Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fcdsxs

wkurzające nawyki waszych mężczyzn

Polecane posty

Gość tęczowe buciki
ale wy się czepiacie! są debilne tematy na tym forum i dobrze jest a tutaj dziewczyna pisze o swoim facecie i jego wnerwiających zachowaniach nikomu tym krzywdy nie robiąc to ją krytykujecie, niech pisze co chce, a wy nie czytajcie jak głupie

Gość Fajny temacik tu macie :)
MegimegaMeg - wszędzie rozrzuca swoje majty i skarpety, ale jak stoi mój kubeczek z napojem to się wydziera, że mam zanieść do kuchni RADA: OPOWIADAJ MU HISTORIE TYPU: DZIS BYLA U NAS (TAKA I TAKA OSOBA) I TAK SOBIE SIEDZIAŁY I PIŁY KAWE I CAŁY CZAS PATRZYŁY NA TWOJE GACIE NIE PIERWSZEJ ŚWIEŻOŚCI - POWINNO POMÓC, MOZE SIE ZAWSTYDZI TROCHE :) - ciągle czepia się o byle pierdoły - wstajemy rano do pracy to on biegnie do toalety pierwszy i siedzi tam prawie z godz. a potem ja nie mogę zdąrzyć - MUSI BYC DRUGI KIBELEK :P - notorycznie zdziera ze mnie kołdrę w nocy wpychając sobie między nogi i zabiera poduszkę bo musi sobie dwie ręce pod nią włożyć - MUSICIE SOBIE SPRAWIC 2 KOŁDRY I 2 PODUSZKI :)

Regres Kiedys pisząc na kafe zwracałam uwage na takie detale,ale teraz mam to gdzieś. Ważne że sie rozumiemy i w tym samym języku piszemy.

Gość do Regres
na kafe 90% piszących ma problem z językiem polskim. mój ulubiony wpis to " nie na widzę" hahahaha, aż mi się niedobrze robi jak widzę takie kwiatki.

Gość tylko ze nie kazdemu dziecku
fajny temat :) w moim denerwuje mnie to co juz zostalo wymienione czyli siedzenie godzinami w kiblu z gazeta, rozwalanie skarpet po domu, majtek itp, jest oczywiscie setki innych rzeczy wkurzajacych ale te sa jak widac typowe dla facetow :P moj np zabiera laptop do kibla i tam sobie gra bo jak mowi ide posiedziec :D:D nie wiem co fajnego jest w siedzeniu w mikroskopijnej wielkosci pomieszczeniu o ciemnym swietle i niezbyt udanym zapachu ale skoro to lubi niech idzie :) na szczescie mam drugi jak mi sie zachce ide do drugiego

Gość mnie irytują dwie rzeczy
- jak ściąga spodnie to kładzie je na pralce w łazience, mamy garderobę ale poddałam się czas jakiś temu- odpowiedział mi,że jak rano wstaje do pracy to jest zaspanyi nie będzie dygał po mieszkaniu szukając spodni - spi nago a w zimie tylko w górze od piżamy, bo go gatki uwierają.Uwielbia tez paradować po apartamencie bez majtek. Reszta to kaszka z mlekiem,jakoś ogarniam i toleruję, ale te dwie sprawy rozwalaja mnie kompletnie

Gość biusciatka
"po apartamencie" 🖐️

Gość fcdsxs
moj jak razem spimy to na mnie doslownie WLAZI. mamy wielkie lozko, ja spie przy scianie, cala do niej przycisnieta, a on na mnie. obok niego polacie wolnego miejsca :). staralismy sie zamienic miejscami (on przy scianie), ale wtedy spadlam z lozka :). moj tez gra w kiblu :). co do zmywania, zasade mamy prosta. ja nie lubie sterty brudnych naczyn, jemu nie przeszkadza. po jedzienu proponuje mu wspolne zmywanie. jak sie nie zgadza i mowi, zebysmy to olali z usmiechem na ustach go informuje, ze nienawidze pozasychanych resztek, wiec jesli woli np zrobic sobie ze mna sieste to bedzie musial potem pozmywac sam. obydwoje w efekcie jestesmy zadowoleni (on bo nie musi zbywac teraz, ja bo nie musze zmywac w ogole:)) ja oczywiscie dostarczam mu roznie duzo materialu do analizy jesli chodzi o wkurzajace nawyki. np non stop kaze sie masowac albo wpadam w taka suger nadaktywnosc ze potrafie gadac naprawde straszne pierdoly przez dobre pol h. na szczescie on uwaza, ze to jest urocze :)

Gość myślałam, że tylko mój
hahah fcdsxs pierwsze trzy punkty identycznie jak mój. w to lato oduczyłam go chodzić non stop w skarpetkach i teraz mu przeszkadzają :D dodam jeszcze, że jak pójdzie po coś do innego pokoju to nie ma go godzinę nie zamyka szafek swoje rzeczy rozkłada po całym domu, potem niczego nie może znaleźć i ma pretensje do mnie bo na pewno mu wyrzuciłam. Pytam się czego szuka i znajduję to w pół minuty.... :) Mimo wszystko jest uroczy :)

Po apartamencie w przenosni rzecz jasna.Apartament ma niewiele ponad 50 m 2 , ale taki mam styl , traktuj to w kategoriach żartu.

Gość MAŁAMAŁAMI
A MÓJ CO PRAWDA OD NIEDAWNA BYŁY NARZECZONY: -BRUDNE UBRANIAKŁADŁ NA KOSZU A NIE DOŚRODKA -JAK JADŁ TO STRASZNIE KRUSZTYŁ NA PODŁOGĘ,ZAWSZE COS MU MUSIAŁO UPAŚĆ -JAK MIAŁ KATAR TO RZUCAŁ ZASMARKANE CHUSTECZKI GDZIE POPADNIE -NIE WYNOSIL PO SOBIE BRUDNYCH NACZYŃ DO ZLEWU ;)

Gość manio ciekawski =)
Dziewczyna nie podaje danych personalnych, adresu i nr telefonu, więc nie ma się o co czepiać. Jacyś przewrażliwieni jesteście. Ludzie nie takie rzeczy wypisują o sobie i bliskich i to pod własnym nazwiskiem i to się nazywa facebook. Tutaj jest anonimowo. Ja oczywiście rozrzucam ciuchy, szczególnie skarpety. Ale nie siedzę z laptopem w toalecie. Dziwne to jest :D

mój tez kruszy przy jedzeniu i zawsze musi mu coś upaść albo się rozlać.Nie przejmuje się tym zbytnio, mówi że faceci już tacy sa nierozgarnięci i tak byc musi.Może faktycznie coś w tym jest?W każdym razie zbyt duża różnica płci,zeby pewne sprawy zrozumieć.

Gość biusciatka
@mnie irytują dwie rzeczy ok

Gość manio ciekawski =)
Obecnie, tę "zbyt dużą" :D różnicę płci, starannie się niweluje, przy pomocy zniewieścienia mężczyzn i zmężnienia kobiet :D

Gość fcdsxs
a, przypomnialo mi sie jeszcze. do kazdej jednej potrawy jaka gotuje musi dodac z minumum 3 cebule :)).

Gość Ant......
Mój tez uwielbia chodzic nago po mieszkaniu i zawsze śpi nago(nawet w zimie).Co do spania, to zawsze powtarza że jak się przytula to chce czuc moje ciało a nie materiał i namawia mnie bym także spała bez piżamy (nie da rady-zmarźluch jestem).Tradycyjnie rozrzuca wszędzie swoje ciuchy i je w łóżku... Ma jeszcze kilka innych nawyków ale to drobiazgi, którymi nie warto zawracac sobie głowy :-)

Gość dddddddd
wszystko robi w ślimaczym tempie używa moich kosmetyków i przyborów np wacików, szamponu - czasem w nim pierze majty nie lubi ruchu, cały czas by spał często coś psuje i nie umie naprawić

Gość uhjnjh
mój non stop gładzi się po brzuchu. Odsuwa koszulkę i sie w niego wpatruje a potem jeszcze mi każe go podziwiać :D.

Gość bgfnjhjnhj
jak idzie robic kupe do wc to musi w wc zapalic papierosa i popijac kawa

Gość manio ciekawski =)
Jestem co raz bliższy stwierdzenia, że jestem wcieleniem wszelkich cnót :D gdy czytam wasze opowieści.

czy dla was chodzenie nago po mieszkaniu jest czymś dziwnym? ja uwielbiam chodzić nago.

Gość Coachia
- zostawia brudne skarpety i majty na podłodze w sypialni - nie wyrzuca od razu zużytych prezerwatyw - nie wkłada brudów do kosza na pranie - wszędzie nosi ze sobą komórke, bierze nawet do łóżka

Gość loliii
Jak to tak czytam, to zaczynam myśleć, że mam faceta - chodzącego ideała :D Nie potrafię znaleźć rzeczy, która by mi w nim przeszkadzała ;)

Gość teraz ja:)
1. Jak zje to dziwnie pociąga, wciąga powietrze między zęby 2. do kosza na brudną bieliznę wkłada tylko slipy i skarpety, koszulkę, spodnie wiesza na wieszaku w łazience 3. dużo sportu ogląda i tvn24, wszystko inne może nie istnieć 4. śpioch, wystarczy, że się położy i zaraz spi 5. owija się kołdrą jak śpi a ja spię odkryta 6.rozkłada mokry ręcznik w pokoju:) żeby wysechł 7. chrapie jada bardzo tłusto, gdybym jadła to co on byłabym wielorybem, oczywiście ja gotuję na życzenie:) Oprócz tego ma dużo plusów i minusy w tym giną;)

Gość sdfdfdg
tez sie macie czym chwalic oblesne dziwy :O

Chodzenie nago po mieszkaniu i spanie jest bardzo przyjemne. Szczególnie spanie, fajnie jest się poczuć, przytulić bez ciuchów :)

Gość anka1983rrrrrrr
1.Jak się skończy papier toaletowy,nie powiesi nowego na swoje miejsce tylko położy na umywalce.Potem myje ręce i ochlapuje cały papier .2.Nie zamyka szafek i szuflad,wyciąga widelec i szuflady już nie zamknie. 3.Jak zużyje resztki masła,nie wyrzuca do kosza,tylko wkłada puste pudełko z powrotem do lodówki. 4.Brudne gacie i skarpety walają się w sypialni pod krzesłem,brudną koszulkę odkłada do szafki. 5.Zachlapuje całą łazienkę podczas kąpieli,ale nie wytrze.Potem zakłada kapcie,chodzi w nich po mokrej podłodze i rozdeptuje po panelach. A co jest najlepsze? Jak wsiadam do samochodu to mówi,,tylko otrzep buty z piachu''. Brak słów na tego mojego męża. Fajnie,że mogłam się wygadac:)

Gość polisteryna
1. Nie dopuszcza mnie do zajęć domowych (wszystko robi sam) 2. Każdego poranka robi mi śniadanie i przynosi do łóżka 3. Zawsze opuszcza klapę od wc

Gość marchwiowa zbunia
Mój Ojciec tak robi, czasami matki mi żal. "swoje rzeczy rozkłada po całym domu, potem niczego nie może znaleźć i ma pretensje do mnie bo na pewno mu wyrzuciłam. Pytam się czego szuka i znajduję to w pół minuty...."