Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fcdsxs

wkurzające nawyki waszych mężczyzn

Polecane posty

Gość fcdsxs

wiem, ze taki temat byl o eks i ich wadach. mi jednak nie chodzi o jakies hardcory typu zdrady itd, a drobne incydenty dnia codziennego, ktore dzialaja na nerwy. moj facet jest przekochany, ale : - mlaska jak szalony - strasznie sie grzebie i jest ogolnie niesamowicie slamazarny - jak idzie robic kupe to poltorej godziny mam z glowy (a czesto mamy juz np wychodzic z domu) - je w lozku i potem znajduje np we wlosach jakies kawalki sera - skarpety sciaga tylko do seksu. sa grube, frotowe i bardzo dlugie i chodzi w nich nawet latem (takze do krotkich spodni) - czesto chodzi po domu nago i przy tym sobie potancuje tak, ze jego penis kiwa sie na wszystkie strony czy ktos tez musi znosic takie idiotyczne nawyki swoich mezczyzn? :)

Gość fcdsxs
a, oczywiscie nie do konca nago, tylko w tych dlugasnych czarnych skarpetach

Gość Miliana23
hahaha a jak ci powiem ze mój robi dokłądnie wszystko tak samo?

Gość Miliana23
do jedzenia weżmie talerz ale słuzy mu on aby do przeniesienia z kuchni do pokoju bo nie je nad nim żeby nie narozkruszac

Gość fcdsxs
moj z tym talerzem robi dokladnie tak samo. teraz juz sie pilnuje bo mu zwracam uwage na to ze wszedzie sa okruchy przy tym robi zawsze w pokoju prawdziwa kolekcje kubkow po herbacie, potrafi tam ich byc z 20cia wciaz drapie sie po jadrach a na pytanie co robi z niewinna minka oznajmia "drapie sie po nodze" zjedzenie 2 kanapek potrafi mu zajac pol godziny. zdarza mu sie przy tym zasnac.

a mnie irytuje siedzenie z gazetą w kiblu, wszędzie mam mnóstwo gazet i map narozkładane :/ to chyba jest najgorsze :( a i jedzenie słonecznika przed tv

Gość fcdsxs
hehehe pociesze ciebie, ze moj do kibla bierze... LAPTOPA! :))

Gość qawzed
Skąd ja to znam:P dodam jeszcze wąchanie skarpet czy smierdzą

a co zlego w jedzeniu słonecznika??? i co Wam przeszkadza ze czytaja w kiblu??? moze sie zajmnijcie ich dietami, skoro takie maja zaparcia i tak po godzinie musza siedziec na tych kiblach;) i ciekawa jestem co im przeszkadza w Was! pewnie wieczne zrzędzenie.........

Gość tęczowe buciki
oj setunia zgasiłaś temat. A tak ajnie się czytało :) pytanie tylko o długgie posiedzenia na kibelku? kobiety czy to normalne?

Gość sralalalalala
nie, to nie jest normalne, że ktoś siedzi w kiblu godzinę :o może te gazety, które tam biorą, to wcale nie do czytania, tylko do oglądania i tam wasi chłopcy robią sobie dobrze? może to i lepsze to niż seks z takimi idiotkami jak autorka tematu, która opisuje nam, jak długo sra jej facet :o

Gość ghbfdesd
ja mam wrazenie ze moj po prostu lubi tam siedziec. ze gdyby chcial moglby sie uwinac znacznie szybciej, ale to jest jego "czas dla siebie" :).

omg o_O musicie być mocno upierdliwe, że faceci przed wami uciekają do toalety.

Gość ghbfdesd
nie no pewnie wszelkie tematy typu "zdradzil mnie 396 razy ale ja go kocham" czy "weszlam mu do lozka na pierwszej randce a teraz nie wiem co do mnie czuje" maja znacznie wiecej sensu niz spojrzenie z humorem i duza doza dystansu na szczesliwe zwiazki.

Gość fcdsxs
skad w ludziach tyle jadu i agresji?

i ciekawa jestem co im przeszkadza w Was!" setunia czasu by brakło jakbym zaczął wymieniac :P Tylko nie chce tego robic bo nie widze w tym sensu:)

" skad w ludziach tyle jadu i agresji? " czyżbyś zadała sama sobie to pytanie po przeczytaniu postów, w których obsmarowujesz cżłowieka, z którym sypiasz?

Gość fcdsxs
uwazam, ze nie ma nic złego w tym, by podzielić się tego typu doświadczeniami. jako że nie jestem typem zrzędzącej baby przeważnie nie zwracam uwagi mojemu facetowi. sama muszę sobie poradzić z negatywnymi emocjami, które się we mnie rodzą i pisanie o tym na forum mozna odebrać wręcz jako swoiste katharsis.

" sama muszę sobie poradzić z negatywnymi emocjami, które się we mnie rodzą" :D :D :D

Gość Fajny temacik tu macie :)
Nie ciepie kiedy: - otwiera sobie piwo otwieraczem i nie odkłada go na miejsce i zostawia kapselki na blacie. - robi sobie z korytarza z wieszaków na kurtki garderobe i spodnie potrafia wisiec i wisiec.... eh....

Gość fcdsxs
oczywiscie ze mam kolezanki. ale jako ze znaja mojego faceta nie powiem im, ze chodzi po mieszkaniu wymachujac penisem, bo moglyby potem na niego patrzec z poblazaniem. w takim razie po co w ogole istnieje to forum? czy jest to miejsce dla ludzi bez przyjaciol?

Gość Fajny temacik tu macie :)
Nie przejmuj sie tymi głupimi tekstami :) Ciekawe są takie tematy :)

Ciekawe są takie tematy " pewnie :P można poużalac sie i powyzywac mężczyzn od świń bo poza tym to nic nie wnoszą takie użalanki

-nie wynoszenie prania do kosza -wieczny bałagan w szafie -lenistwo -nie umie nic ugotowac -nie zmywa po sobie -zwykla czynnośc wykonuje ze strasznym biadoleniem i ociaganiem sie

wykonuje ze strasznym biadoleniem i ociaganiem sie" bo mu nie obciągasz to sie ociaga :P

Regres zdziwił byś się ;) w łóżku nigdy nie narzekam na niego i myśle że on na mnie też

Gość MegimegaMeg
- wszędzie rozrzuca swoje majty i skarpety, ale jak stoi mój kubeczek z napojem to się wydziera, że mam zanieść do kuchni :P - ciągle czepia się o byle pierdoły - wstajemy rano do pracy to on biegnie do toalety pierwszy i siedzi tam prawie z godz. a potem ja nie mogę zdąrzyć - notorycznie zdziera ze mnie kołdrę w nocy wpychając sobie między nogi i zabiera poduszkę bo musi sobie dwie ręce pod nią włożyć :P

Regres zdziwił byś się " jak na razie to sie dziwię kto cie uczył języka polskiego? pisz sie zdziwiłbyś się :P

Gość odpowiedzcie mi
z kim wy żyjecie ? z idiotami ?