Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirka_19925

Ah ci faceci...

Polecane posty

Gość Mirka_19925

Cześć dziewczyny . Mam pewien problem mianowicie. Jestem z moim chlopakiem juz prawie rok a on jeszcze nie powiedzial ze mnie kocha. Tzn. niby okazuje mi to drobnymi gestemi ale wiadomo ze my dziewczyny chcialy bysmy od czasu do czasu uslyszec te dwa piekne slowa od swojego mezczyzny. Druga sprawa jest taka ze on boi sie zaufac ponownie poniewaz zostal kiedys skrzywdzony. Ja oczywiscie to rozumiem ale zastanawiam sie ile on potrzebuje czasu. Ostatnio cos we mnie peklo i powiedzialam ze go kocham chociaz wolalam zeby to on mi to pierwszy wyznal no ale coz najbardziej zastanawia mnie co mam myslec o jego reakcji.... jak juz mu to powiedzialam to on mnie pocalowal i tylko tyle a ja sie odwrocilam bo zrobilo mi sie troche przykro a zarazem glupio on to zauwazyl i powiedzial ze bardzo sie z tego cieszy co powiedzialam i powiedzial jeszcze ze on narzie nie moze mi tego powiedziec poniewaz kocha mnie ale tak na 90 procent a chce zeby bylo na 100 .

Gość ja pier............
nie kocha ALE PEWNIE RUCHA????

Gość Mirka_19925
jakie okreslenie wogole "rucha"

powiedziec poniewaz kocha mnie ale tak na 90 procent a chce zeby bylo na 100 . omg.po ile Wy lat macie?;/

Gość Mirka_19925
No wlasnie ja tez tego nie rozumiem . A jesteśmy już dorośli 21 i 25 lat

Mirka_19925-- czekaj jeżeli kocha Cie w 90% jesli TY go kochasz w 100% i on jest wart Twojej miłości to czekaj :)

Gość Mirka_19925
no wlasnie tylko ile ja jeszcze mam czekac ;p

Gość Mirka_19925
Tylko że ja nie chce go zostawić bo go kocham ;/

Gość pioooo
miałam podobny problem... byłam z gościem 5 lat i tylko raz mi powiedział, że mnie kocha... jak ja mu to mówiłam, to tylko się uśmiechał, ale się przytulał i chował głowę, żebym nie widziała jego twarzy. I teraz kiedy nie jesteśmy ze sobą 2 lata myślę, że tak naprawde nigdy mnie nie kochał. Jeżeli uważasz, że warto czekać, to czekaj:) ale po roku związku nie umiał Ci tego powiedzieć? dziwne... skoro się nie zakochał, to może Cię pokocha... MOŻE. nie ma czegoś takiego, że kocha się na 90% albo się kocha albo nie

Mirka Musisz zrobić śledztwo, zebrać dowody, i określić/odgadnąć jego zamiary. Żeby obiektywnie spojrzeć na sytuacje musisz wyłączyć egoizm. Proste nie ? :)

Gość Mirka_19925
jak pytalam co tak wlasciwie do mnie czuje to odpowiadal zawsze ze jestem dla niego bardzo wazna

Gość GŁUPI DOCINEK
po co kurwa zakładacie durne tematy z debilnymi pytaniami ? "On mnie bije, rucha wszystko co się rusza, chleje i uj wie co jeszcze, ale nie zostawię go bo kocham" weźcie się czasem zastanówcie....

Gość Mirka_19925
Ale czy faceci musza byc tacy dziwni nie moga powiedziec wprost jak jest tylko wszystkiego sie domyslac...czasami gorzej jak baby naprawde. A co masz na mysli piszac o tym egoizmie

Gość A później bezczelnie piszą, że
brak porządnych mężczyzn!!! Chcecie drani a nie porządnych mężczyzn przyznajcie się w końcu!!!

Gość GŁUPI DOCINEK
".....tak samo jak można pisać durne wypowiedzi, np takie jak Twoja." no to właśnie napisałem.... chyba trzeba spędzać życie na tym forum, żeby nie dziwić się takim śmiesznym rozkminkom.

Gość Mirka_19925
nie prawda ja chce poprostu zeby wszystko bylo tak jak byc powinno w zwiazku i tyle

10:49 Mirka_19925 Ale czy faceci musza byc tacy dziwni nie moga powiedziec wprost jak jest tylko wszystkiego sie domyslac...czasami gorzej jak baby naprawde. A co masz na mysli piszac o tym egoizmie Dziwni faceci...raczej ludzie są dziwni, może Cie zwyczajnie okłamywać i być tylko dla seksu, ale wiadomo że nie powie tego wprost bo po co miałby tracić seks-przyjaciółkę. Równie dobrze może być tak że zwyczajnie kiepsko się dogadujecie. Może czekasz aż sam z siebie zacznie mówić wszystko co Ty potrzebujesz wiedzieć. Jak masz wątpliwości to się trzeba dopytać. Raz się spytać o to, raz o tamto, i nie zakładać że ktoś jest zły czy dobry, i że ma dobre intencje albo złe, i nie wybielać, ale też i nie oczerniać. Trzeba patrzeć obiektywnie, i umieć zadawać pytania, nawet te najtrudniejsze, dla własnego dobra, a czasem również i dla czyjegoś.

Gość GŁUPI DOCINEK
"Dziwni faceci...raczej ludzie są dziwni, może Cie zwyczajnie okłamywać i być tylko dla seksu, ale wiadomo że nie powie tego wprost bo po co miałby tracić seks-przyjaciółkę." taaaa

Gość Mirka_19925
to raczej odpada bo sam powiedzial ze nie chce zebym w ten sposob myslala bo jest mu przykro i powiedzial ze mozemy zrezygnowac z tego

Gość GŁUPI DOCINEK
bo autorka to jedyna kobieta chętna do seksu w promieniu tysiąca mil, wiesz co jak musisz wylewać swoje złote mysli to lepiej je sobie zapisuj do zeszytu i nikomu nie pokazuj

Gość Mirka_19925
a ty jak masz pisac w ten sposob to nie pisz wogole !!!

Gość Mirka_19925
Cześć dziewczyny licze na waszą pomoc. Za dwa tygodnie idę na wesele do kol. na allegro zamówiłam sobie taką sukienkę http://allegro.pl/super-sukienka-z-delikatnym-tiulem-4-kolory-s-m-l-i2870897409.html (kolor ten arbuzowy) i kompletnie nie wiem jakie do tego dodatki. Kupiłam czarna marynarkę taką trochę dłuższą ale zaczynam mieć teraz pewne wątpliwości co do czarnych dodatków... :/ Pomożecie ???