Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozka Aga

Powróżę 3 osobom za dziękuję. :)

Polecane posty

Gość Sruszka dupuszka
a obecnośc klienta przy wykonywaniu rytuału daje powodzenie? wrózka fachmann i osoba której zależy? ;)

Agnieszko, jesteś osobą wrażliwą, lubisz sobie wszystko skrupulatnie zaplanować. Nie umiesz żyć bez planów. Wszystko co robisz musisz sobie przemyśleć kilkakrotnie. Brakuje Ci spontanizmu. Ogolnie jestes osobą wrazliwą, nie lubisz wylewności. Jednak mimo to, potrzebujesz dużych pokładów miłości, chociaż nie umiesz tego zakomunikowac. Jeżeli chodzi o Michała, to jest on Twoim przeciwieństwem, bywa wybuchowy, lubi działać spontanicznie. Jest typowym „samcem alfa, lubi być przysłowiowym królem w związku. Czujesz się niejednokrotnie przez niego przytłoczona. Niestety nie widze, aby był to trwały związek... Do maksymalnie roku czasu pozostaniecie w tej relacji, później niestety się najprawdopodobniej ona rozpadnie. Nawet nie mam czego Wam tutaj poradzić, bo jesteście kompletnie z innych planet. Wszystko jednak zależy od Was. Jednak Ty musiałabyś nauczyć się tupnąć noga na Michała, żeby on zobaczył, iż także masz swoje zdanie i potrzeby. KO|NIEC WRÓŻB W TYM WĄTKU. ZAINTERESOWANYCH DARMOWA ODPOWIEDZIA ZAPRASZAM NA FORUM - http://www.wrozbiarstwo.darmowefora.pl/index.php

Sruszka dupuszka - oczywiście, że tak. Niemniej jednak, jak wszędzie ważne jest tutaj nastawienie klienta i pozytywne myślenie. ;)

Gość Sruszka dupuszka
osoba która się decyduje na rytuał chyba bardzo chce, to czemu one nie wychodzą?

ewanka - prosze bardzo :) Co do jego eks partnerki, to zapraszam na maila. Odpowiem jutro, darmowo oczywiście. Proszę też podać mi jeszcze raz swoją datę urodzenia i męża. aga.borowska84@o2.pl

Sruszka dupuszka - zalezy jakie rytuały masz na mysli... Najmniejsze powodzenie mają rytuały połączenia dwóch osób, bo nawet jeżeli jedna osoba bardzo chce, to drugiej osoby przywiązać do grzejnika nie możemy. ;) Jeśli zaś chodzi o inne rytuały, to w większości przypadków są one skuteczne. Tylko, czy jeżeli osoba bardzo chce, to mimo tego czy nie miewa czarnych scenariuszy w głowie? Od tego wszystko zależy. ;)

Gość takie pytania
Dziękuję :) To niesamowite, ale wszystko co napisałaś to prawda..."samiec alfa" to chyba jego ulubione określenie... Wszystko to zmierza to rozpadu, ale tak strasznie wierzę, że jakoś będzie... Jeszcze raz dziękuję za odpowiedź i życzę dobrej nocy...

Gość Sruszka dupuszka
hmm no racja racja :) ale liczy się to czego pragniemy, za czym tęsknimy, zawsze tam jakaś niepewność się pojawi czasem :) dzieki za odpowiedź

Agnieszko, zapomniałam jeszcze napisać, że im wcześniej to zakończycie tym lepiej, do 2 lat widać Cię w stabilnym, satysfakcjonującym związku. ;)

Gość takie pytania
Dziekuję jeszcze raz... Obecny trwa już dwa lata i wydaje się że powinien trwać dalej, tylko że każdego dnia coraz mocniej chcę się uwolnić od owego "przytłoczenia". Nie wiem tylko jak to zrobić i jak wycofać się ze wszystkiego co już jest wspólne, a jest tego tak wiele... Już nie męczę. Jeszcze raz dzięki

Gość ewanka
Dziekuje za mozliwosc napisania na @ , moja data ur. 23 01 66 , mojego meza 15 03 63 , tej dziewczyny 09 03 66 . Ja bylam do wrozb bardzo sceptycznie nastawiona , ale Pani zmienila moje podejscie , naprawde jestem pod wrazeniem , umiejetnosci ma Pani dar i prosze nie zrazac sie negatywnymi uwagami , bo wszystko jest prawda co bylo skierowane pod moim adresem . Dziekuje i zycze wszystkiego dobrego .

Gość Sruszka dupuszka
jak będziesz miała czas to napisz cos więcej o afirmacjach

Gość bghjkgkl
Żaneta 08.08.1993 r. droga wrózko czy Sebastian uważa mnie za kogoś ważnego? czy nie jest mną zainteresowany, co myśli o mnie jako o osobie? i czemu sie tak długo do mnie nie odzywa? jego daty urodzenia nie znam rocznik 91 prosze powróż mi :(

A cóż tu pisać o afirmacjach? Należy usiąść spokojnie, wziąć kartkę papieru i długopis, zastanowić się czego chcemy i spisać afirmację w czasie teraźniejszym, dokonanym. Np. Jest sobie jakaś Pani X, która chce znaleźć lepszą prace, pisze wtedy - "Mój zapał i zaangażowanie w poszukiwaniu lepszej pracy zaaowocowały sukcesem. Moja praca daje mi satysfakcję. Jestem dzięki temu szczęśliwa i zadowolona." Można spisać kilka afirmacji i powtarzać je sobie kilka, kilkanascie razy dziennie. Można też napisać je na ładnych, kolorowych kartkach i powiesić w domu. Także, najlepsze afirmacje pisze każdy sam, bo tylko on wie, na czym mu naprawdę zależy. ;)

Gość Sruszka dupuszka
czyli czas teraźniejszy, bo w ksiązkach różnie to podają :P

Najlepiej, bo Nasza podświadomość musi uwierzyć, że już to mamy, wypuszczać pozytywną energię, a wtedy już tylko czekać. :)

Gość Sruszka dupuszka
a np co powiesz o takim zaklęciu, znalazłam dziś w necie: Zapalamy świecę, i na kartce piszemy nasze życzenie, ze zwrotami "proszę", "Chciałabym/Chciałbym" i na końcu "Dziękuje" Jak ktoś che, może się podpisać imieniem i nazwiskiem. Gdy już napiszemy, to składamy kartkę na 4 części i palimy w płonieniu świecy.

Swoją drogą, dzisiaj idealna noc na rytuały. :) Także jak ktoś ma jakąś białą, nieużywaną świeczkę (zwykłą, prosta, nieperfumowaną) to wklejam przepis, który podałam na forum wróżbiarstwa - Potrzebne składniki: - świeca (kolor zależny od tego, na jaką sfere ma podziałać rytuał); - igła; - kartka papieru; - coś do pisania; - zapalniczka; - naczynie metalowe bądź szklane, w którym będziemy spalać kartkę papieru; Siadamy wygodnie, bierzemy powoli 10 wdechów przez usta, powietrze wydychamy nosem. Na świecy wyrywamy swoje imię i nazwisko. Zapalamy ją zapalniczką. Wpatrujemy się w nią chwile, wizualizując sobie to, co chcemy osiągnąć. Bierzemy kartkę papieru i piszemy na niej swoje życzenie w czasie już dokonanym - tzn. dajmy na to Pani X chce być z Panem Y, wtedy pisze - 'Ja, X, jestem w szczęśliwym związku z Y. Kochamy się, wiedziemy spokojne i stabilne życie.' Oczywiście nie jest to ścisły szablon. Piszemy to, co podpowie Nam serce. Następnie spalamy kartkę papieru w płomieniu świecy. Popiół wyrzucamy przez okno. Jeżeli chcemy wykonać taki rytuał jednorazowo, to świeca powinna palić się do końca. Następnie wyrzucamy ją na łono natury. Natomiast jeżeli chcemy go powtarzać (można to robić tyle razy ile się chce:) ) to świeca za każdym razem powinna palić się minimum godzinę, a po jej spaleniu oczywiście wyrzucamy ją na łono natury.

Gość do Wrozka Aga
Napisalam do Pani e-maila, czy mogę liczyć na odpowiedź? Pozdrawiam

Sruszka - tylko jak mówimy "wszechświatowi", że czegoś chcemy, to jaką mamy gwarancje, że to dostaniemy? Ja np. chciałabym mieć piersi w rozmiarze C, a mam B. I jak będe powtarzała sobie, że chce mieć większe, to nie urosnął. A jak będę powtarzała sobie, że już je mam, to w końcu dostanę podwyżkę i zrobie sobie sztuczne. ;) To, że czegoś chcemy, nie znaczy, że to dostaniemy, bo Nasza podświadomość ciągle będzie nastawiona na to, że tego chce, ale NIE MA, a kiedy wmówimy jej, że już to mamy, to w końcu będziemy to mieć. Oczywiście racjonalnie, bo jak ktoś będzie sobie powtarzał, że jest prezydentem VI RP, a wraz z Nim będzie to sobie powtarzało milion innych osób, to niestety szanse nikłe.

do Wrozka Aga - nie odpowiadam darmowo na maila, chyba że komuś to zaoferuję. Tak więc, zapraszam na forum wróżbiarstwo, bądź do skorzystania z opcji płatnej.

Gość Sruszka dupuszka
heh jasne, rozumiem :) może sobie cos dzisiaj poczaruję po nocy :P pełnia jest :P

Gość Sruszka dupuszka
Dobranoc i dzieki za twój czas :)

Gość stokrotkaniebieska
data urodzenia 22.01.1985 i 27.05.1979 oraz 22.12.2008

Gość stokrotkaniebieska
jeszcze imiona magdalena irena 22.01.1985 gabriel 27.05.1979 irena maria 22.12.2008 oraz alicja 29.10.1945 bardzo dziekuje :-)