Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnie sie czuję.............

Jak to mozliwe

Polecane posty

Jeszcze 3 tygonie temu tworzyłam szczęśliwy, normalny związek z moim narzeczonym. Może sporo kłótni było, ale zawsze dochodziliśmy do porozumienia, choć czasem bywało trudno. 3 tyg temu pokłóciliśmy się jak to zwykle o bzdurę, były wyzwiska, krzyki, milczenie, złosliwosci. On postanowił odejść. Strasznie byłam zła, potem rozpaczałam. Od trzech dni sie widujemy, powiedział mi że rozsądniej będzie sie rozstać. Przemyślałam to,zauważyłam jaki inny jest dla mnie. Ale do czego zmierzam. Od dwóch dni jakby nie czuje do niego nic ani miłości ani nienawisci. Po prostu jest bo jest. Jest dla mnie innym jakby obcym człowiekiem. Co sie stało, jak to wytłumaczyc. Czy zraziłam się tak do niego? Co się stało,że nic nie czuje. Nie moge pojąć tego.

Gość póty dzban wode nosi...
ucho sie urwało

ANI JA NIE WIEM CZY CHCE BYC Z NIM ANI ON TEGO NIE WIE,NIE POTRAFIMY PODJĄĆ OSTATECZNEJ DECYZJI. KIEDY GO NIE WIDZE,MYSLĘ CO ROBI, TESKNI, JAK SIĘ SPOTKAMY,WRECZ MNIE WKURZA BO JEST JAKIS INNNY.ON MA CHYBA ODWROTNI,GDYMNIE NIE WIDZI JEST MU ŁATWIEJ

POGADA KTO?

Gość ten pociąg juz odjeżdża....
na moje oko wyszłaś z tego związku emocjonalnie i własnie sie zastanawiasz czy zamknąc za sobą drzwi...

Gość weronikaikot
Ja tez sadze ze zrazilas sie, moj chlopak tak ostatnio mial ze przestal cos do mnie czuc bo ja bylam zla dla niego i wogole klótnie ale po jakims w sumie niedługim czasie wrocilo mu uczucie do mnie bo chcial tego. a jezeli twoj partner stal sie dla cb inny to nie dobry znak.