Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozka Aga

Powróżę 3 osobom za dziękuję. :)

Polecane posty

Gość czy wyjde kiedys za maz???
Marta, 19.03.1987

Gość Klaudiiaaaa
Czy on mnie kocha? Czy chce do mnie wrócić? I czy będziemy jeszcze razem? Klaudia 21.05.1994 Ben 22.05.1994

Gość Klaudiiaaaa
z góry dziękuję za odpowiedź, bardzo mi zależy

Gość AnnaBeni
Anna 10.05.1980 Benjamin 23.04.1978 czy mamy szanse na szczęśliwy związek?

Gość szatynka227
Bardzo proszę o wróżbę dla mnie :) Sylwia 07.02.1981 kiedy zajdę w ciążę i kiedy będę miała pracę. Z góry dziękuję i pozdrwiam :):):)

Gość xxmartitkaxx
ja tez chcem PROSZE MARTA 05.03.1991 ŁUKASZ 03.01.1988 CZY ŁUKASZ DOSTANIE NADZÓR ELEKTRONICZNY

Gość xxmartitkaxx
i co z naszym związkiem czy mnie kocha i czy zdradzi ? prosze czekam

Na bezsensowne pytania nie odpowiadam. Jak będziesz chciała, to schudniesz. Jezeli w gre wchodzi choroba - idź do lekarza.

No i co, napisze Ci ze schudniesz, to pojdziesz po czekolade, bo przeciez schudniesz. Wiec prosze Cie... ;) To tak jakbys zapytała czy jutro masz na obiad ryz. To czy schudniesz czy to co zrobisz na obiad zalezy tylko od Ciebie, a nie od ingerencji osób trzecich czy sił wyzszych.

Skoro ktoś pyta o prace, tzn. że jej szuka. Gdyby jej nie szukał, nie obchodziłoby go to. To czy ktos znajdzie prace nie zalezy tylko od niego, bo musi znalezc kogos, kto go zatrudni, a to czy Ty odstawisz czekolade i inne tuczace rzeczy zalezy od Ciebie, chyba ze ktos Cie zmusza do jedzenia. :)

Gość Karolina 09.11.1992
Kiedy wkoncu poznam tego jedynego? Czy moze wroce do mojego bylego?

Gość olenkowa
01 11 90 Ola , czy wroce do Polski i czy moja relacja zmama sie poprawi ?

Poza tym droga Aniu chyba Ci wrozylam na forum wrozbiarstwa, takie samo imie i data urodzenia. :) Tam pisałas, iz mam racje, a tutaj, ze jestem dupa, a nie wrozka. Wiec moze to nie waga powinnas się zająć, a głową. :) 🖐️

Gość olenkowa
mojej mamy data ur. 09 03 68

Gość olenkowa
data mamy to 7.07.1970

Gość lakme
JAKIE TO BANALNE...WSZYSTKO PISZE W NECIE,,,CO OZNACZA TWOJE IMIE,,,DATA URODZENIA-NUMEROLOGIA,,,A WY DAJECIE SIE NA TO NABRAĆ? PODAJE PANI WRÓZKA STRONE,TO ZDOBYWANIE KIENTA,LUDZIE POPRZEZ TAKĄ ZABAWĘ MOZNA ŻEROWAĆ NA LUDZKIM NIESZCZĘŚCIU.Koniec kropka.

Obie wiemy jaka jest prawda, więc nie zaprzeczaj. Niemniej jednak, kończę z Tobą dyskusję. :) Gdybyś była taka szczęśliwa itp, to nie siałabyś tutaj zamętu, ażeby ucieć od swojej nudnej codzienności choć na chwilę. :)

Gość olenkowa
Dziekuje za wrozbe i uwazam ,ze jest w niej duzo prawdy . Moj ojciec nie zyje , a z mama nie potrafie sie dogadac , poniewaz mam zal ,ze Ona nigdy nie szanowala mojego taty .

Gość Karolina 09.11.1992
O duzo w tym prawdy :) dziekuje bardzo za wrozbe i jeszcze jedno pytanie,zeby sie upewnic :D czyli z Panem z ktorym teraz sie widuje nie bedzie nic powaznego? I czy sprawa z moim bylym juz jest zamknieta na amen czy nadal bedziemy do siebie wracac?

Gość olenkowa
taka sobie pannica 93 , nie podobaja ci sie wrozby Agi wiec po co wchodzisz na ten watek , twoje zdanie jest tu malo wazne . Pozwol komus innemu skorzystac z dobrej woli Agi i skoncz zasmiecac , glupkowatymi wypowiedziami .

Gość Karolina 09.11.1992
Hmmm imiona maja takie same :D Pawel.. Bylego data urodzenia 18.10.91 a obecny 28.03.1985

Gość justahusta
wróżko jesteś jeszcze?? Justyna 15.08.85 czy powinnismy sie przeprowadzic i rozpoczac wszystko od nowa czy raczej zostac na starych smieciach"??

Gość amuleróż
Czy poprawi sie moja sytuacja finansowa i czy będę jeszcze w zwiazku . Agnieszka 09 07 1975.

Gość Babci sranie na tapczanie
Jaka wróżka taka przepowiednia. Ktoś trzepie kasę i zbiera dane osobowe. Za pół roku do ciebie napisze pod innym nickiem. Ty w szoku powiesz Jezu ona jest dobra. Tak to działa