Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miastoweeeee teee

mam wszystko SWOJE :)

Polecane posty

Gość miastoweeeee teee

śniadanie: kanapeczki z pomidorkiem, który wyrósł mi na mojej grządce, taki pachnący i świeży, bez żadnych sztucznych nawozów mmm....cebulka tez własna, taka pyszna... Obiad: własne ziemniaczki wykopane na grządeczce posypane także własnym koperkiem, jak to pięknie pachnie .... mizeria z własnych także ogóreczków i cukinia która tak piękne owoce wydała usmażona do obiadku :) wy miastowe możecie mi tylko pozazdrościć :) jem zdrowo, oddycham świeżym powietrzem :) prawdę mówiąc żal mi was, ponieważ spozywacie tylko gówno, które wam wciskają w supermarketach :( szybciej się zestarzejecie i jesteście narażeni na choroby bardziej niż ja :( co mam jeszcze na grządce? -fasola (2 odmiany) -papryka -marchew -pietruszka -buraczki -truskawki (które przekwitły-wiadomo) -maliny a z drzewek: śliwki, jabłka, brzoskwinia, czeresnie, wiśnie żałuję jedynie, że nie mam kukurydzy ale to nie problem :) wczoraj cały baniak kukurydzy miałam :) pozdrawiam :)

Gość guco
a nawozisz to wszystko swoja cipą i odbytem

Gość miastoweeeee teee
nie :)

Gość miastoweeeee teee
taki prezent jak twój...w domku mam lepszy :P

Gość ale niestety musisz kolo tego
wszystkiego chodzic, wiec niekoniecznie sie pozniej zestarzejesz, jakoś ludzie ze wsi nie sa bardziej dlugowieczni, bo oprocz jedzenia a jeszce inne elementy skladajace sie na zdrowie.

Gość kasia kasia kasaiaa
ale ty głupia kobieto jesteś a ja tam wole w miescie mieszkać. w zimie mam ciepło, nie muszę odsnieżać podwórka, mogę w kązeej chwili iść na basen, do kina, teatru, restauracji, wyjść do kawiarni ze znajomymi a Ty? pewnie siedzisz i drwa rąbiesz bo ci zimno.

Gość miastoweeeee tee
ale ty głupia kobieto jesteś a ja tam wole w miescie mieszkać. w zimie mam ciepło, nie muszę odsnieżać podwórka, mogę w kązeej chwili iść na basen, do kina, teatru, restauracji, wyjść do kawiarni ze znajomymi a Ty? pewnie siedzisz i drwa rąbiesz bo ci zimno. haha co za glupoty :P a ja nie mam cieplo zimą??? Ej mam piec centralny w ktorym pala męzczyźni :) mam tak goraco ze wszyscy sie do nas schodza wieczorami ;p odsniezanie podworka????? O matko leniu jaki problem dla ciebie..... haha ja tez moge w kazdej chwili isc na basen, teatru i kina bo mam 8 km do miasta ;] wszystkiego chodzic, wiec niekoniecznie sie pozniej zestarzejesz, jakoś ludzie ze wsi nie sa bardziej dlugowieczni, bo oprocz jedzenia a jeszce inne elementy skladajace sie na zdrowie. tak trzeba chodzic kolo tego, siekac grzadke itd... ale to jest jak rozrywka :):) ide a tam cisza spokoj las ptaki cwierkocą ;) nie ma plusow mieszkania w miescie!!!!!!!!!!!!!! pogodzcie sie ps:ktos mi zaczernil nick haha ;p