość gall anonimowo
A dlaczego podejrzewasz go od razu o zdrade? Sa ku temu jakies inne powody?

Gość mam ten sam problem
ha ha, znalazłam :) jednak się udało. Tak więc kochana, w sumie to za mało szczegółów by coś stwierdzić. Z drugiej strony to dziwne że ta częstotliwość spadła tak nagle i tak znacząco. Gdyby to np. było tak że kiedyś 3 razy dziennie a teraz 3 razy w tygodniu to w sumie można by było powiedzieć że to w miarę normalne, bo przecież zawsze jest tak że na początku druga osoba kręci nas bardziej i w zasadzie moglibyśmy w ogóle z łóżka nie wychodzić. Zakładam że Twój facet nie wspomagał się niczym na początku znajomości, choć przyznaję że wynik 3 razy dziennie jak dla mnie jest powalający :) Napisz może czy coś poza zmniejszeniem częstotliwości się zmieniło. Czy jakoś inaczej się zachowuje, np. jak reaguje na Twoje próby zbliżenia? Ew. czy Twoja kobieca intuicja nie podpowiada Ci np. czegoś? Czy coś nie zwróciło Twojej uwagi (np. częściej wychodzi, zabiera np. swoją komórkę ze sobą, albo laptopa i tym podobne sprawy). A może stał się oschły albo nieobecny? Z doświadczenia wiem że często warto zaufać intuicji...