Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghbfdesd

mój facet doprowadza mnie do szału! czy to może wkurzać?

Polecane posty

Gość ghbfdesd

nie mogę patrzeć, gdy: - moj chlopak jak jest ciepło chodzi po domu w samych majtkach, ktore czesto maja jakies dziury itd i w czarnych skarpetach do pol lydki - w tych samych skarpetach spi - non stop drapie sie po jajkach (albo wklada reke w gacie od tylu, nie chce wiedziec, co tam robi) oprocz tego ma szereg innych nawykow, ktore doprowadzaja mnie do szalu. czesto sie ostro irytuje i musze naprawde nad soba panowac zeby nie wybuchnac. poza tym zalezy mi na nim, ale czasem mam wrazenie, ze jestesmy z innych bajek. czy ja przesadzam?

Gość ghbfdesd
nie, nie chce, zeby poczul sie urazony. ostatnio mu powiedzialam, ze moze wybierzemy sie na bielizniarskie zakupy, bo jego majtki maja dziury. dowiedzialam sie, ze te nie dziurawe leza w koszu na brudy. jak zwracac mu uwage na takie rzeczy? jak ostatnio jego reka wyladowala za gumka od majtek (od tylu) a w drugiej trzymal kanapke i tak sobie stal i jadl w tych dziurawych gaciach myslalam ze padne. on mnie na co dzien pociaga i jestem z nim szczesliwa, ale nie wiem, jak reagowac na te obrzydliwe nawyki.

co to za związek jak nie umiesz mu powiedzieć, zeby tak nie rboił , bo Cie to obrzydza, czy odrzuca ? ;]

Gość jasssska
moze nie zdaje sobie zwyczajnie sprawy z tego, ze pewne zachowania dozwolone przy kumplach nie wypadają przy kobiecie? hehe ale powiedz mu normalnie z usmiechem, mógłbyś nie chodzic po domu w gatkach? to jest element erotyzmu i wolałabym go np w sypialni? a nie przy sniadaniu... :D

Gość jasssska
ja sie generalnie usmiałam czytając to :D a wyobrazając to już w ogóle zabawne:D ale faktycznie to nie jest raczej podniecający wiidok:D