Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka9

i co teraz ?? :(

Polecane posty

Gość zalamka9

zgubilam wczoraj klucze od domu czy jest taka mozliwosc ze ktos mi sie wlamie nie mam zamiaru wymieniac zamkow nawet nie mam kasy na to :(:(

Gość pomijając skojarzenia
jeśli przy kluczach nie było żadnego namiaru na twoje mieszkanie, albo ktoś idąc zaraz za tobą ich nie podniósł, to chyba nie ma sensu zmieniać zamków :)

Gość zgubiłaś czy ci ukradziono ?
???

Gość zalamka9
no wlasnie nie wiem czy ktos mi ich nie wzial bo bylam troche podpita i dopiero jak juz wracalam to sie zorientowalam ze ich nie mam ale w sumie po co ktos mialby mi krasc klucze, a namairu zadnego tam nie bylo a nie wiesz gdzie lądują zagubione klucze np jak ktos znajdzie to co z nimi robi bo chyba sobie nie bierze na pamiatke do domu bo i poco??

Gość zgubiłaś czy ci ukradziono ?
skarbie, złodziej może ukraść klucze, bo cię obserwuje i jeśli stwierdził, ze warto, to będzie próbował się włamać idź tam gdzie piłaś, może ktoś je znalazł i oddał np. do baru

Gość zalamka9
no ale ja nie jestem jakas zarobiona zeby ktos mial akurat mnie okradac, mieszkam w bloku w zwyklym mieszkaniu, ale z drugiej strony siedzialam z ludzmi ktorych dopiero co poznalam wiec nie wiem na 100% co to byli za ludzie i czy mogliby cos takiego zrobic :( a wlasnie bylam wczoraj jak sie zoorientowalam w tych miejscach gdzie siedzialam i nic nie bylo ich :(